Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hm,egyetértek azzal amit VV-ről véleményeztek,ÁM!EZ PEDIG AZ ÉN VÉLEMÉNYEM:ke.andy írta:
Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom....
Az biztos de legalább valaki csatlakozzon már hozzá a góllövésben, vagy ossza neki az a labdákat, ez Roni feladata lenne, remélem minnél hamarabb formába lendüllionelmessi19 írta:Az biztos, h hiányozni fog.Ordog írta:Ha Saviola játszik sok gond nem lehetNagy formában van!
Zambrotta nagyon hiányozni fog
Remélem Saviola ma is jól fogja nyomni. Nem hiszem h örökké tart ez a formája, de minnél később legyen vége...
Az biztos, h hiányozni fog.Ordog írta:Ha Saviola játszik sok gond nem lehetNagy formában van!
Zambrotta nagyon hiányozni fog
Jó de az rég volt, a Villarrealban magára talált és utána vitte a Pool. Azóta sokat fejlődött, de szerintem nem jobb Valdésnél.Subinho írta:emlékezzetek rá, hogy reina volt a barca kapusa és nem alkotott maradandót... ahogyan évekig sok más kapus, míg valdes évek óta kirobbanthatatlan!!! sztem is lehetne casillas után a 2., mert iker elsősége nem kérdőjelezhető meg!!!
anti barátom én már az elejétől fogva VV fan vagyok és biztam is benneantiimperialista írta:Én emlékszem egy riportra, amikor Kopunovic mondta a jellegzetes lökött arckifejezéséval és akcentusával:Boixos írta:de nem a Simi mondta ezt a csúszni, mászni témát a kinti grashoppers elleni meccs előtt, amikor a gyökér svájciak leüzemicsapatoztak minket?
"Kell csúszni-mászni..."
Azt nem tudom, melyik meccs előtt, de biztos, hogy a BL-menetelés idején. Azért vagyok biztos benne, mert évekig idéztük ezt a mondatát![]()
Valdes szerintem is jó a Barcába. Sokáig nem így gondoltam, de a teljesítményével meggyőzött.
Nálam is simán. Mostanság sokat nézem a pool meccseit, azért Reina nem olyan jó. Régebben jobb is volt, meg hát most vv-nek nagyon megy.Game90 írta:Ugyebár van: Casillas, VV, Reina, Canizares. Lehet, hogy Canizares már visszavonult a válogatottból nem tudomCasillas sztem az elsőszámú kapus. VV és Reina versenyeznek a másodikszámú kapusposztért
nálam VV nyerne
Ez így van, most viszont nem tudom, h ki a második számú kapusa a válogatottnak (vki segítsen ki pls), de sztem nála mindenképp jobb Valdes.Game90 írta:Hát sztem Casillas jobb kapus. VV ,,csak'' második számú kapus lesz mögötteLos Barrachos írta:Amúgy lassan a válogatottban is átveheti Casillas helyét.![]()
Hát sztem Casillas jobb kapus. VV ,,csak'' második számú kapus lesz mögötteLos Barrachos írta:Amúgy lassan a válogatottban is átveheti Casillas helyét.
Szerencsére gyorsan kötő beton van a csukájában, így ha meccs elején odaáll, akkor végig ott is marad és szerencsére nem megy el lepkézni, ami jó dolog tőle.lionelmessi19 írta:Nem hogy mostanában, egyáltalán nem volt még idén rossz kifutása, ami kapura veszélyes lett volna. Tavaly voltak hajmeresztő megmozdulásai, idén viszont már nem. Aki tud ellenpéldát, mutasson.![]()
k.andy! Valdes bőven megüti a barca szintjét, főleg a mostanit, és Toldo biztos , h nem jobb nála.
Valdes jelen pillanatban kifogástalanul, és sokszor nagy bravúrral véd, nem tudok nála jobb kapust elképzelni, Buffon ugye marad a Juvénél, meg aztán....az elmult fél évben nem védett ő se jobban mint v.v.
a sportklubbon lesz a mecs???nem is tudtam!jeee akkor legalább birom nézni!és hánytól???fcbarcelonazsombi írta:valaki nemtudd segiteni a holnapi meccsel kapcsolatosan, mert szeretném nézni de nem tudom , mrte nincs sportklubom. Ha valaki tudna adni egy internetes címet ahol majd lehet nézni a holnapi meccset aszt nagyon megköszöném.
Egy kis javítás (ne vedd mellreke.andy írta: Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom....