Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.11. 21:23:20

lionelmessi19 írta: Mindenki jön ezzel...
Hol volt a régi barca? sehol, nem volt támadásbefejezés.
Dinho a régi? frászt, csak rugott két gólt. Ez fantasztikus, és nem a pesszimista hang szól belőlem, hanem az, hogy majd ugyan olyan mezőny játék, és egyszer istenítitek, máskor meg elküldenétek. :?
És erre értékelésedben 4+ -t adsz neki :!: :shock:
Most akkor hogy is gondolod :?: :?:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
barca52
Jugador d'estrella

2007.02.11. 21:21:29

Bodi írta:Nem hinném,hogy Belletti miatt nem jött Eto'o,5 perc volt hátra és 2-0-ra vezettünk,annyira mind1 volt már,hogy van Belletti vagy nem, rajta kívül fent volt 4 védő.
Egyszer mutattak egy képet,amin Eto'o a jobb térdét mutogatta valakinek,aki sztem orvos volt...
Nagyon remélem,hogy hülyeségeket beszélek,de másképp miért nem lépett volna pályára,amikor arról volt szó,hogy már lazán kaphat 20 percet???
Asszem elfelejthetjük,hogy kezd a Liverpool ellen... :?
Hallod, az én szerepem a legpesszimistább fórumozó, szóval ne mondj ilyeneket, mert irgum-burgum barna medve lesz. Eto'o fogja megverni a Liverpoolt. :twisted:
elprat
Capitá del Barça

2007.02.11. 21:19:29

Zozzy 5 írta: Hát ez csúcs! Végre aránylag nagy javulással nyerünk, szép játékkel, egy javuló középpályával és Dinho-val erre azon akadnak fent egyesek hogy miért jött be Giuly Iniesta helyett amikor Ini elég sok helyzetet kihagyott.
Áhh csak elveszitek itt az ember örömét sokszor. :(
Dehogyis,mi is örülünk mint állat,jól szuperáltunk végre,csak ezt nem 1.játszotta el Franky,pl akkor is mikor Ini jobban játszott.
Most csak a gól hiányzott,nekem nagyon tetszett amit mutatott,de az mindenképpen mellette szól h legalább megpróbálta(még ha most nem is sikerült a gólszerzés) és telerakta a védők gatyáját....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 21:19:11

Azért mutatott többet Gyula,mert Messi egyátalán nem a saját posztján játszott.
1 meccs van a létfontosságú BL meccsig,Messinek gyorsan formába kellene lendülnie a jobb oldalon,erre mi történik????Jön Giuly a jobb oldalra,Messi meg kap 20 percet,ráadásul nem is a saját posztján.
Persze inkább a javuló játékunkkal kelene foglalkoznom,de ezen eléggé kiakadtam.
Eto'o-t pedig nagyon féltem...

Ronaldinho megint jól játszott,senki ne mondja,hogy a góljait leszámítva olyan volt,mint az elmúlt hetekben,mert sztem ez nagy hülyeség.
Hatalmas passzai voltak,ráadásul rengeteg,lőtt még egy kapufát,plusz megszerezhette volna a harmadik gólját,ha nem akar mindenáron egy önbizalomnöveló gólt rúgatni Gyulával.

A középpálya is nagyon jó volt,főleg Xavi játéka tetszett nagyon,jól szervezte a játékot és nagyszerű passzai voltak.
Iniesta is jó volt,csak még mindig gondok vannak a helyzetkihasználással.
barca52
Jugador d'estrella

2007.02.11. 21:17:24

ozsimiki írta:barca52: én az Iniesta-Gyula csere miatt írtam,hogy azért ne cseszdd le Franket,hogy olyan hamar nem Eto'ot hanem Gyulát küldte be :wink: Az még korai lett volna! Belletti sérülése (nagyon remélem,hogy csak az miatt!) pedig később se került pályára...
Értelek, a vitát (amennyiben ez az volt) szerintem lezártnak tekinthetjük. 8)
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:17:08

elprat írta:
antiimperialista írta:Nyert a csapat, a játék sem volt rossz, ez így most pont elég.

