Bob_Marley írta:De nem értetted meg, a kérdés továbbra is, hogy én milyen jogon dönthetek arról, hogy megjelenjen-e hsz vagy sem?
Milyen jogon? Alanyi jogon
Sztem akkor lenne jó a példád, ha mondjuk mi, modik gondolnánk egyet, h x vagy y hülyeségeket ír és önkényesen letiltjuk, így korlátozva a véleménykifejtésben. Viszont ez nem áll fent, tehát semmiben nem károsul senki, mivel mindenki leírhatja a magáét, viszont az, akit nem érdekel az illető, el tudja tüntetni a megnyilvánulásait. Ez meg akár a közjó érdekét is szolgálhatja, miután esetleg nem megy át egy személyeskedő tereferébe a dolog, h figyu, te egy idióta vagy, húzz a francba, amire pro és kontra jöhetnek a folyományok. Ez így sztem egy végtelenül egyszerű és korrekt megoldás a bosszantó dolgok egy részének megszüntetésére. Nem tök mindegy, h átugorja a szemével a post-ot, vagy még ezzel sem kell fáradnia az embernek?
Ha arról az oldalról közelítem meg, h mondjuk engem letilt valaki, akkor jól teszi. Ha annyira nem jön be neki a stílusom, h egyáltalán nem akarja olvasni a dolgaimat, akkor minek jelenne meg számára? Tök felesleges begépelnem azoknak, akik piszkosul nem kíváncsiak rám. Nehogy még zavarjon is, h nekik nem jelenik meg
Tényleg ez megint egy kicsit túl van spilázva, nem olyan nagy kaland ez, h megint oldalas vita kerekedjen belőle sztem. Bár már vagy egy hete nem volt ilyen, uh már hiányzott, h a bolhából elefántot kreáljunk

Meg így legalább kettővel nőtt a hsz-eim száma, jippy

(És kettővel többet nem láttak azok, akiket nem érdekel, uh jól működik a rendszer

)