Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pláne úgy hogy a Madridon lesz a nyomás ha a klasszikuson a győzelem kivételével bármi más eredmény születik( az ő szempontjukból)!Tocy írta:Ennek én egy dolog miatt örülök: így talán elkerülhető a szokásos válogatott szünet utáni gyenge játék és pontvesztés. a válogatott meccsek után még 1 hét kimarad, lesz idő regenerálódni, ráhangolódnia köv. meccsre, visszarázódni. plusz amit előttem is leírtak Xavival kapcsolatban, az is pozitív. Ha nem kapunk ki a Klasszikuson, kötelező behúzni a bajnokságot
Nem, a meccset valszeg az utolsó rangadó utánra teszik majd.De nem úgy halasztják el, hogy az egész versenynaptár toldóik 1 héttel? Think
De nem úgy halasztják el, hogy az egész versenynaptár toldóik 1 héttel?szajko írta:Elhalasztották... olvass picit vissza.bence-barca írta: Villareal idegenben nem egy laza ellenfél... asszem velük játszunk egy kisebb rangadót...![]()
Elhalasztották... olvass picit vissza.bence-barca írta: Villareal idegenben nem egy laza ellenfél... asszem velük játszunk egy kisebb rangadót...![]()
Villareal idegenben nem egy laza ellenfél... asszem velük játszunk egy kisebb rangadót...bali 15 írta: Tulajdonképpen nincs is már rangadó az El Classicóig.
Igen, ez jó lehet nekünk, viszont még egy aspektusa is van. Ha Xavi a Villareal elleni derbit kénytelen kihagyni, akkor akármi is lesz a döntés mi jól járunk: 1. A konkrét elhalasztott fordulót nézik és a júniusi utolsó fordulóban lesz eltiltott Xavi, ami már 99%, hogy mint utolsó forduló nem dönt a bajnokság sorsáról. 2. Xavi a köv meccsen, az Almeria ellen padozik. Ez pedig azért jó, mert mégsem egy Villareal, nem annyira kemény meccs. Ezzel már szerintem most kijelenthetjük, hogy jól járunk amennyiben így lesz.fcbarca78 írta:ezt én is olvastam máshol. Ez nekünk nagggyon jó!!! 5 ponttal mehetünk az el classicóraneobarca írta:Srácok! Ez most komoly? Elég sok helyen olvastam már...
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-s ... eccs-47539
Bocsi ha már volt...
ezt én is olvastam máshol. Ez nekünk nagggyon jó!!! 5 ponttal mehetünk az el classicóraneobarca írta:Srácok! Ez most komoly? Elég sok helyen olvastam már...
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-s ... eccs-47539
Bocsi ha már volt...
Szerintem a fórum szó elég egyértelműen lekorlátozza a dolgotLionel85 írta:Gondolom az egész oldalra vonatkozik. Ha nem, akkor tárgytalan.Barca vs Real topik írta:Mi lesz azzal, aki a madridista.hu fórumát említi akár egy szóval is?
Kitiltjuk, örökre, mert meguntuk hogy értetlen és hiába figyelmeztetjük
Köztéri megalázást követően csonkításos kínhalál áldozata lesz
Ez beugratós kérdés?
de ezt ellensúlyozza a Real játékstílusa, mert ők meg a szezonban rengeteget futnak labda nélkül...., mivel a kontrákra építenek.....Cé, Adm...gyorsak a szélen... és a fellőtt labdákat mind Benzin, mind a kecseslábú csokitorony megtudjk tartani, vagy az elöbb említett szélsők futnak el... labdatartással ezt meglehat akadályozni... hiába játszik a Madrid 120%-on, amit egyszer Leo is mondott:" egy klasszikusra nem kell a játékost külön feltűzelni, pláne nem egy Barca játékost" szóval mi is pörgünk.. abban is biztos leszek h a Khedira-Alonso-Lass 3-as ott lesz a pályán ellenünk.... mourinha ezt fogja húzni...szkeptikus06 írta:...a reál szerintem nem fog spórolni ellenünk,hanem 120%-on lesz. Így akkor lesz esélyünk,ha mi is fel tudunk pörögni legalább 110%-ra. Egyedül azért kételkedem kicsit a csapatunkban,mert rengeteget játszottak ezek a játékosok (alapcsapat) ebben a szezonban,míg a reálban több rotáció volt eddig és náluk inkább lehet a kispadhoz nyúlni,mint nálunk....
