Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát azt mondod, mindenkinek alanyi joga, hogy a másikat kizárja, na hát ez az, ez szerinted jó?miihii írta:
Milyen jogon? Alanyi jogon
)
Hogyne, csak nálunk kitiltásnak hívják.Gareth Tello írta:Egyébként ti moderátorként le tudtok egyáltalán tiltani valakit?
Akkor nekem sem ártana sietnem, eléggé le vagyok még maradva hozzád képest, Mester.miihii írta:Nem fontos, hanem a legfontosabbTudjuk jól, h a hsz-szám arányában nő a mondanivaló fajsúlya, igazságtartalma, szal még jó, h teperek
![]()
De legalább fair játékos vagy, és előre szólsz.miihii írta:Bakker, ez jogos
Másrészt, ezek szerint te már próbáltál, uh bekerültél a célkeresztembe, sztem max. két nap és jön a pihid, de persze alapos indokok alapján, nem túlkapásból, kipécézésből
Nem fontos, hanem a legfontosabbGareth Tello írta:Látom, ez még mindig fontos szempont.miihii írta:Meg így legalább kettővel nőtt a hsz-eim száma, jippy![]()
Bakker, ez jogosGareth Tello írta:Ez így van, csak kár, hogy nem.miihii írta:(És kettővel többet nem láttak azok, akiket nem érdekel, uh jól működik a rendszer)
Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem mellőzhetsz egy moderátort vagy egy adminisztrátort.
Látom, ez még mindig fontos szempont.miihii írta:Meg így legalább kettővel nőtt a hsz-eim száma, jippy
Ez így van, csak kár, hogy nem.miihii írta:(És kettővel többet nem láttak azok, akiket nem érdekel, uh jól működik a rendszer)
Milyen jogon? Alanyi jogonBob_Marley írta:De nem értetted meg, a kérdés továbbra is, hogy én milyen jogon dönthetek arról, hogy megjelenjen-e hsz vagy sem?
Nem jó az analógia, a letiltás ennél a példánál max annak feleltethető meg, hogy innentől kezdve direkt másik utcán mész végig minden nap.Bob_Marley írta:Ezzel nincs is gond ezzel a példával, viszont kérdem én a jogi hátterét annak, hogy mi által korlátozod, hogy adott illető elmondhassa véleményét? Amit írsz, hogy nem érdekel valakit, ezzel nincsen gond, szabad választása van mindenkinek, viszont azáltal hogy letiltod logikailag nálam olyan mint hogy valaki megfossza adott illetőt, hogy kiálljon az utcasarokra.
Azért született ez a gumiszabály, hogy le tudjanak állítani szabályos módon bárkit, aki irritálja a moderátorokat/fórumozó közösséget, de nem követ el szabálytalanságot. Rajtad keresztül statuáltak ezzel példát, úgyhogy ezt tudnod kéne.Bob_Marley írta:Ezt sem értem, mivel ki állapítja meg, hogy mi hülyeség vagy sem, a moderátor valóban az én olvasatomban felülbírálhat mindent, viszont ezzel az erővel csak az maradhat, aki egyet ért mindennel?Nyilván nem, s a moderátorok sem erre törekednek, viszont azért kitiltani valakit, mert tegyük fel hülyeséget ír az elég mókás szerintem.
Ezzel nincs is gond ezzel a példával, viszont kérdem én a jogi hátterét annak, hogy mi által korlátozod, hogy adott illető elmondhassa véleményét? Amit írsz, hogy nem érdekel valakit, ezzel nincsen gond, szabad választása van mindenkinek, viszont azáltal hogy letiltod logikailag nálam olyan mint hogy valaki megfossza adott illetőt, hogy kiálljon az utcasarokra. Mikor az ember regisztrál, elfogadja a fórumszabályzatot, amivel kötelezettséget tesz annak, hogy bizonyos korlátok között mondhatja el a véleményét, illetve feljogosít embereket (moderátorokat), hogy korlátozza az ő jogait. Ezzel nincsen semmi gond, viszont egy másik fórumozó az én olvasatomban nem korlátozhatja az én jogaimat, azáltal hogy én írok valamit és nála nem jelenik meg.sjd írta: A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenki véleményének fórumot biztosítunk, hanem hogy mindenki retorziók nélkül elmondhatja azt, amit gondol.
Előbbi ezzel a rendszerrel valóban csorbul (bár ez is eléggé nyakatekert logika), utóbbi nem, szóval itt a szólásszabadsággal nincs semmi probléma. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét, de ugyanannyira joga van a többieknek magasról tenni az illetőre. Ha én kiállok az utcasarokra beszédet tartani, senki nem köteles engem meghallgatni, de ettől még tarthatok ott beszédet. Legalábbis ez az egész világon így működik.
