Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erre egy példa:Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.
Cigányból csak akkor lesz Roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!!!!
Van belőled néhány, akiknek sikerült. Mert ő is akarta.
Általánosítani nem lehet, ameddig 100 emberből 1 hülye, de amikor már 100 emberből egy normális, akkor már lehet.Én nagyon sok cigányt ismerek és annyira kevés a kivétel h nyugodtan lehet általánosítani.Sajnos.varga tamás írta:Uraim!
EZT ITT ÉS MOST FEJEZZÜK BE!
Az általánosítás rossz tanácsadó, afajgyűlölet pedig egy gondolkodásra képes egyéntől elfogadhatatlan.
Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
Hát én abszolút egyet értek vele...nem kell itt tolernaciáról meg ilyesmiről papolni,amikor ők nem azok....a rotyogókat meg lenézem énis ugyan úgy...felvonulsáokat tartanak,reklámozzák,hogy melegek,visszaélnek vele,és a többi,és a többi....undorító,és gusztustalan.varga tamás írta: A moderátoroknak Los hsz-át törölni kellene. Épeszű ember így nem nyilatkozik. Az ilyen gondolkodásmód és durva véleménynyilvánítás történelmi tragédiákhoz vezetett. Több türelmet, nagyobb bölcsességet adjon neked a Teremtő. "Szeresd felebarátodat, mint önnön magadat!"
A moderátoroknak Los hsz-át törölni kellene. Épeszű ember így nem nyilatkozik. Az ilyen gondolkodásmód és durva véleménynyilvánítás történelmi tragédiákhoz vezetett. Több türelmet, nagyobb bölcsességet adjon neked a Teremtő. "Szeresd felebarátodat, mint önnön magadat!"Los Banditos írta:Nekem egyedül "csak" a cigányokkal van bajom. Persze van olyan környék, ahol 10-ből 2 jól viselkedik, de valahol egy sem. Most hosszú lenne leírni, hogy milyen abszolút jelentéktelen dolgokért kötnek bele az emberbe és csak akkor nagy a pofájuk, ha jóval többen vannak.grecki írta:Hm...
A feketék állítólag nagyobb rasszisták, mint a fehérek... Állítólag... Még talán Losnál és Gyepnél is...
A b.uzikat pedig minden éppeszű ember utálja.![]()
Nekem egyedül "csak" a cigányokkal van bajom. Persze van olyan környék, ahol 10-ből 2 jól viselkedik, de valahol egy sem. Most hosszú lenne leírni, hogy milyen abszolút jelentéktelen dolgokért kötnek bele az emberbe és csak akkor nagy a pofájuk, ha jóval többen vannak.grecki írta:Hm...
A feketék állítólag nagyobb rasszisták, mint a fehérek... Állítólag... Még talán Losnál és Gyepnél is...
Gondoltam , hogy ez lesz az első, hogy büdös voltam...grecki írta:Szerk: Biztos vagy benne, hogy a bőrszíned miatt csinálta ezt? Lehet, hogy nem tetszett neki az arcszeszed...
Jaja, ha veszel egy üveg Finlandiát, kapsz egy kupont, amivel kiválthatod...ozsimiki írta:Én voltam az![]()
![]()
![]()
B99,amúgy vegyél Kimiset,azt ingyéér hozzáddobják![]()
![]()
![]()