Szerintem ezt előzőleg beszélték meg... nem akart a madrid ellen hiányozni.... sajnos a Villareal ellen sekellene mondjuk ezzel eggyütt sem értem...lehet ez lesz a "pihenője Xavinak. Úgy gondolták hogyakellemest a hasznossal öszekötik mert neki közel volt az eltiltás, és így legalább kipihenheti magát...szerintem... alényeg a klasszikuson legyen, és kirobbanó formában legyen...Barcaman1993 írta:... Xavi miért volt ilyen felelőtlen, mikor jól tudta, hogy a Villareal lesz a következő ellenfél.
Hát azért csak nem követtem el olyan hatalmas vétséget, ráadásul én csak megneveztem a forrást, mert azt illik megnevezniLionel85 írta:Gondolom az egész oldalra vonatkozik. Ha nem, akkor tárgytalan.
akkor sorryMessithebest írta:Egy csomószor rúgtak már....őszi meccs is 3-1 lett.....
Krisztian91 írta:Hát nem mesés ?Madridista.hu írta:Elmarad a következő forduló a spanyol bajnokságban - 2011.03.24
Az LFP hivatalos oldalán jelentette be, hogy a következő forduló teljes egészében elmarad, mivel a tárgyalások a spanyol kormánnyal nem haladnak előre. A fordulót a mostani állás szerint június 12-én fogják bepótolni, amivel a liga befejezését három héttel tolnák ki!
Gondolom az egész oldalra vonatkozik. Ha nem, akkor tárgytalan.Barca vs Real topik írta:Mi lesz azzal, aki a madridista.hu fórumát említi akár egy szóval is?
Kitiltjuk, örökre, mert meguntuk hogy értetlen és hiába figyelmeztetjük
Köztéri megalázást követően csonkításos kínhalál áldozata lesz
Ez beugratós kérdés?
Hát nem mesés ?Madridista.hu írta:Elmarad a következő forduló a spanyol bajnokságban - 2011.03.24
Az LFP hivatalos oldalán jelentette be, hogy a következő forduló teljes egészében elmarad, mivel a tárgyalások a spanyol kormánnyal nem haladnak előre. A fordulót a mostani állás szerint június 12-én fogják bepótolni, amivel a liga befejezését három héttel tolnák ki!
Ez az én kis saját véleményem és megtartom magamnak. Még mindig úgy gondolok mindent, ahogy leírtam.ozsimiki írta:Lionel85 írta:Kritikán aluli, gyalázatos meccs volt. Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt, hogy nem csökkent a különbség köztünk és a Real között. Bár ha a végén 2-2-re hozza a meccset a Getafe, akkor még neccesebb lenne most a tabella.
Villa és Messi katasztrófális formában van, ezen az estén nem tudok senkit kiemelni, aki hajtott, küzdött volna. Ez a meccs egy szükséges rossz volt.
És még valami! Februárban, amikor kritizáltam a csapat teljesítményét, játékát, sokan azzal jöttetek, nyugi, ez tudatos "rosszullét" a csapatnál. Guardiola direkt igyekszik január-február hónapokra tudatosan időzíteni a csapat rosszabb formáját. Most március 20-a van, a játékban semmi javulás nincs, a csapat még mindig nem tudja azt nyújtani, amit ilyenkor kellene neki. Pedig most már itt a tavasz lassan, be kell indulni és harcolni a kupákért, mert amit most a csapat művel hónapok óta, az nem kielégítő!Uraim, el vagyunk kényesztetve, ilyen hszek hogy születhetnek máskülönben? hihetetlen.
Lehet másik meccset néztem, annyi igaz az egész hszből,hogy kritikán aluli, a folytatás már nem, ekkor lenne igaz: kritikán aluli helyzetkihasználás. ez történt, semmi más. Jól játszottak, nagyon sok lehetőséget teremtettek, ebből kettőt kihasználtak. Egyáltalán nem voltunk ötlettelenek.
Már múltkor is megfogalmaztam, sokaknak csak az a gála,ha 4-5 van közte, ha csak 1-2 akkor hiába oktat játékban a csapat, egyszerűen már így minősítik az egész meccset ahogy Te.
+ha az utolsó 20perc miatt írtad ezt amit, akkor sem kellene elfelejteni az addigi nagyon is jó játékot.
és tényleg nincs a fociban HA,MEG VOLNA így felesleges túlmisztifikálni,hogy ezúttal volt izgulni való a legvégén. Teszem hozzá nagyon szép akció volt a Getafétől,és a befejezés is pazar volt, ha ezt pl Mi szerezzük, akkor sokáig halljuk, hogy mekkora gól.
Nekem a helyzetkihasználás nem kielégítő, a játék az. De azért is reagáltam, mert semmiképp sem kritikán aluli ahogy te tituláltad, humor kategóriába se férne bele, ahogy a gyalázatos sem.