Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcacoco
Barça C

2007.01.24. 22:42:24

most nézem a sport klub-on a meccset,hát ez az ürge TRAGÉDIA!!!!!!!!!!Síííík hülye!!!!!!!!!!!!!!4
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 21:56:09

Hűha itt bajok lesznek félidő és 1-0! Ha valamit nem talál ki a "mester" akkor nagy szívás lesz, és az is idegesít hogy Horti (megjegyzem teljesen jogosan) szidja a Barcát, mondjuk azért ne szaladjon el vele a ló!! :x
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.24. 19:17:13

Persze, levetkőzte az ifjonti bohóckodásait és már érett kapusként bizonyít meccsről meccsre!
elprat
Capitá del Barça

2007.01.24. 18:33:25

ke.andy írta:

Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom....
Hm,egyetértek azzal amit VV-ről véleményeztek,ÁM!EZ PEDIG AZ ÉN VÉLEMÉNYEM:

-1982. január 14. -kinek mit mondd ez az évszám?..............Úgy van.Valdés szülinapja(még 1szer utólag is HBday :) )
Ami azt jelenti h 25 éves.
No és mikor került a Barcához?
'02-ben,de a 2003-2004-es szezontól véd e felnőtt 1ütesben, azóta is 1.számú kapusként!!!!!!! Forrófejű???Nyert már a Barcával:
Spanyol Szuperkupát,BL-t,és 2x spanyol bajnokságot,ja és Zamora-díjas.
Ezeknek a "gyümölcsöknek a betakarítását" 21-két évesen kezdte el,tehát még van mit tanulnia,nem ért be+abszolút tehetség és a jövő nagy reménysége.
Vannak hasonló mutatókkal rendelkező kapusok,de ha (már,még?)nem lenne Barca szintű játékos-AMIVEL ABSZOLÚT NEM ÉRTEK EGYET- v nem játszana már itt,illetve kölcsönben játszana vhol másutt esetleg padozna mint állat.
Ezeket sztem figyelembe kéne venni........ :roll: :roll: :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 18:29:35

lionelmessi19 írta:
Ordog írta:Ha Saviola játszik sok gond nem lehet :lol: Nagy formában van!

Zambrotta nagyon hiányozni fog :?
Az biztos, h hiányozni fog.

Remélem Saviola ma is jól fogja nyomni. Nem hiszem h örökké tart ez a formája, de minnél később legyen vége... 8)
Az biztos de legalább valaki csatlakozzon már hozzá a góllövésben, vagy ossza neki az a labdákat, ez Roni feladata lenne, remélem minnél hamarabb formába lendül :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 18:18:39

Ordog írta:Ha Saviola játszik sok gond nem lehet :lol: Nagy formában van!

Az biztos, h hiányozni fog.

Remélem Saviola ma is jól fogja nyomni. Nem hiszem h örökké tart ez a formája, de minnél később legyen vége... 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 18:14:06

Ha Saviola játszik sok gond nem lehet :lol: Nagy formában van!

Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.24. 17:59:27

Nehéz lesz a ma este..remélem végre elkezdünk kilábalni a gödörből,s nyerünk,norm. és kiegyensúlyozott,szép játékkal.Saviola remélem ismét gólt\gólokat lő,s végre Ronaldinho is varázsol.Fel kell ébredni!

Real Betis-FC Barcelona
Sevilla, Ruiz de Lopera
21:00 - SportKlub [ÉLŐ]

Vezeti: Undiano Mallenco

Real Betis: Doblas, Melli, Juanito, Rivas, Fernando Vega, Vogel, Rivera, Sobis, Capi, Xisco és Dani.

F.C.Barcelona: Valdés, Oleguer, Puyol, Márquez (Thuram), Sylvinho, Motta, Xavi, Deco, Gudjohnsen (Giuly), Ronaldinho és Saviola.

