Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd én segítek, nem volt. Ezt alátámasztandó, íme Guddy duplái a Barçában:balazsfoci írta:és volt h egymás után két meccsen duplázott! majd megkeresem ígérem
Jó keresd meg kérlek. Elképzelhető, de nem emlékszem.balazsfoci írta:Igenis dícsérték őt itt nagyon sokan! a werder elleni meccs után nagy király volt, bár ott csak egyet lőtt! jó játékos csak nem olyan mint Larsson, és ezért adtok neki hideget meleget! szép h így támogatjátok a csapatotok játékosát!
és volt h egymás után két meccsen duplázott! majd megkeresem ígérem
Jövőre szivesen látnám a Spursben. Legalább megbizonyosodnék róla, h Ozsimiki, és a többiek igazat beszélnek...ugyis sok meccsüket megnézem.Evilgrim írta:Szerintem Gudjohnsen jó játékos,de nem a Spanyol bajnokság fekszik neki.Inkább az Angol bajnokság/és a Chelsea."Focizott" amenyire tudott,de szerintem több esélye lenne egy:Newcastleben,Spursben...
Majd meg látjuk mi lesz a sorsa.
Emlékeim szerint soha nem kapott nagy dícséreteket, pláne nem azért, mert kettessével rugdosta a gólokat. Merthogy ilyen nem volt...balazsfoci írta:Bezzeg amikor nem volt eto'o meg Messi, és ronnie-nak sem ment, akkor kapta a dícséreteket amikor kettesével lőtte a gólokat! Sok sivatdrukker van itt!
az h fejelni tud-e vagy sem az nem azt jelenti h szigorúan kapura fejelni, hanem azt is h a második vonalban érkezőknek lefejeli a felívelt labdákat! ha ezt is figyelembe vesszük máris kialakul az h mégiscsak jól fejel mert nem sok magas labdát veszít el azok közül amiket felívelnek neki!
Hát tőlem biztos nem... Én mindig is rosszul voltam az ötlettől, hogy idejöjjön... Max, beismertem, ha jól játszott! Amúgy, meg óvatosan a vádaskodásokkal szerintembalazsfoci írta:Bezzeg amikor nem volt eto'o meg Messi, és ronnie-nak sem ment, akkor kapta a dícséreteket amikor kettesével lőtte a gólokat! Sok sivatdrukker van itt!
az h fejelni tud-e vagy sem az nem azt jelenti h szigorúan kapura fejelni, hanem azt is h a második vonalban érkezőknek lefejeli a felívelt labdákat! ha ezt is figyelembe vesszük máris kialakul az h mégiscsak jól fejel mert nem sok magas labdát veszít el azok közül amiket felívelnek neki!
Guddy igenis hasznos a Barca számára! lehet h nem mi értünk jobban hozzá hanem akik mindennap találkoznak vele edzésen meg a csapatban!
Mondjuk ezekkel a dolgokkal vitatkoznékBalika Gaucho írta:Nem kellene őt elküldeni az biztos!!!!
Értem hogy új meg minden , de nézzétek meg év elején is tudott játszani , meg az utóbbi meccseken is az egyik legjobb teljesítményt nyújtja.
én bízok benn , és igenis helye van legalább a padon , mert erőszakos , és fejelni is tud , amit nálunk elől nem sokan......
És mi alapján gondolodlionelmessi19 írta:Ebben az egészben megint csak ott van a hiba, h nem értünk egyet az idézett részben.ozsimiki írta: Seva-t hozom fel,nincs ő kiégve! ...
Ebben az egészben megint csak ott van a hiba, h nem értünk egyet az idézett részben.ozsimiki írta: Seva-t hozom fel,nincs ő kiégve! ...
Itt nem arról van szó,hogy amit írok,az Szent és sérthetettlen,és nekem mindig igazam van,mert korántsemlionelmessi19 írta:
nem mondom Ozsimiki, h nem adok a véleményedre, de azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ekkora különbség legyen a spanyolban mutatott, és az angolban mutatott dolgok között!
Mintmár említettem,egyetértünk,hogy itt nem hozta a formáját,nem tudta felvenni a ritmust,és egyszerűen nem ezért szerződtettüklionelmessi19 írta:engem senki, de senki nem fog meggyőzni, ez egész egyszerűen lehetetlen. Egyetlen embernek sikerülhet: Eidur Gudjohnsen
Ha alkot végre valamit, akkor visszaszívom, ha továbbra sem, akkor mehet a levesbe!