Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.25. 20:44:39

miihii írta:
Milyen jogon? Alanyi jogon :D

)
Tehát azt mondod, mindenkinek alanyi joga, hogy a másikat kizárja, na hát ez az, ez szerinted jó? :D Alanyi jog nálam valamilyen juttatást jelent, ez is juttatás, de "rosszindulatú".

Én nem azt írtam, amit te felhoztál példaként, hogy moderátor kitiltana valakit, hanem azt, hogy jogilag egyenlő emberek között alanyi jogon teszek negatív értelemben különbséget, ez az én olvasatom, ez meg szerintem nem jó. Én miért vagyok felruházva olyan dologgal, amivel a saját szférámból zárok ki embereket, miközben ők velem egyenjogúak, csupán önkényes alapon. Az elvvel van nekem bajom, hogy arra alapvetően nem felhatalmazott emberek (mert ez a moderátor feladata őket bízzuk meg a regisztráció elfogadásánál), különbséget tesznek egyenlő emberek között, az egyenlőtlenséget meg élből nem szeretem. :D
Kép
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2013.09.25. 20:10:24

Gareth Tello írta:Egyébként ti moderátorként le tudtok egyáltalán tiltani valakit?
Hogyne, csak nálunk kitiltásnak hívják.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.25. 20:06:16

miihii írta:Nem fontos, hanem a legfontosabb 8) Tudjuk jól, h a hsz-szám arányában nő a mondanivaló fajsúlya, igazságtartalma, szal még jó, h teperek :mrgreen:
Akkor nekem sem ártana sietnem, eléggé le vagyok még maradva hozzád képest, Mester. :mrgreen:
miihii írta:Bakker, ez jogos :D
Másrészt, ezek szerint te már próbáltál, uh bekerültél a célkeresztembe, sztem max. két nap és jön a pihid, de persze alapos indokok alapján, nem túlkapásból, kipécézésből :^o
De legalább fair játékos vagy, és előre szólsz. =D> :mrgreen: (Amúgy a túloldali fórumon is így van, ezért gondoltam, hogy itt sincs másképp, aztán az idézett szöveg bebizonyította, hogy jól gondoltam. :D )

Egyébként ti moderátorként le tudtok egyáltalán tiltani valakit?
miihii
KHAL

2013.09.25. 20:02:18

Gareth Tello írta:
miihii írta:Meg így legalább kettővel nőtt a hsz-eim száma, jippy :mrgreen:
Látom, ez még mindig fontos szempont. :lol:
Nem fontos, hanem a legfontosabb 8) Tudjuk jól, h a hsz-szám arányában nő a mondanivaló fajsúlya, igazságtartalma, szal még jó, h teperek :mrgreen:
Gareth Tello írta:
miihii írta:(És kettővel többet nem láttak azok, akiket nem érdekel, uh jól működik a rendszer :P )
Ez így van, csak kár, hogy nem.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem mellőzhetsz egy moderátort vagy egy adminisztrátort.
:mrgreen:
Bakker, ez jogos :D
Másrészt, ezek szerint te már próbáltál, uh bekerültél a célkeresztembe, sztem max. két nap és jön a pihid, de persze alapos indokok alapján, nem túlkapásból, kipécézésből :^o
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.25. 19:59:46

Úristen, most mit görcsöltök ezen annyira?
Grammarnaziskodás után kellett egy ilyen jó téma.

