Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rapika
Entrenador del Barça

2007.02.19. 16:05:03

Csaó

Tegnap én is azon akadtam ki Rijkaardban,hogy nem vitte be Saviolát... :evil:
Mikor beállt Gyula,és mutatták Saviolát,hogy néz maga elé...olyan mérges voltam,h na!Gyula semmi extrát nem tudott csinálni...

Saviolát elve kezdőnek tettem volna be!
Kép
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.19. 15:58:40

Ha jól emlékszem a VB-n volt egy meccs,amikor Marquez jobbszélsőt játszott,nem is rosszul!
Sajnos ez a poszt valamint a vkp teljesen hiányos,és nagyon úgy tűnik,hogy a mostani kerettel nem is tudjuk megoldani a dolgot.
Ha mindenki egészséges,akkor Thuram játszhatna középső védőt,Marquez vkp-t,de a jobbszélső posztja még akkor is gyenge.
Persze át lehet vinni Zambrottat ide,de sztem akkor sem vagyunk előrébb.
Egyrészt azért,mert sokkal jobban játszik a bal oldalon,másrészt pedig akkor Gio játszana a helyén,akit szintén úgy szívatnak idén a támadók,ahogy akarnak.

Sajnos új igazolások nélkül már nem lehet tökéletes a védelem,de ha a támadósor helyreállna,akkor nem lenne gond.
Szinte minden gólt kontrából kapunk,ha végre gólt tudnánk lőni a meccs első felében,akkor ez nem fordulhatna elő.
Komolyabb csapat ellen nem lehet azt játszani,hogy egész meccsen támadunk,ők meg védekeznek és kontráznak,előbb-utóbb úgyis szereznek egy gólt.
A tegnapi meccs is teljesen más lett volna,ha gólt szerzünk az első félidőben és valószínűleg a szerdai meccs is ezen fog múlni.
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.19. 15:29:07

az a baj, hogy ha frenkie ilyet mondott annak oka van!!! láthattuk tavaly, hogy ha megfeszült akkor sem bírt jól játszani oleguer (1-2 kivételtől eltekintve), ennek ellenére nem vette őt le frenkie a pályáról. hoztak ide egy világbajnok jobb oldali védőt és nem merte megtenni frenkie, h oleguert játszatja! inkább jegelte a padon thuramot és most meg inkább kihagyja giot és sylvinhot, pedig mindketten sokkal jobbak, mint oli! elhiszem, hogy nagy katalán és ezt tisztelik benne, de nem hinném, h a pool ellen őt kéne bevetni, mert nagyon szpatni fogják!!! ha egészséges lenne thuram, meg sylvinho és tutkerály őket raknám be a csapatba!!!!!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.02.19. 15:10:49

gejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen
:lol: :lol:

bizom benne , csak vmit félre fordítottak :P
Hát szerintem nagyon nem játszot jól s félek a Pool ellen Oleguer olyan hiábak csinál plusz a támadást sem segiti nekem nem tetszik a játéka mindig is csak azért tiszteltem, mert saját nevelésű játékos
PCsabi
aka Game90

2007.02.19. 15:08:19

gejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”
Oleguer mentalitásával sohasem volt probléma sztem. De sztem nem őt kellett volna kiemelni a tegnapi meccsről :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.02.19. 15:07:14

Nem értem tegnap mért nem játszototta Saviolat nem is volt a második félidőbe egy befejező csatár sem a csapatba. Így, hogy akart nyerni a holland mester
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.19. 14:51:41

igeorgy írta:Hmm :idea: szerintem még az is egy jobb megoldás lenne ha márkez visszakerülne a középpályára, csak akkor a védelemmel kellene vmit kezdeni (mondjuk sajnos egyébként is :roll: ...)
Néztél te mostanában Barca meccset :?: Utóbbi 2-3 találkozón ő volt a vkp.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.19. 13:57:37

gejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen

Emberek, tanuljuk már meg, hogyan kell leírni edzőbácsink nevét, mert engem ez eléggé elszomorít... És szerintem ezzel nem vagyok egyedül!
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 13:12:30

hát gyerekek... nó komen

ez tényleg durva!

Ronaldinho #10:
Davids nagyobb fizetést kért 2004 nyarán, amit nem adtak meg neki, íyg elment.
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.19. 13:07:51

Vito írta:...a másikat, pedig Davidsnak...
Gondolataim megosztom, végül is erre szolgál a fórum^^

Tehát Davids megérkezett 1 akkoriban hogy is mondjam, nem akarom jelzővel illetni a Barcelonát...

Lett 2normális emberünk, 2 legfontosabb posztra. Elindultunk a gödörből kifelé.

Jött Edmilson, jöttek sokan mások, és adták a Dream Team 2 gerincét. Rossz szava nem volt senkinek rájuk.

Most 4év után szürkül a társaság, elégedetlenkedünk jogosan, jönni fog a változás nyáron ezt látva minden bizonnyal, de remélhetőleg megfelelően, valamilyen kupával fejezzük be ezt az idényt.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.02.19. 13:05:29

Vito írta: a másikat pedig Davidsnak!
Tényleg, mivan vele? Nem emlékszem, hogy miért hagyta el Barcát... Vki kifejtené nekem? :)
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
gejzy10
Jugador del Barça

2007.02.19. 12:43:57

"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen

Fary21
Barça C

2007.02.19. 12:38:57

Sziasztok!

Az nekem sem tetszik ,hogy egy kicsit gödörben van a csapat és kapásból mindenki nekiáll mindenkit szidni, meg Rijkaard menjen, pedig azt mindenki tudja hogy könnyebb feljutni a csúcsra mint fennt maradni, ez természetes az élet minden területén és persze a fociban is.
Azzal tökéletesen egyetértek, hogy ezért kell friss erő a csapatba. Én Oleguer, Ezquerro, Gudhjonssen, Edmilson négyest nem tartom idevalónak.
Gudhjonssent én nem játszattam volna a Valencia ellen, ő az angol bajnokságban jól játszana, mert ilyen csatárok kellenek, de itt amikor betömörül mindenki akkor egy friss, gyors csatár kell ( Saviola,Eto'o).
Egy védekező középpályást mindenképpen kell igazolnunk, egy igazi klasszist, gondolok itt Essien-Makelele-Gattuso-Vieira kaliberüekre.
Kellenek a friss arcok a csapatba, Thuram visszatérésével stabilizálodni fog a védelmünk.
Nyerni fogunk a Pool ellen holnap!!!

Más:
Május 13-án ki akarok menni a Barca-Betisre, 4napra benne egy kis városnézéssel.
Ha van valakinek tapasztalata hogy lehet ezt a legjobban elintézni, vagy milyen jó helyek vannak, a klubmúzeumot mikor lehet megnézni, minden észrevételt szívesen fogadok email-ben vagy itt (fary21@freemail.hu)
Köszi: Fari
igeorgy
Jugador del Barça

2007.02.19. 12:38:19

Hmm :idea: szerintem még az is egy jobb megoldás lenne ha márkez visszakerülne a középpályára, csak akkor a védelemmel kellene vmit kezdeni (mondjuk sajnos egyébként is :roll: ...)
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 12:34:22

okés Charlie. persze nem muszáj mindenben egyeznünk.
Essien: valóban azt gondoltam róla a VB-ig, hogy hentes és mészáros, de bizony ősszel a Chelsea neki és Drogbának köszönhette/köszönheti, hogy nem dőlt el a bajnokság.

Edmilsonról pedig nem most alakult ki ez a véleményem. a taktikánkból adódóan nagyon fontos lenne egy megbízható vkp, de ez már régóta hiányposzt nálunk.

jut eszembe!:
emlékeztek 2004 tavaszára? kinek a játéka indította el a Barca újkori virágzását?! az egyik embert Ronaldinhonak hívják, a másikat pedig Davidsnak! Motta és Edmilson közelébe nem ér annak a játéknak, amit ő akkor nyújtott.
sajnos
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.19. 12:28:41

Vito emlékezz a tavalyi Benfica elleni meccsek időpontjának környékére például.

Essien, pont őt ócsároltad eddig hogy mekkora hentes, és ebben az évben láttad be hogy mégse úgy van az.

Ebben az évben télleg nem jó Edmilson, de tavaly joggal volt alapember.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 12:16:00

visca el barca írta:amugy sztem inkabb az a baj, hogy az ellenfelek a nagyon keves helyzetuket valtjak golra... mer' ha mondjuk az ellennek van 15 kaput eltalalo lovesa akkor 2 gol belefér, de igy h a legtobb csapatnak max 4-5 helyzete van...
pont erről beszéltem eddig! a Barca kitűnően tartja a labdát és offenzíven játszik,
pont
ezért
kell
egy
stabil
jól mozgó
tökéletes
védelem

és persze az ehhez tökéletesen megfelelő emberek :!:
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 12:13:41

megmondom én, hogy ki volt jó a posztján:

Essien, Xabi Alonso, Makelele, Gattuso, Vieira, Hargreaves ...

ők igen, ők azt csinálták, ami a feladatuk. mondjatok egy jó meccset Edmilsontól és frankón nem emlékszem ilyenre. sem védő, sem középpályás korszakából. elfogadhatóan játszott, de jól...?
visca el barca
Presidente del Barça

2007.02.19. 12:09:41

azért az egy kicsit furcsa hogy mindenki a vedelmunket ocsarolja...

kapott golok száma:

mi:20

sevilla:22

valencia:22

margit:19

atletico:20

bár a getafe kapta a legkevesebbet :16

amugy sztem inkabb az a baj, hogy az ellenfelek a nagyon keves helyzetuket valtjak golra... mer' ha mondjuk az ellennek van 15 kaput eltalalo lovesa akkor 2 gol belefér, de igy h a legtobb csapatnak max 4-5 helyzete van...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.19. 12:07:35

Edmilson volt jó, játszott nagyon szépen , hasznosan náunk. De egyszerűen most nem megy neki.

