Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És erre értékelésedben 4+ -t adsz nekilionelmessi19 írta: Mindenki jön ezzel...
Hol volt a régi barca? sehol, nem volt támadásbefejezés.
Dinho a régi? frászt, csak rugott két gólt. Ez fantasztikus, és nem a pesszimista hang szól belőlem, hanem az, hogy majd ugyan olyan mezőny játék, és egyszer istenítitek, máskor meg elküldenétek.
Hallod, az én szerepem a legpesszimistább fórumozó, szóval ne mondj ilyeneket, mert irgum-burgum barna medve lesz. Eto'o fogja megverni a Liverpoolt.Bodi írta:Nem hinném,hogy Belletti miatt nem jött Eto'o,5 perc volt hátra és 2-0-ra vezettünk,annyira mind1 volt már,hogy van Belletti vagy nem, rajta kívül fent volt 4 védő.
Egyszer mutattak egy képet,amin Eto'o a jobb térdét mutogatta valakinek,aki sztem orvos volt...
Nagyon remélem,hogy hülyeségeket beszélek,de másképp miért nem lépett volna pályára,amikor arról volt szó,hogy már lazán kaphat 20 percet???
Asszem elfelejthetjük,hogy kezd a Liverpool ellen...
Dehogyis,mi is örülünk mint állat,jól szuperáltunk végre,csak ezt nem 1.játszotta el Franky,pl akkor is mikor Ini jobban játszott.Zozzy 5 írta: Hát ez csúcs! Végre aránylag nagy javulással nyerünk, szép játékkel, egy javuló középpályával és Dinho-val erre azon akadnak fent egyesek hogy miért jött be Giuly Iniesta helyett amikor Ini elég sok helyzetet kihagyott.
Áhh csak elveszitek itt az ember örömét sokszor.
Értelek, a vitát (amennyiben ez az volt) szerintem lezártnak tekinthetjük.ozsimiki írta:barca52: én az Iniesta-Gyula csere miatt írtam,hogy azért ne cseszdd le Franket,hogy olyan hamar nem Eto'ot hanem Gyulát küldte beAz még korai lett volna! Belletti sérülése (nagyon remélem,hogy csak az miatt!) pedig később se került pályára...
Nem örülök neki, de ez van. Már vezettünk, tétje nem volt, ugyhogy játszatta kicsit az öreget, ugyis megy év végén. Meg aztán Messi mellett már nem fog idén labdábarúgni többet...elprat írta:Kérdezd Frankyt,elmondanám de csúnyát nem akarok írniantiimperialista írta:Nyert a csapat, a játék sem volt rossz, ez így most pont elég.
Valaki meg tudja nekem magyarázni, miért volt jó az Iniesta-Giuly csere???
bocsi, nem akartam ünneprontó lenni, de én mindig a rosszat látom meg hamarabb, és ahogy mindenki, én is arra számítottam, hogy Samu játszik. perpill nem Giulyre voltam kíváncsiZozzy 5 írta:Hát ez csúcs! Végre aránylag nagy javulással nyerünk, szép játékkel, egy javuló középpályával és Dinho-val erre azon akadnak fent egyesek hogy miért jött be Giuly Iniesta helyett amikor Ini elég sok helyzetet kihagyott.
Áhh csak elveszitek itt az ember örömét sokszor.
Nem hinném,hogy Belletti miatt nem jött Eto'o,5 perc volt hátra és 2-0-ra vezettünk,annyira mind1 volt már,hogy van Belletti vagy nem, rajta kívül fent volt 4 védő.barca52 írta:ez hülyeség, mert nem azért nem jött be mert megfájdult a térde. azért mert belletti válla megsérült. eto'onak semmi baja nincs már.ozsimiki írta: Na! Előbb gondolkodjunk,ok![]()
Inkább akkor játszon Eto'o ha biztos,hogy nem lesz belőle baj! Bemelegítésnél tényleg valami baja volt
allig mozgott!