ViScA eL BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.24. 16:01:04

Subinho írta:emlékezzetek rá, hogy reina volt a barca kapusa és nem alkotott maradandót... ahogyan évekig sok más kapus, míg valdes évek óta kirobbanthatatlan!!! sztem is lehetne casillas után a 2., mert iker elsősége nem kérdőjelezhető meg!!!
Jó de az rég volt, a Villarrealban magára talált és utána vitte a Pool. Azóta sokat fejlődött, de szerintem nem jobb Valdésnél.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 09:04:24

Szerintem is, azért Casillast nem lehet kirobbantani, de azért második simán lehetne, Reina kissé lepkevadász, és szerintem Valdes nagyon sokat javult az elmúlt években, és sokat tett a BL győzelemhez is ne feledjétek!
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.24. 08:07:36

emlékezzetek rá, hogy reina volt a barca kapusa és nem alkotott maradandót... ahogyan évekig sok más kapus, míg valdes évek óta kirobbanthatatlan!!! sztem is lehetne casillas után a 2., mert iker elsősége nem kérdőjelezhető meg!!!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 00:03:50

antiimperialista írta:
Boixos írta:de nem a Simi mondta ezt a csúszni, mászni témát a kinti grashoppers elleni meccs előtt, amikor a gyökér svájciak leüzemicsapatoztak minket?
Én emlékszem egy riportra, amikor Kopunovic mondta a jellegzetes lökött arckifejezéséval és akcentusával:
"Kell csúszni-mászni..."
Azt nem tudom, melyik meccs előtt, de biztos, hogy a BL-menetelés idején. Azért vagyok biztos benne, mert évekig idéztük ezt a mondatát :D

Valdes szerintem is jó a Barcába. Sokáig nem így gondoltam, de a teljesítményével meggyőzött.
anti barátom én már az elejétől fogva VV fan vagyok és biztam is benne 8) de amugy Jorquera is simán lehetne nálunk elsőszámu kapus sztem jobb mint Reina :!: :!: :!: :twisted:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2007.01.23. 22:45:08

Game90 írta:Ugyebár van: Casillas, VV, Reina, Canizares. Lehet, hogy Canizares már visszavonult a válogatottból nem tudom :oops: Casillas sztem az elsőszámú kapus. VV és Reina versenyeznek a másodikszámú kapusposztért :arrow: nálam VV nyerne :wink:
Nálam is simán. Mostanság sokat nézem a pool meccseit, azért Reina nem olyan jó. Régebben jobb is volt, meg hát most vv-nek nagyon megy.
Ő kell h legyen a 2. számú. És a selejtezőkön néha védhetne, jót tenne neki... :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.23. 22:43:07

Ugyebár van: Casillas, VV, Reina, Canizares. Lehet, hogy Canizares már visszavonult a válogatottból nem tudom :oops: Casillas sztem az elsőszámú kapus. VV és Reina versenyeznek a másodikszámú kapusposztért :arrow: nálam VV nyerne :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.23. 22:20:18

Game90 írta:
Los Barrachos írta:Amúgy lassan a válogatottban is átveheti Casillas helyét.
Hát sztem Casillas jobb kapus. VV ,,csak'' második számú kapus lesz mögötte :? :!:
Ez így van, most viszont nem tudom, h ki a második számú kapusa a válogatottnak (vki segítsen ki pls), de sztem nála mindenképp jobb Valdes.
Szóval simán lehet válogatott.
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.23. 22:01:48

Los Barrachos írta:Amúgy lassan a válogatottban is átveheti Casillas helyét.
Hát sztem Casillas jobb kapus. VV ,,csak'' második számú kapus lesz mögötte :? :!:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.23. 21:52:50

lionelmessi19 írta:Nem hogy mostanában, egyáltalán nem volt még idén rossz kifutása, ami kapura veszélyes lett volna. Tavaly voltak hajmeresztő megmozdulásai, idén viszont már nem. Aki tud ellenpéldát, mutasson. :wink:

k.andy! Valdes bőven megüti a barca szintjét, főleg a mostanit, és Toldo biztos , h nem jobb nála.

Valdes jelen pillanatban kifogástalanul, és sokszor nagy bravúrral véd, nem tudok nála jobb kapust elképzelni, Buffon ugye marad a Juvénél, meg aztán....az elmult fél évben nem védett ő se jobban mint v.v.
Szerencsére gyorsan kötő beton van a csukájában, így ha meccs elején odaáll, akkor végig ott is marad és szerencsére nem megy el lepkézni, ami jó dolog tőle. :wink: Amúgy lassan a válogatottban is átveheti Casillas helyét.
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.01.23. 20:32:41

fcbarcelonazsombi írta:valaki nemtudd segiteni a holnapi meccsel kapcsolatosan, mert szeretném nézni de nem tudom , mrte nincs sportklubom. Ha valaki tudna adni egy internetes címet ahol majd lehet nézni a holnapi meccset aszt nagyon megköszöném.
a sportklubbon lesz a mecs???nem is tudtam!jeee akkor legalább birom nézni!és hánytól???
Kép

