Eidur Gudjohnsen

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.13. 21:47:24

balazsfoci írta:és volt h egymás után két meccsen duplázott! majd megkeresem ígérem
Majd én segítek, nem volt. Ezt alátámasztandó, íme Guddy duplái a Barçában:
okt 25. Badalona-Barca 1-2 (kupa)
nov.19. Mallorca-Barca 1-4 (PD)
(köv fordulóban is lőtt gólt a Villarreal elleni 4-0-on, de csak egyet)

Ennyi. :)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 23:45:48

balazsfoci írta:Igenis dícsérték őt itt nagyon sokan! a werder elleni meccs után nagy király volt, bár ott csak egyet lőtt! jó játékos csak nem olyan mint Larsson, és ezért adtok neki hideget meleget! szép h így támogatjátok a csapatotok játékosát!

és volt h egymás után két meccsen duplázott! majd megkeresem ígérem
Jó keresd meg kérlek. Elképzelhető, de nem emlékszem.

Szavadon foglak! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
balazsfoci
Jugador d'estrella

2007.03.12. 18:01:43

Igenis dícsérték őt itt nagyon sokan! a werder elleni meccs után nagy király volt, bár ott csak egyet lőtt! jó játékos csak nem olyan mint Larsson, és ezért adtok neki hideget meleget! szép h így támogatjátok a csapatotok játékosát!

és volt h egymás után két meccsen duplázott! majd megkeresem ígérem
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 17:15:17

Egy kis elnézés kérés következik:

Megnéztem 3aszorra is a meccset, és láttam, hogy bizony a végén Eidur fejese hajszál pontos alsó sarkos gól lett volna, ha Puyolon nem változtat irányt.

Úgyhogy elnézést főként tőle, viszont továbbra sem nagyon változik a véleményem a fejjátékáról!
A hajtása viszont dícséretes volt pool, és madrid ellen is! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 17:04:36

Evilgrim írta:Szerintem Gudjohnsen jó játékos,de nem a Spanyol bajnokság fekszik neki.Inkább az Angol bajnokság/és a Chelsea :wink: ."Focizott" amenyire tudott,de szerintem több esélye lenne egy:Newcastleben,Spursben...
Majd meg látjuk mi lesz a sorsa.
Jövőre szivesen látnám a Spursben. Legalább megbizonyosodnék róla, h Ozsimiki, és a többiek igazat beszélnek...ugyis sok meccsüket megnézem. :)
- József Attila
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.12. 17:00:53

Szerintem Gudjohnsen jó játékos,de nem a Spanyol bajnokság fekszik neki.Inkább az Angol bajnokság/és a Chelsea :wink: ."Focizott" amenyire tudott,de szerintem több esélye lenne egy:Newcastleben,Spursben...
Majd meg látjuk mi lesz a sorsa.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 16:56:40

balazsfoci írta:Bezzeg amikor nem volt eto'o meg Messi, és ronnie-nak sem ment, akkor kapta a dícséreteket amikor kettesével lőtte a gólokat! Sok sivatdrukker van itt!

az h fejelni tud-e vagy sem az nem azt jelenti h szigorúan kapura fejelni, hanem azt is h a második vonalban érkezőknek lefejeli a felívelt labdákat! ha ezt is figyelembe vesszük máris kialakul az h mégiscsak jól fejel mert nem sok magas labdát veszít el azok közül amiket felívelnek neki!
Emlékeim szerint soha nem kapott nagy dícséreteket, pláne nem azért, mert kettessével rugdosta a gólokat. Merthogy ilyen nem volt... :roll:

Igazából nem érdekelne, h kit tartasz divatdrukkernek, és kit nem, de mivel ezzel most engem is megszólítottál! :arrow:

Attól hogy valaki nem lát semmit Guddyban, még nem divatdrukker.

Felívelt labdák lefejeléséről meg annyit, hogy rendszeresen alulmarad. Legtöbbször úgy, hogy csak betámaszt a felugró ellenfél alá, és ezt lefújják szabálytalanságnak.

Kár szót ejteni arról, ami nincs. Ilyen az ő fejjátéka. Ez a téma részemről lezárva. :roll:
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 16:56:05

balazsfoci írta:Bezzeg amikor nem volt eto'o meg Messi, és ronnie-nak sem ment, akkor kapta a dícséreteket amikor kettesével lőtte a gólokat! Sok sivatdrukker van itt!

az h fejelni tud-e vagy sem az nem azt jelenti h szigorúan kapura fejelni, hanem azt is h a második vonalban érkezőknek lefejeli a felívelt labdákat! ha ezt is figyelembe vesszük máris kialakul az h mégiscsak jól fejel mert nem sok magas labdát veszít el azok közül amiket felívelnek neki!