Nem volt olyan szörnyű Guily játéka. Többet mutatott sztem, mint Messi. A kihagyott ziccer sztem egy kssé magas volt neki (bár akkor is be kellett volna fejelnie). Bár Iniestát én sem értem miért kellett lehozni (de ő is kihagyott 2 majdnem ziccert).barca52 írta:ozsimiki: azért vagyok mérges Frankra, mert lehozta Iniestát. oké, hozza le, de akkor küldje be Messit a helyére, ne Giulyt. Aztán: lehozza Saviolát, ez oké, mert tényleg nem alkotott fergetegeset. Mindenesetre Eto'o-nak pályán lett volna a helye. tudom, hogy be akarta hozni. sajnos oleguerjött be belletti sérülése miatt. de giuly mit keres a pályán? mit keres a keretben? nem barcelona szintű játékos, igaz, néha neki is bejönnek a dolgok. mindenkinek vannak jó pillanatai.
Hát ez csúcs! Végre aránylag nagy javulással nyerünk, szép játékkel, egy javuló középpályával és Dinho-val erre azon akadnak fent egyesek hogy miért jött be Giuly Iniesta helyett amikor Ini elég sok helyzetet kihagyott.elprat írta:Kérdezd Frankyt,elmondanám de csúnyát nem akarok írniantiimperialista írta:Nyert a csapat, a játék sem volt rossz, ez így most pont elég.
Akkor lehetnél modiöcsi, mert kemény 1-1,5 évvel verleklionelmessi19 írta:A bácsit elkapkodtad, mivel 16 vagyok.
Ha te is ezt a meccset nézted,akkor Xavinak jár a 4esLos Banditos írta:Végre jól játszottunk,de a jövőben több kell.Ronaldinho két góljának örülök de simán lehetett volna mesterhármas,egyértelműen ő a meccs embere.
Messinek is volt egy-két jó mozdulata![]()
Valdés (4)
Belletti (2)
Puyol (3)
Márquez (3)
Zambrotta (2)
Edmílson(2)
Xavi (2)
Deco (3)
Iniesta (3)
Saviola (3)
Ronaldinho (4)
Messi (3)
Giuly (2)
Oleguer (-)
az első góljáig azért nem volt valami fényes..bazsa007 írta:A mérkőzés legjobbja: Ronaldinho Gaúcho!
Kérdezd Frankyt,elmondanám de csúnyát nem akarok írniantiimperialista írta:Nyert a csapat, a játék sem volt rossz, ez így most pont elég.
1. Légyszives nem beszélj az én nevemben, egy olyan hozzászólásom nem volt amelyben Dinho távozását követeltem volna!!lionelmessi19 írta:Mindenki jön ezzel...Zozzy 5 írta:Újra a régi Barcát láttuk a régi Dinho-val. Végre.
Légyszi majd járjatok minél előbb utánna hogy mi lett Eto'o-val. HOgy a térde fájt-e vagy Belletti miatt nem jött be.
Hol volt a régi barca? sehol, nem volt támadásbefejezés.
Dinho a régi? frászt, csak rugott két gólt. Ez fantasztikus, és nem a pesszimista hang szól belőlem, hanem az, hogy majd ugyan olyan mezőny játék, és egyszer istenítitek, máskor meg elküldenétek.
Na mi van, ilyet is lehet tőled hallani?varga tamás írta:a MAI MECCS BIZTATÓ A JÖVŐRE NÉZVE, JÓL JÁTSZOTTUNK. [...] VISCA EL BARCA!
Ez erős túlzás, a múltkori "Saviola rossz helyezkedésén ment el a meccs" kijelentésed is hasonló butaság volt. Nem játszott jól az utóbbi meccseken, ez tény, de nehogy már a legrosszabb Oleguer jobb legyen nála... Vicc. Az viszont igaz, hogy ha Ronaldinho és Deco egyszerre vannak a pályán, sokkal kevesebb labdát kap. Ne gondold, hogy ezzel magyarázom a gyenge játékát, de nekem ez feltűnt.lionelmessi19 írta:Hamis. Saviola sajnos alulmúlta még a legrosszabb Oleguert is.
Ebből nem lesz szerződés, négy meccs óta semmi.
A bácsit elkapkodtad, mivel 16 vagyok.barca52 írta:moderátor bácsinál van az igazság. ronaldinhonak voltak jó megmozdulásai de főleg a második gólja után volt olyan felszabadult, amilyen szokott lenni. mindenesetre bíztató volt a játék.