Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszöntem.S.Agüero írta:Sanandreas ámokfutás megér egy banánt. Részletek a Kitiltások topikban.
Ehhez még azt tenném hozzá, h senki ne kapjon a horgára, szándékos indulatkeltésére. Inkább el se olvassátok, ha elolvassátok meg hagyjátok válasz nélkül. Az a legjobb mindenkinek.Fecooo írta:dzsííí szerintem megérdemelne egy stílusos körítést a banánhoz, amit kap majd a ...szóval oda
Kapja meg ugyanazt a "tiszteletet", amit prezentált felénk...
Megoldvamessideco írta:Ezt valamelyik modi majd beteszi nekem avatarnak? Sajnos sehogy sem engedi, pedig a kívülről linkeléshez másolom be...
A megadott avatar 112 pixel széles, és 160 pixel magas. Az avatarnak legalább 20 pixel szélesnek és 20 pixel magasnak kell lennie, valamint legfeljebb 120 pixel széles és 150 pixel magas lehet.
De, mindjárt bemásolom ömlesztvecsababarca írta:nem akarok,nem is szoktam akadékoskodni, de az év szavazásában a kategóriák topicjaiban első HSZ-be nem lehetne beírni a jelölteket? Tavaly mintha ott lett volna,vagy felül fejlécben beírva.
Amikor bemásolod a linket, utána törlöd alulról a számokat az Avatar mérete sorból? Azt hagyd üresen, mielőtt elküldöd. Vagy nézd meg h tényleg passzol e a méretmessideco írta:Ismét ezzel van bajom. Az oldalon kívülről akarom linkelni a direct url-al, de mindig a hibaüzenetet írja ki...messideco írta:Maximális méret: szélesség 120 pixel, magasság 150 pixel, állomány mérete 9.77 KiB.
akkor így teszünk... köszi az infót.Bob_Marley írta:A lassúság mindenkinél jelentkezik, sajnos hozzá kell ehhez szokni.
Viszont újabb probléma, egy idő után nem engedi a rendszer a szerkesztést a hsz-ben. Ez annyira nem jó, így kénytelen lennék dupla hsz-t írni, de az meg ugye szabálytalan, patthelyzet. Ilyen problémával eddig nem találkoztam, de gondolom másnál is van ilyen, mert egyre több dupla hsz-t látok a fórumon. Szóval ha lehet az illetékes engedélyezze a hsz-k folyamatos szerkesztési lehetőségét.
o.Omessideco írta:...
Értem én, deferninho írta: ne töltsd fel az oldalra, használd ezt az Opciót:
"Linkelés az oldalon kívülről:
Add meg a linkelendő avatar kép URL-jét (webcímét)."
Te sehol, csak az adminisztrátorok és a moderátorok látják.MyShadow írta:Hol tudom megnézni, h van-e törölt hozzászólásom?
ne töltsd fel az oldalra, használd ezt az Opciót:messideco írta:Ez a korlátozás az avataroknál véglelges?
Maximális méret: szélesség 120 pixel, magasság 150 pixel, állomány mérete 9.77 KiB.
Lehetetlen olyan alacsony kB-ra csökkenteni a kép méretét