Guddy igenis hasznos a Barca számára! lehet h nem mi értünk jobban hozzá hanem akik mindennap találkoznak vele edzésen meg a csapatban!
Hát tőlem biztos nem... Én mindig is rosszul voltam az ötlettől, hogy idejöjjön... Max, beismertem, ha jól játszott! Amúgy, meg óvatosan a vádaskodásokkal szerintem :roll:
balazsfoci
Jugador d'estrella

2007.03.12. 16:43:08

Bezzeg amikor nem volt eto'o meg Messi, és ronnie-nak sem ment, akkor kapta a dícséreteket amikor kettesével lőtte a gólokat! Sok sivatdrukker van itt!

Guddy igenis hasznos a Barca számára! lehet h nem mi értünk jobban hozzá hanem akik mindennap találkoznak vele edzésen meg a csapatban!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.11. 23:34:33

A motiváltsága nekem is tetszett.Más kérdés,hogy eddig nem igazán ment neki a játék.Az biztos,hogy több van benne,mint amit eddig láthattunk tőle.Remélem-ha marad nálunk-a 2. szezonja jobban sikerül majd.De persze nem bánnám,ha még ebben a bajnokságban is beköszöngetne,és tenne vmit a maradásáért.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 22:39:40

Balika Gaucho írta:Nem kellene őt elküldeni az biztos!!!!

Értem hogy új meg minden , de nézzétek meg év elején is tudott játszani , meg az utóbbi meccseken is az egyik legjobb teljesítményt nyújtja.

én bízok benn , és igenis helye van legalább a padon , mert erőszakos , és fejelni is tud , amit nálunk elől nem sokan......
Mondjuk ezekkel a dolgokkal vitatkoznék :roll:

Szerintem év elején sem tudott semmit nyújtani, ahogy a barcában még soha. Az utóbbi meccseken 5 percre állt be kb. és oké, hogy harcolt, de friss emberként jött, irgalmatlan hajtós meccsek végére, a sok fáradt ember közé.
Én is elismerem, küzdött becsülettel, de az nagyon erős túlzás, h a legjobbak közt volt... :roll:

fejelni tud? Komolyan, aláírom még azt is, h a világ legjobb védelme sem tudja megállítani az ördöngős cselesorozatai és hatalmas távoli bombái miatt, de hogy fejelni? no azt neeem :)

Még nem volt egyetlen fejese a 7 hónap alatt, ami kapu közelébe ment volna. Talán pont tegnap volt az első, de az meg csak gurult, és csak azért, mert megpattant.

Szóval fejelni, azt pont nem tud, még Messi is jobban fejel... :wink:
- József Attila
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.03.11. 20:43:04

Nem kellene őt elküldeni az biztos!!!!

Értem hogy új meg minden , de nézzétek meg év elején is tudott játszani , meg az utóbbi meccseken is az egyik legjobb teljesítményt nyújtja.

én bízok benn , és igenis helye van legalább a padon , mert erőszakos , és fejelni is tud , amit nálunk elől nem sokan......
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 15:31:30

Smacifiú tényleg egészen motiváltan futott fel a gyepre, de szerintem nem sok sót fog megenni ő sem Barcelonában. Szóval, ha elmegy, mindenki csak jobban jár.
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.11. 11:31:36

Elmúlt meccseken megfigyeltem hogy amikor beáll, hajt, küzd, erőszakos, helyzetbe kerül, netán gólt is lő. Liverpool ellen megtette. Így tovább, ez a jó mentalitás, mondjuk erről is beszélt a nyilatkozatában, hogy ezt várná mindenkitől. Tegnap eleget tettek ennek a kérésének szerintem a társai.
C.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 10:48:42

Vikke megegyezthetünk egy Guddy - Essien cserébe. Ha annyira hiányzik vihetitek. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 10:35:43

Egy jó pont Eidurnál.
Tegnap bejött, és hajtott, jól, hasznosan játszott!

Nem sok ideje volt, és frissen jött be, de akkor is egy dícséret illeti. :)
- József Attila
Vikke
Barça B

2007.03.11. 09:45:08

Nem különösebben kedvelem Drogbát, de igazad van. Azért Eidur így is lőtt jó pár gólt a Barcában, nem kevesebbet, mint Sevcsenko nálunk...
Amúgy egyetértek lm19-cel! Menjen el a Barcelonából, elegem van belőle, hogy Barca meccseket kell néznem! Az elmúlt 7-8 hónapban több Barca meccset láttam, mint fociszurkolásom 10 éve alatt összesen..:)
Jöjjön vissza hozzánk!!!!!!!!!!!!
WE MISS YOU EIDUR!! :cry:
One and only Chelsea!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.11. 07:49:47

