Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
-
- Eurobarca Staff
Köszöntem.S.Agüero írta:Sanandreas ámokfutás megér egy banánt. Részletek a Kitiltások topikban.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
Ehhez még azt tenném hozzá, h senki ne kapjon a horgára, szándékos indulatkeltésére. Inkább el se olvassátok, ha elolvassátok meg hagyjátok válasz nélkül. Az a legjobb mindenkinek.Fecooo írta:dzsííí szerintem megérdemelne egy stílusos körítést a banánhoz, amit kap majd a ...szóval oda
Kapja meg ugyanazt a "tiszteletet", amit prezentált felénk...
dzsííí szerintem megérdemelne egy stílusos körítést a banánhoz, amit kap majd a ...szóval oda 

- LM10
- Director del Fútbol
A hozzászólásaimat nem mindig időben rakja ki az oldal. Valami elcsúszás van a fórum időmben, meg a valós idő között. Már állítottam a profilon belül időzónákat, de akkor sem jó. Mi a megoldás?
- miihii
- KHAL
Megoldvamessideco írta:Ezt valamelyik modi majd beteszi nekem avatarnak? Sajnos sehogy sem engedi, pedig a kívülről linkeléshez másolom be...
A megadott avatar 112 pixel széles, és 160 pixel magas. Az avatarnak legalább 20 pixel szélesnek és 20 pixel magasnak kell lennie, valamint legfeljebb 120 pixel széles és 150 pixel magas lehet.

Am írja is, h miért nem sikerült: 160 magas volt, de csak 150 fér be. Uh átméreteztem neked

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ezt valamelyik modi majd beteszi nekem avatarnak? Sajnos sehogy sem engedi, pedig a kívülről linkeléshez másolom be...
A megadott avatar 112 pixel széles, és 160 pixel magas. Az avatarnak legalább 20 pixel szélesnek és 20 pixel magasnak kell lennie, valamint legfeljebb 120 pixel széles és 150 pixel magas lehet.
- miihii
- KHAL
De, mindjárt bemásolom ömlesztvecsababarca írta:nem akarok,nem is szoktam akadékoskodni, de az év szavazásában a kategóriák topicjaiban első HSZ-be nem lehetne beírni a jelölteket? Tavaly mintha ott lett volna,vagy felül fejlécben beírva.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem akarok,nem is szoktam akadékoskodni, de az év szavazásában a kategóriák topicjaiban első HSZ-be nem lehetne beírni a jelölteket? Tavaly mintha ott lett volna,vagy felül fejlécben beírva.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- miihii
- KHAL
Amikor bemásolod a linket, utána törlöd alulról a számokat az Avatar mérete sorból? Azt hagyd üresen, mielőtt elküldöd. Vagy nézd meg h tényleg passzol e a méretmessideco írta:Ismét ezzel van bajom. Az oldalon kívülről akarom linkelni a direct url-al, de mindig a hibaüzenetet írja ki...messideco írta:Maximális méret: szélesség 120 pixel, magasság 150 pixel, állomány mérete 9.77 KiB.

akkor így teszünk... köszi az infót.Bob_Marley írta:A lassúság mindenkinél jelentkezik, sajnos hozzá kell ehhez szokni.
Viszont újabb probléma, egy idő után nem engedi a rendszer a szerkesztést a hsz-ben. Ez annyira nem jó, így kénytelen lennék dupla hsz-t írni, de az meg ugye szabálytalan, patthelyzet. Ilyen problémával eddig nem találkoztam, de gondolom másnál is van ilyen, mert egyre több dupla hsz-t látok a fórumon. Szóval ha lehet az illetékes engedélyezze a hsz-k folyamatos szerkesztési lehetőségét.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A lassúság mindenkinél jelentkezik, sajnos hozzá kell ehhez szokni.
Viszont újabb probléma, egy idő után nem engedi a rendszer a szerkesztést a hsz-ben. Ez annyira nem jó, így kénytelen lennék dupla hsz-t írni, de az meg ugye szabálytalan, patthelyzet. Ilyen problémával eddig nem találkoztam, de gondolom másnál is van ilyen, mert egyre több dupla hsz-t látok a fórumon. Szóval ha lehet az illetékes engedélyezze a hsz-k folyamatos szerkesztési lehetőségét.

csak nem tudom megállni, hogy ne tegyem szóvá: ez az új szoftver (nálam) rettentően lelassította a kommentezést! szó szerint 2-4 perc!! kell mire elmegy egy hsz.,aztán jön az áttekintés(de minek ?!) újabb időhúzás... aztán ha jött egy közben akkor mégegyszer...... szóval ez engem nagyon bosszant, ha ez volt a cél akkor ok. netán, hogy kevesebbet írjunk?! akkor is ok. egyéb okot én nemigen látok, bár bizonyára van.
viszont: ha ez csak nálam jelentkezik, szívesen vennék egy tanácsot, hogy mi lehet a gáz? Int. Exp.-t használok. köszi.
viszont: ha ez csak nálam jelentkezik, szívesen vennék egy tanácsot, hogy mi lehet a gáz? Int. Exp.-t használok. köszi.
- Deus
- Boixos Nois
o.Omessideco írta:...
Tuti hogy ide másoltad be?
http://i.cubeupload.com/2wklTd.jpg" target="_blank

Értem én, deferninho írta: ne töltsd fel az oldalra, használd ezt az Opciót:
"Linkelés az oldalon kívülről:
Add meg a linkelendő avatar kép URL-jét (webcímét)."
A megadott avatar 129 pixel széles, és 160 pixel magas. Az avatarnak legalább 20 pixel szélesnek és 20 pixel magasnak kell lennie, valamint legfeljebb 120 pixel széles és 150 pixel magas lehet.
Így sem jó...
Köszi:)
-
- Eurobarca Staff
Te sehol, csak az adminisztrátorok és a moderátorok látják.MyShadow írta:Hol tudom megnézni, h van-e törölt hozzászólásom?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ne töltsd fel az oldalra, használd ezt az Opciót:messideco írta:Ez a korlátozás az avataroknál véglelges?
Maximális méret: szélesség 120 pixel, magasság 150 pixel, állomány mérete 9.77 KiB.
Lehetetlen olyan alacsony kB-ra csökkenteni a kép méretét
"Linkelés az oldalon kívülről:
Add meg a linkelendő avatar kép URL-jét (webcímét)."
madridista