Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.29. 10:20:52

zsoltman írta:Robben és Sneijder ment sztem gyengültek!
Robben pl a felk meccsein hátán vitte a csapatot de Perez edzőnek nem kellet!!
Ez jó: Perez edző :D
De tényleg vicc a fazon. Kb. olyan, mint bizonyos foci-manager játékokban elnök és manager vagy egyszerre: építed a stadiont, intézed a reklámokat, a jegyárakat, az igazolásokat, összeállítod a kezdőcsapatot - és ezzel együtt pedig szimulálod a meccseket az assistant manager-rel (aki jelen esetben Pellegrini) :D

Remélem, a Deportivo kihúzza egy döntetlennel ezt az első meccset ellenük.
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.08.29. 10:10:59

Robben és Sneijder ment sztem gyengültek!
Robben pl a felk meccsein hátán vitte a csapatot de Perez edzőnek nem kellet!!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.29. 09:59:10

Legalább annyira várom az új Real első tétmeccsét mint a mi első bajnoki meccsünket. Szeretném már látni, hogy miként muzsikál a sok karmesterrel felszerelt Madrid. Remélem a Depor már az elején meglepi őket. :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
honda25
Jugador del Barça

2009.08.29. 09:29:14

nagyitomi írta:gratulálok a kupához!
a robben,sneijder témához annyit, minden posztra van 2 játékosa pellegrininek,még nincs min sírni...
Köszi szépen. Ma elkezdődik a bajnokság, kiderül, mennyire szoktak össze Kakáék.
Hajrá Barca! És a Honda!
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.08.29. 09:11:22

gratulálok a kupához!
a robben,sneijder témához annyit, minden posztra van 2 játékosa pellegrininek,még nincs min sírni...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.28. 23:48:09

Én nem szeretnék házi döntőt. A bl döntőben legyen kettő különböző nemzetiségű csapat, az az igazi. Hiába lenne foci ünnepe egy olyan meccs, de abból látunk 2 másikat, amolyanból meg nem. Amúgy ahhoz, hogy döntőbe jussanak a blancók ahhoz azért még le kellene vetkőzniük azt a formájukat, hogy a legjobb 16 előtt, vagy után (hirtelen elbizonytalanodtam) kiesnek. :twisted:
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.28. 19:33:30

bali 15 írta: Ezen már én is elgondolkoztam. Milyen lenne már hogyha a klub történetének egyik legnagyobb sikerét a legnagyobb rivális stadionjában szerezné meg. Az hab lenne a tortán hogyha a legnagyobb rivális ellen.
:D. Gondoljatok bele micsoda lehetőség van most a Real előtt. A klub történetének tizedik BL győzelmét elérheti a saját stadionjában. De mégsem ők lesznek a bajnokok.
Szép álom egy Barcelona-Real Madrid BL döntő a Bernabeuban.
A foci ünnepe lenne.
Sok esélyt nem látok, h ez bekövetkezzen, mert annyi mindennek kellene összejöjjön. Eléggé sebezhető ez az ötlet.

Jó játszadozni a gondolattal és szerintem minden Barca és Real drukkernek ez valahol az álma.
:wink:
Az álmok néha valóra vállnak
8) :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.28. 19:27:06

Perrero írta:
Fecooo írta:
lionelmessi19 írta:Ha valami igazán motiválja majd a milyeinket ismét, az az, hogy egy ilyen nevekből és ilyen milliókból álló madrid elől elvigyék a BLt is, a Bernabeu szeme előtt.

áucs, ez fájt :D

erre azért figyelj frissen érettségizett modink :D

egyébként a mondanivalóddal egyetértek, ez lehet a hajtóereje a csapatunknak idén :D
Ezen már én is elgondolkoztam. Milyen lenne már hogyha a klub történetének egyik legnagyobb sikerét a legnagyobb rivális stadionjában szerezné meg. Az hab lenne a tortán hogyha a legnagyobb rivális ellen.
:D. Gondoljatok bele micsoda lehetőség van most a Real előtt. A klub történetének tizedik BL győzelmét elérheti a saját stadionjában. De mégsem ők lesznek a bajnokok.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.28. 19:08:06

Hát mondjuk, szerintem a Real-nak MEG KELL nyernie a BL-t, mivel igazából a jegyeladásokon kívül ebből jön még be a legtöbb pénz, és azért a Madridnak hamarosan törlesztenie is kell majd.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.28. 19:06:08

lionelmessi19 írta:Ha valami igazán motiválja majd a milyeinket ismét, az az, hogy egy ilyen nevekből és ilyen milliókból álló madrid elől elvigyék a BLt is, a Bernabeu szeme előtt.

