Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És gondolom, nincs olyan záradék a szerződésben, hogy ha sérülés miatt nem tudja elérni az x meccsszámot, akkor nem csökken a kivásárlási ára.kristop írta:fogalmam sincs valaki megemlítette már, de ha nem akkor én most, hogy thiago a bajnokság elején épült fel pont, aztán egyből újra megsérült, és hiába kezdődött már el augusztosban a bajnokság, ő november közepéig nem is játszott. ezért lehet meg ez a keveset játszott, ezért lett ilyen kevés a kivásárlási ára.
Szóról szóra egyetértek! Óriásit hibáznánk, ha elengednénk. Engem is sokszor bosszantanak a könnyelmű labdaeladásai, de a vak is láthatja, hogy ez a srác ösztönös zseni és ilyenből nem sok terem. Nem tudom elhinni, hogy ezt Titoék nem látják.Gareth Tello írta: Áhh, nagyszerű.
Adjuk csak el, vegyük meg helyette Gündogant, aki klasszisokkal jobb játékos, és boldogan vághatunk neki a következő szezonnak.
Elismerem, talán egy kicsit elfogult vagyok Thiagóval kapcsolatban, de én nagyon sokat látok benne, jelenleg talán csak a labdaeladásokat kellene csak kinőnie, ami sikerülhet (lásd Busquets), ez esetben pedig minden adott ahhoz, hogy a jövő Barça-középpályájának alapköve legyen a srác. Hogy Xavi-poszton vagy sem, az már más kérdés, de szerintem meg lehet találni a helyét.
A hibáit elismerem, de az számomra egyértelmű, hogy néha (mostanában egyre gyakrabban) olyan ösztönös zsenialitásra valló mozdulatokat, cseleket, passzokat láthatunk tőle, amelyek arra utalnak, hogy van potenciál a fiúban bőven.
Meg kell adni neki a lehetőséget, hogy fejlődhessen, ennyi a lényeg. Ha marad, szerintem az idő előrehaladtával egyre többet játszhat majd Xavi helyett, és szépen lassan alapemberré nőheti ki magát.
Nem csiszolatlan gyémántról van szó, mert már elkezdtük a csiszolását, és jól is haladunk vele (a szezon eleje óta szerintem sokat fejlődött a játék szinte minden elemében), véleményem szerint minimum az évtized hibája lenne, ha túladnánk rajta.
Abban bízom csak, hogy hiába tesz le érte a United vagy a City 18 milliót Rosell asztalára, Thiago azt fogja mondani, hogy maradni szeretne. Elvégre ez a hazája, itt nőtt fel, a barátai veszik körül, a csapat játékstílusa tökéletes számára, és fokozatosan egyre több játéklehetőség előtt áll. Manchesterben sem biztos, hogy sokkal többet szerepelhetne a középpályán, mint itt.
Alakuljon bárhogyan is a sorsa, örökre az egyik legnagyobb kedvencem lesz.
Vamos Thiago!
Áhh, nagyszerű.Replay írta:Mundo Deportivo tovább erősíti (RAC1 rádióra hivatkozva) a távozásáról szóló pletykákat. Ráadásul a 90 milliós kivásárlási ára leesett 18 millióra, mivel keveset játszott. Állítólag a Man UTD és Man City is röhögve kifizetné ezt az összeget.
Ez már mekkora böszmeség lenne Titojéktól, ha igaz lenne. Legalább annyit játszatták volna, hogy ez az opció ne lépjen életbe.Replay írta:Mundo Deportivo tovább erősíti (RAC1 rádióra hivatkozva) a távozásáról szóló pletykákat. Ráadásul a 90 milliós kivásárlási ára leesett 18 millióra, mivel keveset játszott. Állítólag a Man UTD és Man City is röhögve kifizetné ezt az összeget.
Remélem, csak április elsejét játszanak a lapnál...Replay írta:A Mundo szerint eladhatják, ha érkezik megfelelő ajánlat.
90StickyFingaz írta:100 milláért vihetik.Replay írta:A Mundo szerint eladhatják, ha érkezik megfelelő ajánlat.![]()
Amúgy nem 80 milla a kivásárlási ára?
100 milláért vihetik.Replay írta:A Mundo szerint eladhatják, ha érkezik megfelelő ajánlat.
Csak az utolsó mondatodra térnék ki.shutterisland írta:simán lehet, hogy kevesebbet birtokolnánk a labdát, de még az is, hogy szívnánk vele...de hogy az én szememnek kedvezne, és akkor butítások meg copatások lennének, mint egy ház, az biztosHatalmas tehetség a srác, kíváncsi lennék egy Busi-Ini-Thiago kp-ra Deulofeu Neymar-Messi trióval előttük.
thiagora visszatérve szerintem sem egylábas, vagyis hát az egylábas kifejezés szó-szoros értelmében véve nem az (mint pl robben, vagy di maria) viszont nagyon preferálja a jobbost.
quaresma óta egyébként nem nagyon láttam olyan játékost, aki ennyiszer, és ilyen ügyesen használja a külsőt a játékában.
egyetlen egy hibája van, nem elég labdabiztos, semmi más.
mást csapatban ez beleférne, és kezdő tkp lehetne, itt még fejlődni kell.
simán lehet, hogy kevesebbet birtokolnánk a labdát, de még az is, hogy szívnánk vele...de hogy az én szememnek kedvezne, és akkor butítások meg copatások lennének, mint egy ház, az biztosHatalmas tehetség a srác, kíváncsi lennék egy Busi-Ini-Thiago kp-ra Deulofeu Neymar-Messi trióval előttük.