Ezt sem értem, mivel ki állapítja meg, hogy mi hülyeség vagy sem, a moderátor valóban az én olvasatomban felülbírálhat mindent, viszont ezzel az erővel csak az maradhat, aki egyet ért mindennel?Nyilván nem, s a moderátorok sem erre törekednek, viszont azért kitiltani valakit, mert tegyük fel hülyeséget ír az elég mókás szerintem.sjd írta:Többek között neked köszönhetően szabálytalan nem is olyan régóta hülyeséget írni (egész pontosan értelmezhetetlen dolgokat írni), márpedig az ő gondolkodása kimeríti az értelmezhetetlen kategóriát.Bob_Marley írta:Én is inkább olvasó vagyok, de Miksi Józsefnétől szabálytalanságot még nem láttam![]()
![]()
lui1698 írta:Szerintem ő arra gondolt, hogy arra a fórumra nem ír többet, amit ugye azóta lecseréltek. Legalább is Tim-ből valami ilyesmit nézek ki.
Ezt nehezen tudom így érteni, de szerintem várjuk meg, amíg megjelenik, és tisztázza a dolgot.Tim írta: Eljött a könnyes búcsú ideje. Ezentúl nem találkozhattok velem ezen az oldalon (sajnos,vagy szerencsére). Szép volt,jó volt,legalábbis többnyire,de pont elég is volt. Búcsúzom mindenkitől,ha úgy alakulnak a dolgok talán még összefuthatunk valahol.
Többek között neked köszönhetően szabálytalan nem is olyan régóta hülyeséget írni (egész pontosan értelmezhetetlen dolgokat írni), márpedig az ő gondolkodása kimeríti az értelmezhetetlen kategóriát.Bob_Marley írta:Én is inkább olvasó vagyok, de Miksi Józsefnétől szabálytalanságot még nem láttam
A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenki véleményének fórumot biztosítunk, hanem hogy mindenki retorziók nélkül elmondhatja azt, amit gondol.Bob_Marley írta: Hozzáteszem a haragos gomb szintén véleményem szerint etikátlan, s szólásszabadság ellen van. Amíg valaki előre meghatározott szabály rendszerben ír (fórumszabályzat), addig a véleményét nem lehet korlátozni. Ezzel a gombbal viszont korlátozva van, miután nem juthat el mindenkihez. Nem igazán értem, hogy ez a gomb hogy lehet, csak is moderátornak van joga, hogy korlátozza egyes fórumozók szólásszabadságra való jogait, a közösség érdekében előre meghatározott keretrendszeren belül, ezért moderátorok. De sima felhasználó, nem korlátozhatja senkinek a véleménykinyilvánítását azzal, hogy nem jelenik meg a hsz-e. Komolyan kérdezem ez a gomb mégis hogy működhet?
Komolyan nem ertek egyeseket... olyan apro hulyesegek miatt tudtok problemazni.Bob_Marley írta: szerk: Hozzáteszem a haragos gomb szintén véleményem szerint etikátlan, s szólásszabadság ellen van. Amíg valaki előre meghatározott szabály rendszerben ír (fórumszabályzat), addig a véleményét nem lehet korlátozni. Ezzel a gombbal viszont korlátozva van, miután nem juthat el mindenkihez. Nem igazán értem, hogy ez a gomb hogy lehet, csak is moderátornak van joga, hogy korlátozza egyes fórumozók szólásszabadságra való jogait, a közösség érdekében előre meghatározott keretrendszeren belül, ezért moderátorok. De sima felhasználó, nem korlátozhatja senkinek a véleménykinyilvánítását azzal, hogy nem jelenik meg a hsz-e. Komolyan kérdezem ez a gomb mégis hogy működhet?
Szerintem ő arra gondolt, hogy arra a fórumra nem ír többet, amit ugye azóta lecseréltek. Legalább is Tim-ből valami ilyesmit nézek ki.sjd írta:Apropó, Tim, nem azt írtad pár hete, hogy itt hagyod a fórumot? (Ne érts félre, nem akarok megszabadulni tőled, csak érdekelne, hogy meggondoltad-e magad vagy mi a végleges verzió most.)
Ez így egy mondatban, az egésszel kapcsolatban a véleményem. Slither tanácsát megfogadva, jelentés gombot lehet használni valóban.Tim írta: Káromkodással kapcsolatosan csak annyit tennék hozzá,hogy elég kiábrándítónak tartom ha egy felnőtt ember nem képes kifejezni magát nélküle.
Én nehezen tudom elképzelni bárkiről is, hogy ilyen kitartással és szorgalommal adná a hülyét egy poén kedvéért.messideco írta:Egy nagy trollal állunk szemben. A moderátorok vagy direkt nem szankcionálják, vagy csak átsiklanak fölötte. Csak nincs vamelyiküknek köze hozzá?![]()
Azt megértem,ha van egy kedvenc játékosa a csapatból, de ez már förtelmes amit itt csinál...messideco írta:Egy nagy trollal állunk szemben. A moderátorok vagy direkt nem szankcionálják, vagy csak átsiklanak fölötte. Csak nincs vamelyiküknek köze hozzá?![]()