Szombaton megnéztem a meccset, nyertünk, ránézésre neccesen. A játéktól magától én most el voltam ájulva kb. Azt vártam, hogy hasonló vélemények legyenek itt is, erre ma felnézek ide és ilyen pesszimista, "hűdepocsékuljátszottacsapat" hozzászólásokat olvasok. :shocked:
Végre teli volt ötlettel a csapat, gyönyörűen kijátszott helyzetek, szép akciók, gyors labdajáratás. Az utolsót kiemelném, mert az egy kulcs, és amikor nem vagyunk formában, akkor az az egyik alap, ami nem megy jól. Az megmozgatja az ellenfelet és rést üt a falon. Nagyon jól csinálják már megint ezt a srácok, a helyzetek jönnek is.
Rémlik, mintha épp így lett volna az ősz folyamán. Először nem ment sehogy sem, sem játékban, sem gólokban, csak szenvedős győzelmek. Aztán szép játék, pocsék helyzetkihasználás. Majd nincsrájelző játék és remek helyzetkihasználás. Ekkor mondták erre a csapatra azt, hogy jobb, mint a 2 évvel ez előtti. Nemsokára eljön az utolsó fázis megint. Épp időben lesz, ne aggódjatok.
Amúgy a meccsről még annyit, hogy bejött a jóslatom, hogy a Getafe valahogy mindig megússza sok kapott gól nélkül és valahogy feltámadnak. Ez rájuk valahogy jellemző ellenünk.