áucs, ez fájt :D

erre azért figyelj frissen érettségizett modink :D

egyébként a mondanivalóddal egyetértek, ez lehet a hajtóereje a csapatunknak idén :D
Andris
Adminisztrátor

2009.08.28. 19:00:27

Ha valami igazán motiválja majd a milyeinket ismét, az az, hogy egy ilyen nevekből és ilyen milliókból álló madrid elől elvigyék a BLt is, a Bernabeu szeme előtt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mocsok
Barça C

2009.08.28. 18:57:54

Köszönöm szépen!

Én is kiemeltem, mikor nem bírtad leírni helyesen Sneijder nevét. :)
madridista...
marci.
Jugador d'estrella

2009.08.28. 18:56:59

Más téma, mert kezd eldurvulni a hangnem.

A Goal.com jóslata a 2009/10 évre:

La Liga Winners: Barcelona
Champions League qualifiers: Barcelona (1), Real Madrid (2), Atletico Madrid (3), Valencia (4)

Copa Del Rey Winners: Espanyol

Champions League Outlook: Barcelona (Semi-Final), Real Madrid (Winner) , Sevilla (Last 16), Atletico Madrid (Quarter-Final)

Ezek szerint a bajnokság a miénk, a BL a Madridé. Érdekes jóslat. Azért a Bernabéu-ban csak meg kellene védeni az 1. helyet.
Phöö..idevele!Hol kell aláirni? :D
a VdV annyira rossz volt, akkor miért nem őt passzolta el vkinek?
Neked kéne [auto_cenzúra] játékos?

ui:Nem kell itt gyártani az összesküvés elméleteket!Nem látunk bele mi sem,ahogy ti sem.Lehet ,hogy Perez nem végzi jól a dolgát,lehet hogy igen.Mi INENN nem tudunk semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marci. 2009.08.28. 18:59:23-kor.
csakamadrid
Nazario
Jugador del Barça

2009.08.28. 18:51:52

Varga Tamás írta: Nem látjuk, miért kellett Robbent, Sneijdert eladni. Tegnapelőtt még istenítettétek, most meg mehetnek! Ők voltak a megváltók, most meg ejtve vannak.
Persze, valamelyest elfogultak vagyunk, de akkoris. Azt hiszem, érthető a reakciónk.
Valamelyest elfogultak, na igen. :) A kiemelt mondatra reagálván csak annyit, hogy fölöslegesen használsz többesszámot.
Sneijdert a madridistán 1, azaz egy felhasználó istenítette.
Attól az embertől elpattannak a labdák, iszonyatos, mennyire visszaesett. A jelentős izomtömegtől, ami rákerült, lelassult, ezenkívül állandóan a bulikról és csajozásokról szóltak a hírek. Semmit nem tudott hozzátenni a csapat játékához.
Gali
Capitá del Barça

2009.08.28. 18:51:14

Más téma, mert kezd eldurvulni a hangnem.

A Goal.com jóslata a 2009/10 évre:

La Liga Winners: Barcelona
Champions League qualifiers: Barcelona (1), Real Madrid (2), Atletico Madrid (3), Valencia (4)

Copa Del Rey Winners: Espanyol

Champions League Outlook: Barcelona (Semi-Final), Real Madrid (Winner) , Sevilla (Last 16), Atletico Madrid (Quarter-Final)

Ezek szerint a bajnokság a miénk, a BL a Madridé. Érdekes jóslat. Azért a Bernabéu-ban csak meg kellene védeni az 1. helyet.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.28. 18:35:25

mocsok írta:mondom, hogy ti belső emberek vagytok.
a párbeszédeket is vágjátok.

tehát ha jól értelmezem: a barcelonánál minden tökéletes, hiba nélkóli. a real madridnál meg csak hazugságok és diktatura van.