Valaki meg tudja nekem magyarázni, miért volt jó az Iniesta-Giuly csere???
Kérdezd Frankyt,elmondanám de csúnyát nem akarok írni :roll:
Nem örülök neki, de ez van. Már vezettünk, tétje nem volt, ugyhogy játszatta kicsit az öreget, ugyis megy év végén. Meg aztán Messi mellett már nem fog idén labdábarúgni többet...

Sebaj, de akkor már inkább Bellettit kellett volna kivenni, ugysem kockáztattunk volna semmit. :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca52
Jugador d'estrella

2007.02.11. 21:15:53

Zozzy 5 írta:Hát ez csúcs! Végre aránylag nagy javulással nyerünk, szép játékkel, egy javuló középpályával és Dinho-val erre azon akadnak fent egyesek hogy miért jött be Giuly Iniesta helyett amikor Ini elég sok helyzetet kihagyott.
bocsi, nem akartam ünneprontó lenni, de én mindig a rosszat látom meg hamarabb, és ahogy mindenki, én is arra számítottam, hogy Samu játszik. perpill nem Giulyre voltam kíváncsi :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:15:36

Zozzy 5-el egyetértek :!:

Bár én örömömet nem veszitek el,de egyáltalán nem volt most annyira vészes a Gyula! És Iniesta is kihagyta mindkét ziccerét :wink: Gyula legalább 1ért megdolgozott 8) Jó ,összeségében jobb az Ini,de az is igaz amit írtam!

barca52: én az Iniesta-Gyula csere miatt írtam,hogy azért ne cseszdd le Franket,hogy olyan hamar nem Eto'ot hanem Gyulát küldte be :wink: Az még korai lett volna! Belletti sérülése (nagyon remélem,hogy csak az miatt!) pedig később se került pályára...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:15:04

Értékeljük a dolgokat:

Frank Rijkaard: Giuly cseréjét nem értem, amugy Edmilsont hátra, és Marquezt előre, ez hatalmas húzás volt. És az is, h két jobb meccse ellenére nem Giuly kezdett. (3)

Valdes: Frenetikus, kivédtteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! hetek óta a legjobb kapus a ligában. Elképesztően sokat fejlődött, nem csak a bünti miatt mondom. (4) Amugy neki is nagyban köszönhetjük a felhőtlen éjszakát.

Puyol: szivét, lelkét, nem lehet átmenni rajta, állati (3)

Marquez: Jól szerzett labdákat, jól védekezett, jól indított hosszan, vkp-n ahelye! (3)

Belletti: nem alkotott vmi nagyot, jobbulást neki (2)

Zambrotta: első félidőben jó volt, másodikban elhalványult, de védekezésben mindenesetre stabil. marad a helyén. (2,5)

Edmilka: Szokatlanul jó, idei legjobb meccse, marad hátul. Jó az ott neki, majd Thurammal nagyot versenghetnek. :) (3)

Xavi: Jó volt, végére kicsit elszürkült, viszont addig gyönyörűeket cselezett, és passzai jók voltak nagyon (3)

Iniesta: jó volt az első félidőben, talán a csapat legjobbja. Gratula neki, nem értem, mért kellett lehozni. (3) (kár a kihagyottakért...)

Deco: Mostanság nem volt túl jó, de második félidőben jól nyomta nagyon. így kiérdemli nálam: (3)

Ronaldinho: Nem is lehet mást, lentebb már volt róla szó... (4+)

Messi: sokat nem vártam tőle még, majd Pool ellen ráér gólt rugni, meg hát nem az ő posztja a közép... nem értékelem, bár a cselei a mezőnyben megint megvoltak... :) na jó, mégis (3, de csak mert a kedvenc)

Savioláról és Giulyről majd külön.

Visca El BArca, i Visca Cataluna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezazzzzzzzzz :D :D :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.11. 21:13:04

barca52 írta:
ozsimiki írta: Na! Előbb gondolkodjunk,ok :?: :wink: Inkább akkor játszon Eto'o ha biztos,hogy nem lesz belőle baj! Bemelegítésnél tényleg valami baja volt :? allig mozgott!
ez hülyeség, mert nem azért nem jött be mert megfájdult a térde. azért mert belletti válla megsérült. eto'onak semmi baja nincs már.
Nem hinném,hogy Belletti miatt nem jött Eto'o,5 perc volt hátra és 2-0-ra vezettünk,annyira mind1 volt már,hogy van Belletti vagy nem, rajta kívül fent volt 4 védő.
Egyszer mutattak egy képet,amin Eto'o a jobb térdét mutogatta valakinek,aki sztem orvos volt...
Nagyon remélem,hogy hülyeségeket beszélek,de másképp miért nem lépett volna pályára,amikor arról volt szó,hogy már lazán kaphat 20 percet???
Asszem elfelejthetjük,hogy kezd a Liverpool ellen... :?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.11. 21:11:58

barca52 írta:ozsimiki: azért vagyok mérges Frankra, mert lehozta Iniestát. oké, hozza le, de akkor küldje be Messit a helyére, ne Giulyt. Aztán: lehozza Saviolát, ez oké, mert tényleg nem alkotott fergetegeset. Mindenesetre Eto'o-nak pályán lett volna a helye. tudom, hogy be akarta hozni. sajnos oleguerjött be belletti sérülése miatt. de giuly mit keres a pályán? mit keres a keretben? nem barcelona szintű játékos, igaz, néha neki is bejönnek a dolgok. mindenkinek vannak jó pillanatai.
Nem volt olyan szörnyű Guily játéka. Többet mutatott sztem, mint Messi. A kihagyott ziccer sztem egy kssé magas volt neki (bár akkor is be kellett volna fejelnie). Bár Iniestát én sem értem miért kellett lehozni (de ő is kihagyott 2 majdnem ziccert).
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.11. 21:11:51

elprat írta:
antiimperialista írta:Nyert a csapat, a játék sem volt rossz, ez így most pont elég.

Hát ez csúcs! Végre aránylag nagy javulással nyerünk, szép játékkel, egy javuló középpályával és Dinho-val erre azon akadnak fent egyesek hogy miért jött be Giuly Iniesta helyett amikor Ini elég sok helyzetet kihagyott.
barca52
Jugador d'estrella

2007.02.11. 21:11:10

lionelmessi19 írta:A bácsit elkapkodtad, mivel 16 vagyok.
Akkor lehetnél modiöcsi, mert kemény 1-1,5 évvel verlek 8)
sokan dicsértétek Decot is. ő is javult, de néha még olyan volt mint korábban. leállt és a bíróra várt, hogy fújjon vmit :? Iniesta volt a legjobb, még akkor is, ha kihagyott két ordító helyzetet :roll:
barca52
Jugador d'estrella

2007.02.11. 21:07:21

ozsimiki: azért vagyok mérges Frankra, mert lehozta Iniestát. oké, hozza le, de akkor küldje be Messit a helyére, ne Giulyt. Aztán: lehozza Saviolát, ez oké, mert tényleg nem alkotott fergetegeset. Mindenesetre Eto'o-nak pályán lett volna a helye. tudom, hogy be akarta hozni. sajnos oleguerjött be belletti sérülése miatt. de giuly mit keres a pályán? mit keres a keretben? nem barcelona szintű játékos, igaz, néha neki is bejönnek a dolgok. mindenkinek vannak jó pillanatai.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:06:36

Los Banditos írta:Végre jól játszottunk,de a jövőben több kell.Ronaldinho két góljának örülök de simán lehetett volna mesterhármas,egyértelműen ő a meccs embere.

Messinek is volt egy-két jó mozdulata :)
Valdés (4)
Belletti (2)
Puyol (3)
Márquez (3)
Zambrotta (2)
Edmílson(2)
Xavi (2)
Deco (3)
Iniesta (3)
Saviola (3)
Ronaldinho (4)
Messi (3)
Giuly (2)
Oleguer (-)
Ha te is ezt a meccset nézted,akkor Xavinak jár a 4es :!: Hibátlanul nyomta,és óriási labdákat adott :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.02.11. 21:07:27-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.02.11. 21:06:31

bazsa007 írta:A mérkőzés legjobbja: Ronaldinho Gaúcho! :lol:
az első góljáig azért nem volt valami fényes..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
elprat
Capitá del Barça

2007.02.11. 21:06:18

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.11. 21:04:42

Végre jól játszottunk,de a jövőben több kell.Ronaldinho két góljának örülök de simán lehetett volna mesterhármas,egyértelműen ő a meccs embere.