Ha valakit csak idegesít egy személy, akkor azt letiltja, azt kész, nem tudom mi ezen a probléma.
Szólásszabadság. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.25. 19:56:39

Már hiányzott valami hasonló téma... :lol: Szerintem teljesen felesleges oldalakon keresztül vitázni erről.
miihii írta:Meg így legalább kettővel nőtt a hsz-eim száma, jippy :mrgreen:
Látom, ez még mindig fontos szempont. :lol:
miihii írta:(És kettővel többet nem láttak azok, akiket nem érdekel, uh jól működik a rendszer :P )
Ez így van, csak kár, hogy nem.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem mellőzhetsz egy moderátort vagy egy adminisztrátort.
:mrgreen:
miihii
KHAL

2013.09.25. 19:49:05

Bob_Marley írta:De nem értetted meg, a kérdés továbbra is, hogy én milyen jogon dönthetek arról, hogy megjelenjen-e hsz vagy sem?
Milyen jogon? Alanyi jogon :D

Sztem akkor lenne jó a példád, ha mondjuk mi, modik gondolnánk egyet, h x vagy y hülyeségeket ír és önkényesen letiltjuk, így korlátozva a véleménykifejtésben. Viszont ez nem áll fent, tehát semmiben nem károsul senki, mivel mindenki leírhatja a magáét, viszont az, akit nem érdekel az illető, el tudja tüntetni a megnyilvánulásait. Ez meg akár a közjó érdekét is szolgálhatja, miután esetleg nem megy át egy személyeskedő tereferébe a dolog, h figyu, te egy idióta vagy, húzz a francba, amire pro és kontra jöhetnek a folyományok. Ez így sztem egy végtelenül egyszerű és korrekt megoldás a bosszantó dolgok egy részének megszüntetésére. Nem tök mindegy, h átugorja a szemével a post-ot, vagy még ezzel sem kell fáradnia az embernek?

Ha arról az oldalról közelítem meg, h mondjuk engem letilt valaki, akkor jól teszi. Ha annyira nem jön be neki a stílusom, h egyáltalán nem akarja olvasni a dolgaimat, akkor minek jelenne meg számára? Tök felesleges begépelnem azoknak, akik piszkosul nem kíváncsiak rám. Nehogy még zavarjon is, h nekik nem jelenik meg :roll:

Tényleg ez megint egy kicsit túl van spilázva, nem olyan nagy kaland ez, h megint oldalas vita kerekedjen belőle sztem. Bár már vagy egy hete nem volt ilyen, uh már hiányzott, h a bolhából elefántot kreáljunk :D Meg így legalább kettővel nőtt a hsz-eim száma, jippy :mrgreen: (És kettővel többet nem láttak azok, akiket nem érdekel, uh jól működik a rendszer :P )
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.25. 19:45:29

Fú de túl lett bonyolítva a sok hasonlattal/példálózással :)
Többszöri átolvasással azt hiszem értem mire gondolsz Bob, bár nem volt könnyű.
Próbáltam pár hasonlatot felhozni én is, de aztán belebonyolódtam úgyhogy hagyom.
Tegyük fel engem tilt le valaki (egyébként az csak szemét alak lehet), annyira mindegy nekem, hogy azért nem jut el hozzá a véleményem mert teljes egészében átugorja a hsz-eimet minden egyes alkalommal vagy pedig letilt és ezért nem látja mit írok.
Igazából ugyan ott lennék sőt talán kevesebb ingerült hozzászólást kapnék, tehát még gyakorlati haszna is lehet ennek a letiltásnak.
Én is nyugodtan írhatok hülyeséget és azt sem zavarom akit egyébként irritálnék.
Én támogatom a dolgot, bár senkit nem tiltottam le és szerintem nem is fogok, max ugyan úgy ahogy eddig átugrom annak az 1-2 fórumozónak a hozzászólásait.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.25. 18:50:05

De Te csak magadnak tiltod le, ha nem vagy rá kíváncsi, csak Te nem látod, más eldöntheti hogy látni akarja e vagy sem.
Ez semmilyen jogot nem sért, főleg mivel jóformán senki nem tudja,hogy ki milyen hsz-ket tilt le, miket meg nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lui1698
Llegenda del Barça

2013.09.25. 18:47:28

Jézusisten, komolyan nem érzitek ezt viccesnek? Úgy vitáztok hsz-ekről, mintha élet-halál múlna azon, hogy ki olvassa, vagy ki nem.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.25. 18:40:04

