Balika Gaucho írta:Nem kellene őt elküldeni az biztos!!!!
Értem hogy új meg minden , de nézzétek meg év elején is tudott játszani , meg az utóbbi meccseken is az egyik legjobb teljesítményt nyújtja.
én bízok benn , és igenis helye van legalább a padon , mert erőszakos , és fejelni is tud , amit nálunk elől nem sokan......
Mondjuk ezekkel a dolgokkal vitatkoznék
Szerintem év elején sem tudott semmit nyújtani, ahogy a barcában még soha. Az utóbbi meccseken 5 percre állt be kb. és oké, hogy harcolt, de friss emberként jött, irgalmatlan hajtós meccsek végére, a sok fáradt ember közé.
Én is elismerem, küzdött becsülettel, de az nagyon erős túlzás, h a legjobbak közt volt...
fejelni tud? Komolyan, aláírom még azt is, h a világ legjobb védelme sem tudja megállítani az ördöngős cselesorozatai és hatalmas távoli bombái miatt, de hogy fejelni? no azt neeem
Még nem volt egyetlen fejese a 7 hónap alatt, ami kapu közelébe ment volna. Talán pont tegnap volt az első, de az meg csak gurult, és csak azért, mert megpattant.
Szóval fejelni, azt pont nem tud, még Messi is jobban fejel...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila