Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez jó: Perez edzőzsoltman írta:Robben és Sneijder ment sztem gyengültek!
Robben pl a felk meccsein hátán vitte a csapatot de Perez edzőnek nem kellet!!
Köszi szépen. Ma elkezdődik a bajnokság, kiderül, mennyire szoktak össze Kakáék.nagyitomi írta:gratulálok a kupához!
a robben,sneijder témához annyit, minden posztra van 2 játékosa pellegrininek,még nincs min sírni...
Szép álom egy Barcelona-Real Madrid BL döntő a Bernabeuban.bali 15 írta: Ezen már én is elgondolkoztam. Milyen lenne már hogyha a klub történetének egyik legnagyobb sikerét a legnagyobb rivális stadionjában szerezné meg. Az hab lenne a tortán hogyha a legnagyobb rivális ellen.
. Gondoljatok bele micsoda lehetőség van most a Real előtt. A klub történetének tizedik BL győzelmét elérheti a saját stadionjában. De mégsem ők lesznek a bajnokok.
Ezen már én is elgondolkoztam. Milyen lenne már hogyha a klub történetének egyik legnagyobb sikerét a legnagyobb rivális stadionjában szerezné meg. Az hab lenne a tortán hogyha a legnagyobb rivális ellen.Perrero írta:Fecooo írta:lionelmessi19 írta:Ha valami igazán motiválja majd a milyeinket ismét, az az, hogy egy ilyen nevekből és ilyen milliókból álló madrid elől elvigyék a BLt is, a Bernabeu szeme előtt.
áucs, ez fájt
erre azért figyelj frissen érettségizett modink
egyébként a mondanivalóddal egyetértek, ez lehet a hajtóereje a csapatunknak idén
lionelmessi19 írta:Ha valami igazán motiválja majd a milyeinket ismét, az az, hogy egy ilyen nevekből és ilyen milliókból álló madrid elől elvigyék a BLt is, a Bernabeu szeme előtt.
Köszönöm szépen!
Phöö..idevele!Hol kell aláirni?Más téma, mert kezd eldurvulni a hangnem.
A Goal.com jóslata a 2009/10 évre:
La Liga Winners: Barcelona
Champions League qualifiers: Barcelona (1), Real Madrid (2), Atletico Madrid (3), Valencia (4)
Copa Del Rey Winners: Espanyol
Champions League Outlook: Barcelona (Semi-Final), Real Madrid (Winner) , Sevilla (Last 16), Atletico Madrid (Quarter-Final)
Ezek szerint a bajnokság a miénk, a BL a Madridé. Érdekes jóslat. Azért a Bernabéu-ban csak meg kellene védeni az 1. helyet.
Neked kéne [auto_cenzúra] játékos?a VdV annyira rossz volt, akkor miért nem őt passzolta el vkinek?
Valamelyest elfogultak, na igen.Varga Tamás írta: Nem látjuk, miért kellett Robbent, Sneijdert eladni. Tegnapelőtt még istenítettétek, most meg mehetnek! Ők voltak a megváltók, most meg ejtve vannak.
Persze, valamelyest elfogultak vagyunk, de akkoris. Azt hiszem, érthető a reakciónk.
mocsok írta:mondom, hogy ti belső emberek vagytok.
a párbeszédeket is vágjátok.
tehát ha jól értelmezem: a barcelonánál minden tökéletes, hiba nélkóli. a real madridnál meg csak hazugságok és diktatura van.
28 játékos volt a keretben. 25 nevezhető. el kell adni játékosokat. szerinted pellegrinivel nem egyeztetett valdano vagy/és pardeza?
1. Ajánlom figyelmedbe ezt:mocsok írta:mondom, hogy ti belső emberek vagytok.
a párbeszédeket is vágjátok.
tehát ha jól értelmezem: a barcelonánál minden tökéletes, hiba nélkóli. a real madridnál meg csak hazugságok és diktatura van.
28 játékos volt a keretben. 25 nevezhető. el kell adni játékosokat. szerinted pellegrinivel nem egyeztetett valdano vagy/és pardeza?
Igaz, h Pepről se gondolták sokan, h triplázni fog, de Perez és Laporta azért nem úgyanaz. Laporta nem a maga kénye-kedve szerint igazolgat.danikaa10 írta:[
Azért ez túlzás, miből gondolod, hogy Pellegrini nem tud uralkodni a Madridon? Tán személyesen ismered? Az eddigi eredményei az előszezonban biztatóak, nem kéne leírni. Ha jól tudom Pepről se gondolták sokan, hogy triplázni fog.
Az más dolog, hogy a Realnál az edzők élete nem tart sokáig..
fly20 írta:A honlapotokon meg még etoo* is a keret tagja, szval arra sem lehet nagyon támaszkodni.
Ha jön, akkor megint lesz egy nagy név, ami még (hálistennek) mindig nem garancia semmire. Főleg, hogy arról volt szó, nem játszat szélsőketmarci. írta:Robben:Sajnálom ,hogy elment ,nem szolgált rá.Talán itt van Perez 1 (2?) hibája.De ha jön Ribéry..![]()
Azért ez túlzás, miből gondolod, hogy Pellegrini nem tud uralkodni a Madridon? Tán személyesen ismered? Az eddigi eredményei az előszezonban biztatóak, nem kéne leírni. Ha jól tudom Pepről se gondolták sokan, hogy triplázni fog.kanty írta:Pellegrini egy bábú. Azt teszi amit Perez akar.chonggy írta: tévedsz..nem tetszettek Pereznek,mert nincs velük minden nap tele a sajtó..Pellegrininek nem sok beleszólása van semmibe,ő csak egy bábú...
Ezt tudta akkor is amikor elfogadta a Real ajánlatát.
Nem jósolok neki hosszú, sikeres jövőt a Real kispadján. Ő nem egy Real Madrid kaliberű edző.
Egy nagyon jó szakember, de nincs meg benne az a plusz amivel igazán nagy sikereket érhet el.
Szerintem nem lesz képes ebből a Madridból egy CSAPATOT összeraknia. Nem tud ő tekintélyt parancsolni egy Ronaldonak, Benzemának.
Hatalmas a nyomás rajta. Perez azonnal eredményeket akar, ő nem vár nem az ő stilusa![]()
Szerintem nem éri meg a Klasszikust a Real kispadján.