Jajjj mááá, mindenki hogy elvan ájulva drobátol, pedig az első évében a cselziben, pont ugyanazt csinálta mint most seva. A másodikba már 1 hajszállal jobb volt, de igazábol 2 é kellett neki, h megtalálja a Marseille-os formát :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.10. 20:37:13

lionelmessi19 írta:
ozsimiki írta: Seva-t hozom fel,nincs ő kiégve! ...
Ebben az egészben megint csak ott van a hiba, h nem értünk egyet az idézett részben. :)
És mi alapján gondolod :?: :roll: Csak az alapján,mert nem megy neki a Chelseaben..... ennyi :)
Szívesen halgatom az okfejtésed,ha másról is szó van :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.10. 20:33:02

ozsimiki írta: Seva-t hozom fel,nincs ő kiégve! ...
Ebben az egészben megint csak ott van a hiba, h nem értünk egyet az idézett részben. :)
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.10. 17:56:30

lionelmessi19 írta:
nem mondom Ozsimiki, h nem adok a véleményedre, de azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ekkora különbség legyen a spanyolban mutatott, és az angolban mutatott dolgok között! :roll:
Itt nem arról van szó,hogy amit írok,az Szent és sérthetettlen,és nekem mindig igazam van,mert korántsem :) ,csak annyi előnyőm van ebben az ügyben,hogy én láttam őt játszani a Chelseaben,elég sokat,Te meg nem...

Amúgy megint csak Seva-t hozom fel,nincs ő kiégve! Ha az Olaszban mutatott teljesítménye és most az angolban mutatott teljesítménye között lehet ekkora különbség,akkor az angol,és spanyolban mutatott dolgok közt is lehet ekkora....

Amúgy mielőtt leigazoltuk jópáran mondták,talán én is,hogy akik Angliában jól nyomták,korántsem biztos,hogy megállják helyüket pl egy Spanyol bajnokságban :roll: Teljesen más a STÍLUS,amivel itt érvényesülni lehet :!: De ez nem azt jelenti,hogy aki nem tud,az egy tehetségtelen.....
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.10. 17:38:52

tudjátok mit? :)
menjen el, játszon egy másik csapatban, akár térjen vissza angliába, és ha képes letenni valamit az asztalra 1 év semmittevés után akkor jöhet részemről a bocsánatkérés.

nem mondom Ozsimiki, h nem adok a véleményedre, de azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ekkora különbség legyen a spanyolban mutatott, és az angolban mutatott dolgok között! :roll:
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.10. 17:12:46

lionelmessi19 írta:engem senki, de senki nem fog meggyőzni, ez egész egyszerűen lehetetlen. Egyetlen embernek sikerülhet: Eidur Gudjohnsen
:)

Ha alkot végre valamit, akkor visszaszívom, ha továbbra sem, akkor mehet a levesbe! 8)
Mintmár említettem,egyetértünk,hogy itt nem hozta a formáját,nem tudta felvenni a ritmust,és egyszerűen nem ezért szerződtettük :!: Igazad van!

De azt miért olyan nehéz elismerned,hogy hülyeséget írtál azzal,amikor megkérdőjelezted a játékinteligenciáját,és tehetségtelennek nevezted :?: :roll: :idea:
Ott van pár videó,de azok sohasem adnak vissza annyit,mintha láttad volna egész meccseit neki,én láttam jópárat,és az alapján nyilatkozok :!:

De ha szerinted igazságos megállapítani egy játékosról hogy hülye a focihoz,az alapján,hogy egy új csapatban,egy új bajnokságban eddig nem produkált semmi meggyőzőt, és figyelmen kívűl hagyni emiatt az elmúlt években mutatott játékát,akkor Itéldd meg ennyiből :roll:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.10. 16:46:27

Ez a szőke veszedelem az utolsó, aki véleményt nyilváníthat a csapat hozzáálásáról. Majd ha valamit letesz az asztalra, akkor megszólalhat. Addig meg maradjon csendben, és örüljön, hogy megtűrjük. Egy nagy határ sz.r, amit eddig tett, nulla játék, kritikán aluli helyzetkihasználás. Csa többen vagyunk vele, ha nem lenne, nem tűnne fel a hiánya. Az 5 bajnoki gólja önmagáért beszél: az elmúlt évek legrosszabb igazolása, remélem elküldik melegebb éghajlatra az idény végén. Ha jól meggondoljuk, még neki kéne fizetnie, hogy felhúzhatja a kék-gránátvörös mezt. Amit eddig mutatott, az nem sokkal több, mint amit Ezquerro csinált. Saviola harmad annyi lehetőséggel, ugyanannyi gólt lőtt a bajnokikon, a kupáról nem is beszélve. Ennek az izlandi förmedvénynek inkább ezen kéne elgondolkodnia, mielőtt megszólal. Húzzon a francba!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.10. 16:34:15

töröltem magam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.03.10. 16:53:06-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt