[quote=""Bojanfan""]Na végre...ahogy a hozzászólásokat olvasom, végre kezd mindenkinek derengeni, amit 2 éve mondok..Bojan nem ide való, sohasem lesz olyan focista, aki bármilyen tulajdonságával megütné a Barca szintjét...
tegnap az első félidőben összesen 12x ért labdába (számoltam).
Ebből 11x visszafelé passzolt.
Nincs üresbe mozgás nála, nem tud megverni senkit 1 az 1 -ben és nulla lövőereje van...
nagyon nagyon remélem, hogy csak azért hosszabbítottak vele, hogy jobb pénzért el lehessen adni, de sztem már mindenkinek feltűnt, hogy nem fejlődik, hanem romlik..rossz nézni.
Sajnos amikor ő játszik olyan mintha tízen lennénk...még rosszabb

[/quote]
Köszönjük a megállapításaid, igazán hasznosak ( tényleg azok ), de nem sok hsz-t láttam tőled más topicban, más témában...csak Bojant szapulod
Amúgy Bojan szerintem nagy talány. Mert ha megy a csapatnak, akkor neki is, és ezért ebben az időszakban tökéletes cserecsatár, gyengébb meccseken kezdőcsatár is lehet. De ha nem működik óraműpontossággal a játékunk, akkor inkább csak elvesz, mint hozzáad a játékhoz...én nyárig adnék neki haladékot, bár nem tudom...a saját nevelésekhez kötődni kell, kötődünk is, és nem szívesen küldi el az ember...