28 játékos volt a keretben. 25 nevezhető. el kell adni játékosokat. szerinted pellegrinivel nem egyeztetett valdano vagy/és pardeza?

tudod, Perez nem a felesleges játékosokat adatja el, hanem akik NEKI feleslegesek és még PÉNZT TUD BELŐLÜK csinálni, a probléma itt van...ha VdV annyira rossz volt, akkor miért nem őt passzolta el vkinek? miért pont azt a két játékost kellett akaratuk ellenére elpasszolni, akikre Pellegrini azt mondta, h maradjanak? a pénz, a pénz, a pénz... a pénzcsinálás mindenből...

Robbent néhány hónapja egyenesen Messinél jobbnak neveztétek, h "húú de jól cselez, sokkal jobb, mint az önző Messi" (megjegyzem Messinél kb 2-3 játékos jegyzett több gólpasszt a csapatból ;) ennyit az önzőségről )
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.28. 18:34:16

mocsok írta:mondom, hogy ti belső emberek vagytok.

tehát ha jól értelmezem: a barcelonánál minden tökéletes, hiba nélkóli. a real madridnál meg csak hazugságok és diktatura van.

28 játékos volt a keretben. 25 nevezhető. el kell adni játékosokat. szerinted pellegrinivel nem egyeztetett valdano vagy/és pardeza?
1. Ajánlom figyelmedbe ezt:

http://www.hollo-antikvarium.hu/konyv_k ... yai_52.jpg

2. Senki nem mondta, hogy mi mindent tudunk, mindent ismerünk, mindennel tisztában vagyunk. Csupán véleményezzük a történéseket, és értetlenül állunk néhány döntés, és itteni reakció előtt.
Nem látjuk, miért kellett Robbent, Sneijdert eladni. Tegnapelőtt még istenítettétek, most meg mehetnek! Ők voltak a megváltók, most meg ejtve vannak.
Persze, valamelyest elfogultak vagyunk, de akkoris. Azt hiszem, érthető a reakciónk.

No, béke. :wink:
Kép
mocsok
Barça C

2009.08.28. 18:20:20

mondom, hogy ti belső emberek vagytok.

madridista...
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.28. 18:16:33

danikaa10 írta:[

Azért ez túlzás, miből gondolod, hogy Pellegrini nem tud uralkodni a Madridon? Tán személyesen ismered? Az eddigi eredményei az előszezonban biztatóak, nem kéne leírni. Ha jól tudom Pepről se gondolták sokan, hogy triplázni fog.

Az más dolog, hogy a Realnál az edzők élete nem tart sokáig..
Igaz, h Pepről se gondolták sokan, h triplázni fog, de Perez és Laporta azért nem úgyanaz. Laporta nem a maga kénye-kedve szerint igazolgat.

Pellegrini legalábbis nekem, mint a Real Madrid edzője kevés.
Én nem hiszem, h egy olyan ember tekintélyt tud parancsolni akinek megmondják, h ki kell a csapatba.

Nem ismerem személyesen Pellegrinit. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Asys
Entrenador del Barça

2009.08.28. 18:15:01

Én akkor nem jósolok, hanem teszek egy megállapítást:

Nálunk: Pep eldönti kit szeretne a csapatban tudni, felállít egy fontossági sorrendet a lehetséges játékosok között, hogy kinek a megszerzése mennyire kell, hogy prioritás legyen. Txiki feltérképezi a Pep által megálmodott játékos/ok anyagi igényeit és a várható átigazolási összeget és ezután egyeztet az edzővel és az elnökkel Laportával. Ha az előbb említett urak rábólintanak, az üzletet megkísérlik megvalósítani....