De nem értetted meg, a kérdés továbbra is, hogy én milyen jogon dönthetek arról, hogy megjelenjen-e hsz vagy sem? S ezzel alapvetően korlátozzam az egyenlőség és a szabad véleménynyilvánítás lehetőségét. Továbbra is azt mondom tekintsük ezt egy állami rendszernek, ahol a végrehajtók a moderátorok, mi mint polgárok viszont egyenlő jogokkal rendelkezünk, s hiába mondod azt nekem is neked is jogod van arra, hogy letiltsak valakit, jön a kérdés, ez valóban etikus, illetve milyen oknál fogva "szankcionálhatod" a hsz-ket? S ezzel megcsorbítva annak a lehetőségét, hogy mindenki leírja véleményét, s ez mindenkihez el is jusson. Én ezt továbbra is borzasztóan ellenzem, mert ezzel különbséget tesz adott ember jogilag egyenlő személyek között, ráadásul negatívan.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.25. 18:08:28

Bob, itt nem egy harmadik személy dönti el, hogy Te láthatod e XY bejegyzését, hanem magadnak döntöd el,hogy kíváncsi vagy e XY bejegyzésére vagy sem. Ha igen, akkor nem tiltod le, ha nem akkor meg letiltod, és nem látod a hsz-ket tőle.
Ettől mások még láthatják,csak Te magad nem. Ez nem sért semmilyen jogot, szólásszabadságot pláne nem.

Példa: valaki beregisztrál facebookra, attól még nem muszáj ismerősödnek fogadni. pláne nem muszáj látni a bejegyzéseit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2013.09.25. 16:48:34

Ez a hülyeség-nem hülyeség dolog visszatérő kérdés és továbbra is annyit mondanék csak róla, h ki fogja eldönteni, h mi a hülyeség!? Esetében valóban sokszor arccal tudnék futni a hangfalnak, de amíg a fórum szabályzatának keretei között fejti ki a sajátságos véleményét, addig nem tesszük, tehetjük ki. Azzal meg pláne nem, h "ez hülye" és kész.

A múltkori pihit sem azért kapta, mert szóltatok miatta, hanem mert elég gyorsan összejött az 5 törölt az OFF, dupla, semmitmondó hsz-ek miatt. Azóta fejlesztette a dolgot és egyelőre nincs meg az újabb adag, bár már rezeg a léc :D

Amíg ez nem lesz meg, addig nyomathatja a showdert, más kérdés, h ez tetszik e vagy sem. Akit nagyon zavar az skippelje vagy tegye haragosává és annyi. Mi majd akkor teszünk ellene, ha lesz tényleges oka.

Másrészt azért is vicces kicsit a szitu, mert többször megkaptuk már a túlkapás és egyéb jellemzőket, erre meg most csuklóból vágjunk ki valakit, mert egyesek szerint hülye :D A hülyeség még nincs benne a szabályzatban, mert nehezen definiálható, h mi illetve ki számít annak ;)

Másrészt a haragos gomb sztem sem sért semmilyen szabadságot, hanem a tárgyalt szitu is ékesen bizonyítja, h mennyire hasznos dolog lehet, ha vki irritálja a másikat. Ki kell lőni, aztán kész. Ettől még nincs korlátozva senki a véleményformálásban, csak nem jut el azokhoz, akik ennek nem felvevőközege :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.25. 16:44:02

Második bekezdésbe nem megyek bele, ott elvileg hangulatkeltés miatt kaptam büntetést, rendben, ez moderátori döntés volt, viszont továbbra sem lehet valakit kitiltani azért, mert adott esetben 1000 emberből 1000 nem ért vele egyet, ilyen nincsen.

Első bekezdésben meg én abszolút értem a te logikádat is, viszont továbbra is nem tudom mennyire "jogszerű", hogy xy véleménynyilvánítása bárki számára is elérhetetlen legyen. Nálam ez továbbra is sérti, hogy minden egyes embernek joga van a véleménye kinyilvánítására, s hogy az eljuthasson mindenki számára. Mondok egy példát én is, én leírhatok bármit, ami nem ütközik a BTK-val viszont te mondjuk egy kis faluban szánt szándékkal megakadályozod, hogy amit mondok, írok olvasható, hallgatható legyen, miközben erre csak meghatározott Alkotmánybíróság stb jogosult, ergo te "cenzúrázod" az én véleményemet, miközben erre csak egy magasabb szerv jogosult. Leírom megint, amit írsz rendjén van, de akkor azt használom mint te múltkor, joghézag, mert nem értem miért van korlátozva az én jogom arra, hogy mindenki számára eljuthasson az információ, amit közölni akarok. Itt egyén közösség adott esetben nem vízválasztó érzésem szerint.
Valaki, aki jog gyakorlott segíthetne a döntésben, én nem állítom nekem van igazam, de egyszerűen nem térek napirendre, hogy mégis mi jogosít fel adott embert, hogy a másik kinyilvánítását korlátozza, miközben ugyanolyan jogokkal bír minden tekintetben mint én.
Az hogy lehalkítod a TV-t választás joga, de az hogy szánt szándékkal nem engeded, hogy adott riporter megszólaljon már másik tészta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.09.25. 16:59:29-kor.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.25. 16:23:26

Bob_Marley írta:Ezzel nincs is gond ezzel a példával, viszont kérdem én a jogi hátterét annak, hogy mi által korlátozod, hogy adott illető elmondhassa véleményét? Amit írsz, hogy nem érdekel valakit, ezzel nincsen gond, szabad választása van mindenkinek, viszont azáltal hogy letiltod logikailag nálam olyan mint hogy valaki megfossza adott illetőt, hogy kiálljon az utcasarokra.
Nem jó az analógia, a letiltás ennél a példánál max annak feleltethető meg, hogy innentől kezdve direkt másik utcán mész végig minden nap.
Azzal, hogy letiltasz valakit, nem fosztod meg a véleménynyilvánítás lehetőségétől, nem korlátozod, kvázi ez annak felel meg, mintha automatikusan el sem olvasnád a hsz-ét. Az meg nem igazán kérhető számon senkin, hogy miért nem érdekli a másik véleménye, nos ez most itt van egy kényelmi funkció formájában, ennyi a változás.
Bob_Marley írta:Ezt sem értem, mivel ki állapítja meg, hogy mi hülyeség vagy sem, a moderátor valóban az én olvasatomban felülbírálhat mindent, viszont ezzel az erővel csak az maradhat, aki egyet ért mindennel?Nyilván nem, s a moderátorok sem erre törekednek, viszont azért kitiltani valakit, mert tegyük fel hülyeséget ír az elég mókás szerintem.
Azért született ez a gumiszabály, hogy le tudjanak állítani szabályos módon bárkit, aki irritálja a moderátorokat/fórumozó közösséget, de nem követ el szabálytalanságot. Rajtad keresztül statuáltak ezzel példát, úgyhogy ezt tudnod kéne. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.25. 16:11:06

sjd írta: A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenki véleményének fórumot biztosítunk, hanem hogy mindenki retorziók nélkül elmondhatja azt, amit gondol.
Előbbi ezzel a rendszerrel valóban csorbul (bár ez is eléggé nyakatekert logika), utóbbi nem, szóval itt a szólásszabadsággal nincs semmi probléma. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét, de ugyanannyira joga van a többieknek magasról tenni az illetőre. Ha én kiállok az utcasarokra beszédet tartani, senki nem köteles engem meghallgatni, de ettől még tarthatok ott beszédet. Legalábbis ez az egész világon így működik.
Ezzel nincs is gond ezzel a példával, viszont kérdem én a jogi hátterét annak, hogy mi által korlátozod, hogy adott illető elmondhassa véleményét? Amit írsz, hogy nem érdekel valakit, ezzel nincsen gond, szabad választása van mindenkinek, viszont azáltal hogy letiltod logikailag nálam olyan mint hogy valaki megfossza adott illetőt, hogy kiálljon az utcasarokra. Mikor az ember regisztrál, elfogadja a fórumszabályzatot, amivel kötelezettséget tesz annak, hogy bizonyos korlátok között mondhatja el a véleményét, illetve feljogosít embereket (moderátorokat), hogy korlátozza az ő jogait. Ezzel nincsen semmi gond, viszont egy másik fórumozó az én olvasatomban nem korlátozhatja az én jogaimat, azáltal hogy én írok valamit és nála nem jelenik meg.
sjd írta:
Bob_Marley írta:Én is inkább olvasó vagyok, de Miksi Józsefnétől szabálytalanságot még nem láttam
Többek között neked köszönhetően szabálytalan nem is olyan régóta hülyeséget írni (egész pontosan értelmezhetetlen dolgokat írni), márpedig az ő gondolkodása kimeríti az értelmezhetetlen kategóriát. :D :wink:
Ezt sem értem, mivel ki állapítja meg, hogy mi hülyeség vagy sem, a moderátor valóban az én olvasatomban felülbírálhat mindent, viszont ezzel az erővel csak az maradhat, aki egyet ért mindennel?Nyilván nem, s a moderátorok sem erre törekednek, viszont azért kitiltani valakit, mert tegyük fel hülyeséget ír az elég mókás szerintem.

Nem kötelező meghallgatni, nem olvasod el, nem mész meghallgatni a beszédet, de az hogy mondjuk a példádnál maradva, én kiállok beszédet tartani, s szánt szándékkal megfosztasz embert attól, hogy az esélye meglegyen meghallgatni az korlátozás, ami rendjén is lehet, de jön a kérdés ki korlátozhat? S nekem ezzel van itt a bajom, mivel korlátozni véleményem szerint csak a moderátor korlátozhat.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.25. 15:55:13

lui1698 írta:Szerintem ő arra gondolt, hogy arra a fórumra nem ír többet, amit ugye azóta lecseréltek. Legalább is Tim-ből valami ilyesmit nézek ki. :D
:arrow:
Tim írta: Eljött a könnyes búcsú ideje. Ezentúl nem találkozhattok velem ezen az oldalon (sajnos,vagy szerencsére :lol: ). Szép volt,jó volt,legalábbis többnyire,de pont elég is volt. Búcsúzom mindenkitől,ha úgy alakulnak a dolgok talán még összefuthatunk valahol.
Ezt nehezen tudom így érteni, de szerintem várjuk meg, amíg megjelenik, és tisztázza a dolgot.
Bob_Marley írta:Én is inkább olvasó vagyok, de Miksi Józsefnétől szabálytalanságot még nem láttam
Többek között neked köszönhetően szabálytalan nem is olyan régóta hülyeséget írni (egész pontosan értelmezhetetlen dolgokat írni), márpedig az ő gondolkodása kimeríti az értelmezhetetlen kategóriát. :D :wink:
Btw múltkor amikor ebben a formában ezt jeleztem, ki is tették szó nélkül. (De most már inkább szórakoztat, mint idegesít a dolog, még az is lehet, hogy egyszer leállok vele vitatkozni just for fun. :D )
Bob_Marley írta: Hozzáteszem a haragos gomb szintén véleményem szerint etikátlan, s szólásszabadság ellen van. Amíg valaki előre meghatározott szabály rendszerben ír (fórumszabályzat), addig a véleményét nem lehet korlátozni. Ezzel a gombbal viszont korlátozva van, miután nem juthat el mindenkihez. Nem igazán értem, hogy ez a gomb hogy lehet, csak is moderátornak van joga, hogy korlátozza egyes fórumozók szólásszabadságra való jogait, a közösség érdekében előre meghatározott keretrendszeren belül, ezért moderátorok. De sima felhasználó, nem korlátozhatja senkinek a véleménykinyilvánítását azzal, hogy nem jelenik meg a hsz-e. Komolyan kérdezem ez a gomb mégis hogy működhet?
A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenki véleményének fórumot biztosítunk, hanem hogy mindenki retorziók nélkül elmondhatja azt, amit gondol.
Előbbi ezzel a rendszerrel valóban csorbul (bár ez is eléggé nyakatekert logika), utóbbi nem, szóval itt a szólásszabadsággal nincs semmi probléma. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét, de ugyanannyira joga van a többieknek magasról tenni az illetőre. Ha én kiállok az utcasarokra beszédet tartani, senki nem köteles engem meghallgatni, de ettől még tarthatok ott beszédet. Legalábbis ez az egész világon így működik.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.25. 15:45:05

Bob_Marley írta: szerk: Hozzáteszem a haragos gomb szintén véleményem szerint etikátlan, s szólásszabadság ellen van. Amíg valaki előre meghatározott szabály rendszerben ír (fórumszabályzat), addig a véleményét nem lehet korlátozni. Ezzel a gombbal viszont korlátozva van, miután nem juthat el mindenkihez. Nem igazán értem, hogy ez a gomb hogy lehet, csak is moderátornak van joga, hogy korlátozza egyes fórumozók szólásszabadságra való jogait, a közösség érdekében előre meghatározott keretrendszeren belül, ezért moderátorok. De sima felhasználó, nem korlátozhatja senkinek a véleménykinyilvánítását azzal, hogy nem jelenik meg a hsz-e. Komolyan kérdezem ez a gomb mégis hogy működhet?
Komolyan nem ertek egyeseket... olyan apro hulyesegek miatt tudtok problemazni.

Most mi a baj azzal ha vki nem akarja egy masik felhasznalo hsz-eit olvasni? Szolassazabadsag korlatozasa...pfff...ha kikapcsolod a tv kozvetiteseben a hangot, mert nem birod a kommentatort, akkor mar korlatozod? :roll:

Pont hajnesz problemajara valo a haragosok funkcio. Miksi Józsefné nem sert szabaly azzal hogy minden hsz-e extrem modon Messi korul forog. Ha nem akarod olvasni, akkor atugrod vagy berakod haragosnak, es akkor nem is jelenik meg az o hsz-ei.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.09.25. 15:17:05

sjd írta:Apropó, Tim, nem azt írtad pár hete, hogy itt hagyod a fórumot? (Ne érts félre, nem akarok megszabadulni tőled :mrgreen: , csak érdekelne, hogy meggondoltad-e magad vagy mi a végleges verzió most.)
Szerintem ő arra gondolt, hogy arra a fórumra nem ír többet, amit ugye azóta lecseréltek. Legalább is Tim-ből valami ilyesmit nézek ki. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.25. 15:07:10

Azért ne vicceljünk már, attól hogy valakinek nem szimpatikus a másik hsz-e, attól még nehogy már ki legyen tiltva. Én is inkább olvasó vagyok, de Miksi Józsefnétől szabálytalanságot még nem láttam, illetve ez nem teljesen igaz, mert személyeskedés vica versa csatában jelen volt, egyáltalán nem gyökerez le másokat, ha így tenne akkor jogos lenne hajnesz felháborodása, de amúgy meg nem.
Legalábbis én ilyenre nem emlékszem, s tartom, hogy elég jó a memóriám. :D
Tim írta: Káromkodással kapcsolatosan csak annyit tennék hozzá,hogy elég kiábrándítónak tartom ha egy felnőtt ember nem képes kifejezni magát nélküle.
Ez így egy mondatban, az egésszel kapcsolatban a véleményem. Slither tanácsát megfogadva, jelentés gombot lehet használni valóban.