Nyárig ezt a csapatot fogjuk látni(lehet fogni a fejeket, vagy majd örülni ha belejönnek), mivel már nincs lehetőség igazolásra.
C.
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 12:05:17

Edmilson sohasem volt jó.
ő akkor volt jó, amikor nem hibázott, az pedig kevés.
azt viszont értsétek már meg, hogy kontrák voltak, vannak, lesznek.
ilyenkor kell minél gyorsabban, szorosabban visszazárni és a kontrázó támadó(k) előtt lezárni a területet. tegnap is ezt kellett volna tenni. ehelyett pedig...
szóval Edmilson helyett Marquez maradhatna, Thuramot pedig nem padoztatni, hanem azonnal beépíteni a csapatba, az ő rutinja és inteligenciája
stabilitást adhat hátul. Oleguer helyett nincs ötletem, egyelőre, viszonta ha 4 védőből 3 képzett, akkor már nagy baj nem lehet. pláne, ha az egyiket Puyolnak hívják, a másik kettő pedig egy híresen jól és okosan védekező olasz csapatban okosodott évekig.
velük szemben egy brazil hátvéd. a braziloknak mindig a védekezésük volt a leggyengébb pontjuk.
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.19. 11:57:26

kéne egy nagyon biztos labdaszerző a kp-ra. tavaly edmilson az volt és marquez is remek volt hátul, de idén MEGINT a leggyengébb láncszem a védelem! hátul bárki játszhat, ha a támadók lendületből vezethetik a védőkre a lasztit! láthattuk pár éve a cselszi ellen ugyanezt! aztán tavaly helyre tették a dolgokat és remek középpályás védekezésünk volt, sok labdaszerzéssel, hátulról jövő hosszú lasztikkal. ez volt edmilson! sokat hátrajött besegíteni a védekezésbe! de most??? csak árnyéka önmagának! én nagyon szerettem tavaly a játékát, de idény nagyon halvány! én kipróbálnám xavit vkp-nak, mert nagyon jó játékos, csak mert nem fut annyit, meg nem cselez és támad annyit, mint iniesta kiszorul lassan a csapatból! pedig ő remek játékos!!! sztem feküdne neki a poszt! de az igazi az lenne, ha a tavalyi barcát látnánk!!! látványos támadójákék, jól szervező kövéppálya, sok labdaszerzés a kp-n és a középpályások besegítése a védekezésbe. hátul puyolék néha nagyon ki vannak szolgáltatva!!!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.19. 11:28:52

Én is valamelyik kp helyére hoztam volna be Messit, de meccs közben én is gondolkoztam, hogy kinek a helyére is kellett volna. Xavi, Iniesta vagy Deco. Xavi szürke, de nagyon hasznos volt (labdaszerzések és a rá oly módon jellemző 90% fölötti passzolási ráta), Deco több hibával, de aktívan játszott, Iniesta pedig néha szürkébb volt, de főleg, mert a szélen játszott. Amikor megkapta, akkor rendszerint jó megmozdulásai voltak.

Azt hiszem, én is Deco helyére hoztam volna be. Így nem adtuk volna fel teljesen a kp-s védekezést, de mégis aktívabbak lehettünk volna. Persze mindezen már kár gondolkodni, utólag okoskodni, de néha a teljes tanácstalanság és a józan paraszti ész logikájának hiányát vélem felfedezni Rijkaardnál meccs közben. Mintha képtelen lenne reagálni, valami újat kigondolni, valami merészet meghúzni.
robag
Jugador d'estrella

2007.02.19. 11:17:47

A legnagyobb baj az hogy meccsek óta nem lőttünk AKCIÓBÓL gólt!
Lehet gólt kapni ( a valencia ellen pláne ) de hogy szinte nem volt kidolgozott helyzetünk az riasztó! Nem acélos a védelmünk de mi nem is erről vagyunk híresek. Minden mostni meccsünk szenvedés, az ellenfél meg 3 húzásból bevág egyet! Ez a bajnokságban kb 4. helyre elég, a bl-ben pedig egy nagy égésre!
Nem baj, a remény hal meg utoljára! Hajrá Barca!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.02.19. 11:12:16

Nyerhető lett volna a meccs. A szünetben én deco-t kihagytam volna, és messit pedig be, ezzel szervezve úgy, hogy ini deco helyére, messi meg ini helyére. ja meg olit le és gio-t be. kb ennyi. nyerhettünk volna, ha nem is simán, de meglett volna.
Lezárt