Messinek is volt egy-két jó mozdulata :)
Valdés (4)
Belletti (2)
Puyol (3)
Márquez (3)
Zambrotta (2)
Edmílson(2)
Xavi (2)
Deco (3)
Iniesta (3)
Saviola (3)
Ronaldinho (4)
Messi (3)
Giuly (2)
Oleguer (-)
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.11. 21:04:20

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta:Újra a régi Barcát láttuk a régi Dinho-val. Végre.
Légyszi majd járjatok minél előbb utánna hogy mi lett Eto'o-val. HOgy a térde fájt-e vagy Belletti miatt nem jött be.
Mindenki jön ezzel...
Hol volt a régi barca? sehol, nem volt támadásbefejezés.
Dinho a régi? frászt, csak rugott két gólt. Ez fantasztikus, és nem a pesszimista hang szól belőlem, hanem az, hogy majd ugyan olyan mezőny játék, és egyszer istenítitek, máskor meg elküldenétek. :?
1. Légyszives nem beszélj az én nevemben, egy olyan hozzászólásom nem volt amelyben Dinho távozását követeltem volna!!

2. A régi Barcát a meccs 2. félidejére értettem, akkor igenis elértük a tavalyi szintet! Az más kérdés hogy Giuly ugyan úgy kihagyta a helyzeteit mint tavaly.

3. Dinho pedig igenis a régi volt, úgy szintén a 2. félidőben. Zseniális cseleket csinált és labdákat adott. És mosolygott. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:04:12

varga tamás írta:a MAI MECCS BIZTATÓ A JÖVŐRE NÉZVE, JÓL JÁTSZOTTUNK. [...] VISCA EL BARCA!
Na mi van, ilyet is lehet tőled hallani? :D
Most teljesen egyetértek. 8)
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.11. 21:03:50

Ne feledkezzünk meg a sokat bírált Decoról sem,tényleg nagyot javult az ő játéka is!
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.02.11. 21:03:06

meg én soiha nem mondtam h ronnie menjen el...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.11. 21:03:03

lionelmessi19 írta:Hamis. Saviola sajnos alulmúlta még a legrosszabb Oleguert is.
Ebből nem lesz szerződés, négy meccs óta semmi.
Ez erős túlzás, a múltkori "Saviola rossz helyezkedésén ment el a meccs" kijelentésed is hasonló butaság volt. Nem játszott jól az utóbbi meccseken, ez tény, de nehogy már a legrosszabb Oleguer jobb legyen nála... Vicc. Az viszont igaz, hogy ha Ronaldinho és Deco egyszerre vannak a pályán, sokkal kevesebb labdát kap. Ne gondold, hogy ezzel magyarázom a gyenge játékát, de nekem ez feltűnt.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.11. 21:02:19

barca52 írta:moderátor bácsinál van az igazság. ronaldinhonak voltak jó megmozdulásai de főleg a második gólja után volt olyan felszabadult, amilyen szokott lenni. mindenesetre bíztató volt a játék.
A bácsit elkapkodtad, mivel 16 vagyok.
A moderátor stimmel, de csak a próbaidős jelzővel.

Viszont, ha egy kicsit is lekicsinylően hangozott volna, azért:

Ronaldinho ma nyert nekünk 3 pontot, és végre biztosabb előnnyel vezetjük a bajnokságot.
Nagyon köszönjük meg neki!!! :D
- József Attila
sasi1
Entrenador del Barça

2007.02.11. 21:01:35

Remélem Etonak nem lesz valami komplikáció, az biztos, hogy az előttünk álló 1 hónapban nagyon fog hiányozni a régi Eto :cry: :cry: :cry:
Ki fog golt lőni?? Ronaldinhot nem hagyják élni a Liver, Sevilla, Real kaliberü csapatok....... Amennyi golhelyzetet ma elpuskáztunk..... Az előbb írt csapatok ellen nem lesz, csak töredéke..... bekéne rúgni.
Lezárt