szerk: Hozzáteszem a haragos gomb szintén véleményem szerint etikátlan, s szólásszabadság ellen van. Amíg valaki előre meghatározott szabály rendszerben ír (fórumszabályzat), addig a véleményét nem lehet korlátozni. Ezzel a gombbal viszont korlátozva van, miután nem juthat el mindenkihez. Nem igazán értem, hogy ez a gomb hogy lehet, csak is moderátornak van joga, hogy korlátozza egyes fórumozók szólásszabadságra való jogait, a közösség érdekében előre meghatározott keretrendszeren belül, ezért moderátorok. De sima felhasználó, nem korlátozhatja senkinek a véleménykinyilvánítását azzal, hogy nem jelenik meg a hsz-e. Komolyan kérdezem ez a gomb mégis hogy működhet?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.09.25. 15:24:09-kor.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.25. 14:58:18

Ezért van a jelentés funkció, amire Slither múltkor rá is világított, és örömmel számolhatok be arról, hogy eddigi tapasztalataim alapján kiválóan működik. :D
messideco írta:Egy nagy trollal állunk szemben. A moderátorok vagy direkt nem szankcionálják, vagy csak átsiklanak fölötte. Csak nincs vamelyiküknek köze hozzá? :D :-k
Én nehezen tudom elképzelni bárkiről is, hogy ilyen kitartással és szorgalommal adná a hülyét egy poén kedvéért. :D
Bár Tim már korábban is gyanúba keveredett, hogy ő áll bizonyos nick-ek mögött :-k

Apropó, Tim, nem azt írtad pár hete, hogy itt hagyod a fórumot? (Ne érts félre, nem akarok megszabadulni tőled :mrgreen: , csak érdekelne, hogy meggondoltad-e magad vagy mi a végleges verzió most.)
hajnesz
Entrenador del Barça

2013.09.25. 14:24:06

messideco írta:Egy nagy trollal állunk szemben. A moderátorok vagy direkt nem szankcionálják, vagy csak átsiklanak fölötte. Csak nincs vamelyiküknek köze hozzá? :D :-k
Azt megértem,ha van egy kedvenc játékosa a csapatból, de ez már förtelmes amit itt csinál... :( Direkt szúrja a szemem, remélem megunja a fórumozást, és eltakarodik innen :(
messideco
Presidente del Barça

2013.09.25. 11:46:54

Egy nagy trollal állunk szemben. A moderátorok vagy direkt nem szankcionálják, vagy csak átsiklanak fölötte. Csak nincs vamelyiküknek köze hozzá? :D :-k
Kép
"And my heart will leave you never."
hajnesz
Entrenador del Barça

2013.09.25. 10:33:33

Tisztelt moderátorok!
Legtöbbször csak olvasni szoktam a fórumot, de Miksi Józsefné munkássága nagyon irritál. Először is neki Messi az Isten, a többi egy tehetségtelen gyökér, valamint ha a kiskedvencének nincs jó napja az is a többiek hibája. Nemtudom,hogy lehetne-e valamit kezdeni vele(kizárni,vagy valami),de nagyon megköszönném,ha egy mód van rá, cselekedjenek.
Kash
Entrenador del Barça

2013.09.23. 21:47:29

Én szeretek káromkodni, de csak akkor ha vezet valahová a dolog.
Itt a fórumon egyáltalán nem zavar, csak és kizárólag akkor, ha személyeskedés idáig fajul, de általában ha ez megkezdődik, nem folytatódik, legalábbis ezen a fórumon nem.
Kezeltesse magát az, aki az 1. szitok szó olvasásán a report gombra kattint, szerintem az a "nem 100-as." Ezek az autocenzúrás dolgok engem is irritálnak, igazából nem hiszem, hogy 15 évesnél fiatalabb olvassa ezt a fórumot, aki a csúnya szavak olvasásakor a drogba, alkoholba és a cigibe menekül. Ha elköveti a hibát, bünhődjön érte.
Kép
Lezárt