Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csepel II. Rákóczi F. u. van egy iskola. Ott játszunk minden héten szombaton 5-7-ig.kralo írta:Sziasztok! Én nem tudok focizni csak szeretek! Hol szoktatok játszani és ki mehet?
Ez nagyon erősen önsajnálat érzésű szöveg volt!Ahelyett, hogy sajnáltatod magad egy ismeretlen bunkó beírása miatt, inkább jönnél le focizni, hogy minél többen legyünk!Boogess írta:Hétvégén valszeg én is tiszteletemet teszem a futballgálán. Bár nem t'om mért írtam be, hisz - hogy fogalmazott? - a kutyát sem érdekel h ott leszek-e vagy sem.
Ki emlékszik már arra...Boogess írta:Hétvégén valszeg én is tiszteletemet teszem a futballgálán. Bár nem t'om mért írtam be, hisz - hogy fogalmazott? - a kutyát sem érdekel h ott leszek-e vagy sem.
Legalább akinek kellett ledobott néhány kilót....mucs1 írta:Silva mindig mezben jön, már előre gondol a kis hamis!amugyszerintem most szombaton az volt a nap fénypontja, mikor megkérdezte a foci után a gondnok,hogy ki kapcsolta be a fűtést!
nem mintha amugy is 50 fok lett volna egy zárt,amugy sem szellőző tornateremben!