A Madridnál: Perez úr megálmodja a leigazolandó játékost/okat majd Valdanoval leigazoltatja őket, kerül amibe kerül... majd miután kiélte magát megpihen az öreg és esetleg megkérdezi Pellegrinit, hogy mégis mondja már kire van szüksége... Az mondja azokat akiket ő szeretne, néhányat meg is kap Albiol, Alonso stb... De utánna Perez bácsi közli vele, hogy bezony válság van... A fenébe, s mi ezt nem tudtuk korábban? - kérdi tőle Pellegrini. Hát de... - mondja Floren'tinó' - kénytelen vagyunk eladni néhány olyan playat akire számítottál volna a keretben...
De ne bánkódj Manuel! 2018-ban érkezik Ribéry addig meg megoldod a problémát ugye?... Persze persze, te vagy a főnök Flore!- mondja, majd hazamegy az ősz mester és elkezd csomagolni... :roll:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.08.28. 18:11:33

fly20 írta:A honlapotokon meg még etoo* is a keret tagja, szval arra sem lehet nagyon támaszkodni. :D

A hivatalos honlapunkon már rég nem, tájékozódj mielőtt badarságot írsz. Feltételezem, hogy az Eurobarcára gondoltál, mivel itt csak augusztus 31-e után kerül frissítésre a keret. (Addig ugyanis nem sok értelme van.)

* Eto'o :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
mocsok
Barça C

2009.08.28. 17:59:31

áá istenem mi megy itt. :lol: :lol:

ezek a josolások :D
meg mindenki, hogy tudja, hogy mikor mit csinál perez. már azt is vágjátok, hogy melyik a kedvenc wc papir márkája.
azok tetszettek még, hogy:
1. nincs cserepad a madridnál. válaszom: nektek se jobb. :)
2. igy nem is erősödött a real. válaszom: :lol: :lol: :lol:
az se volt rossz, mikor mondta valaki, hogy sneijder egy nagyon jó játékos és közbe a nevét ugy irta, egymás után kétszer is, hogy Schneijder.

sok sikert a további josoláshoz. :)
madridista...
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.28. 17:59:04

marci. írta:Robben:Sajnálom ,hogy elment ,nem szolgált rá.Talán itt van Perez 1 (2?) hibája.De ha jön Ribéry.. 8)
Ha jön, akkor megint lesz egy nagy név, ami még (hálistennek) mindig nem garancia semmire. Főleg, hogy arról volt szó, nem játszat szélsőket :arrow: ebből nekem az jött le, hogy a Villarrealnál látott 4-4-2-t favorizálja, két kreatív, passzolós középpályással :arrow: így viszont Ronaldo vagy csatár lesz vagy valaki nem fér be a kezdőbe. Ha meg nem ő akarja a franciát, hanem Don Florentino, és emiatt mondjuk egy 4-2-3-1-re kellene akarata ellenére váltani...

Ja és szerintem nem ez az 1. (2.?) hibája Pereznek... itt maga az a hiba, hogy belepofázik olyan dolgokba is, amibe nem kellene. Tehát én még mindig azt mondom, hogy várjunk azzal a kijelentéssel, hogy tanult a hibáiból.

szerk.: danikaa10: Ami közte és Riquelme között volt a Villarrealnál 3-4 éve... abból nem az jön le, hogy nagyon megbírkózna a problémás emberekkel. Bár ebből az sem következik, hogy tuti a káosz Madridban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2009.08.28. 18:01:15-kor.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.28. 17:55:15

kanty írta:
chonggy írta: tévedsz..nem tetszettek Pereznek,mert nincs velük minden nap tele a sajtó..Pellegrininek nem sok beleszólása van semmibe,ő csak egy bábú...
Pellegrini egy bábú. Azt teszi amit Perez akar.
Ezt tudta akkor is amikor elfogadta a Real ajánlatát.
Nem jósolok neki hosszú, sikeres jövőt a Real kispadján. Ő nem egy Real Madrid kaliberű edző.
Egy nagyon jó szakember, de nincs meg benne az a plusz amivel igazán nagy sikereket érhet el.

Szerintem nem lesz képes ebből a Madridból egy CSAPATOT összeraknia. Nem tud ő tekintélyt parancsolni egy Ronaldonak, Benzemának.

Hatalmas a nyomás rajta. Perez azonnal eredményeket akar, ő nem vár nem az ő stilusa 8)

Szerintem nem éri meg a Klasszikust a Real kispadján.
:wink:
Azért ez túlzás, miből gondolod, hogy Pellegrini nem tud uralkodni a Madridon? Tán személyesen ismered? Az eddigi eredményei az előszezonban biztatóak, nem kéne leírni. Ha jól tudom Pepről se gondolták sokan, hogy triplázni fog.

Az más dolog, hogy a Realnál az edzők élete nem tart sokáig..
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Lezárt