Replay írta:Mundo Deportivo tovább erősíti (RAC1 rádióra hivatkozva) a távozásáról szóló pletykákat. Ráadásul a 90 milliós kivásárlási ára leesett 18 millióra, mivel keveset játszott. Állítólag a Man UTD és Man City is röhögve kifizetné ezt az összeget.
Áhh, nagyszerű.
Adjuk csak el, vegyük meg helyette Gündogant, aki klasszisokkal jobb játékos, és boldogan vághatunk neki a következő szezonnak.
Elismerem, talán egy kicsit elfogult vagyok Thiagóval kapcsolatban, de én nagyon sokat látok benne, jelenleg talán csak a labdaeladásokat kellene csak kinőnie, ami sikerülhet (lásd Busquets), ez esetben pedig minden adott ahhoz, hogy a jövő Barça-középpályájának alapköve legyen a srác. Hogy Xavi-poszton vagy sem, az már más kérdés, de szerintem meg lehet találni a helyét.
A hibáit elismerem, de az számomra egyértelmű, hogy néha (mostanában egyre gyakrabban) olyan ösztönös zsenialitásra valló mozdulatokat, cseleket, passzokat láthatunk tőle, amelyek arra utalnak, hogy van potenciál a fiúban bőven.
Meg kell adni neki a lehetőséget, hogy fejlődhessen, ennyi a lényeg. Ha marad, szerintem az idő előrehaladtával egyre többet játszhat majd Xavi helyett, és szépen lassan alapemberré nőheti ki magát.
Nem csiszolatlan gyémántról van szó, mert már elkezdtük a csiszolását, és jól is haladunk vele (a szezon eleje óta szerintem sokat fejlődött a játék szinte minden elemében), véleményem szerint minimum az évtized hibája lenne, ha túladnánk rajta.
Abban bízom csak, hogy hiába tesz le érte a United vagy a City 18 milliót Rosell asztalára, Thiago azt fogja mondani, hogy maradni szeretne. Elvégre ez a hazája, itt nőtt fel, a barátai veszik körül, a csapat játékstílusa tökéletes számára, és fokozatosan egyre több játéklehetőség előtt áll. Manchesterben sem biztos, hogy sokkal többet szerepelhetne a középpályán, mint itt.
Alakuljon bárhogyan is a sorsa, örökre az egyik legnagyobb kedvencem lesz.
Vamos Thiago!