Més qué un Club!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.23. 20:27:05

Sziasztok!
Hát, a Tarragona elleni meccs tényleg gyalázatosan gyenge volt, három épkézláb támadásunk nem futott végig a pályán. Ha ne a Tarragoan az ellenfél, akkor megint égtünk volna. A csapatban sztem a legnagyobb probléma a motiválatlanság, az elképzelés nélküli játék. Ami a legjobban zavar - ugyanaz, ami titeket is -, az Roni ernyedt, tespeteg játéka. Nem látom rajta a tüzet, a harapást, a küzdést. Lehet gyengébben játszani, van úgy hogy nem megy a játék, de az akarat teljes hiányát nem akarom látni rajta. Eltűnt a mosolya, elmúltak a virtuóz cselei. DE! Én nagyon bízom benn, hogy Etoo visszatértével visszatér Roni is a pályára az élők közé. S, nem szabad elfelejtenünk mit tett ezért a klubért. Mielőtt idejött volna, négy év hatalamas csődtömeg voltunk, [auto_cenzúra] játékkal, eredmény nélkül. 2003 óta nyertünk 2 bajnokságot, 2 spanyol Szuperkupát, BL-t, jól játszunk, van remény, van miben gyönyörködnünk. S különben is: minden jó széria után törvényszerűen jön egy kisebb hullámvölgy. Nézzetek vissza: az elmúlt két évet szinte hibátlanul oldottuk meg, nagyobb hullámvölgy nem volt, csak egy-két gyengébb meccs. Idén elért minket, de bizalommal, türelemmel ezt is túléljük, s ha hozzuk a betis elleni meccset pontelőnnyel fordulunk a tavaszi szezonra, s utána jön három verhető ellenfél: celta és bilbao otthon, osasuna idegenben, ezeken én 7 pontot remélek. Szóval, fel a fejjel.
A VV-témához hozzászólva. Sztem is jelentősen javult a teljesítménye, ritkábbak a tavalyi bakijai, de még van mit javulnia. És sztem eléri a barca szintjét, nem kell bántani, mert végig egyenletes teljesítményt nyújtott. FORCA BARCA!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.01.23. 19:17:47

valaki nemtudd segiteni a holnapi meccsel kapcsolatosan, mert szeretném nézni de nem tudom , mrte nincs sportklubom. Ha valaki tudna adni egy internetes címet ahol majd lehet nézni a holnapi meccset aszt nagyon megköszöném.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.23. 19:11:28

Nem hogy mostanában, egyáltalán nem volt még idén rossz kifutása, ami kapura veszélyes lett volna. Tavaly voltak hajmeresztő megmozdulásai, idén viszont már nem. Aki tud ellenpéldát, mutasson. :wink:

k.andy! Valdes bőven megüti a barca szintjét, főleg a mostanit, és Toldo biztos , h nem jobb nála.

Valdes jelen pillanatban kifogástalanul, és sokszor nagy bravúrral véd, nem tudok nála jobb kapust elképzelni, Buffon ugye marad a Juvénél, meg aztán....az elmult fél évben nem védett ő se jobban mint v.v.
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.23. 19:03:22

ke.andy írta: Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom....
Egy kis javítás (ne vedd mellre :wink: ): Cech. Toldo sztem sokkal rosszabb nála. Ha az 5-6 évvel ezelőtti Toldót nézzük, na ő jobb volt. VV-nek vannak bravúrjai, de a kifutásait én is veszélyesnek tartom. De mostanában teljesen megvagyok vele elégedve.
ke.andy
Jugador del Barça

2007.01.23. 18:52:11

Igen, igen Kopunovicsra gondoltam... :) ez csak természetes...:) Oh azok a gyönyörű idők....Egyébként, nekem is Ő munkája s hozzáállása tetszett jobban....

Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom.... Giuly-t nem védeni akartam, a mostani teljesítménye (kb. fél éve) meg sem közelíti az előző évekét... De nagyon hajt... és sokszor Ő jön hátra védekezni.... Gio meg csak áll és várja, hogy a saját kapunk elé csavarják a labdát és csodálkozik, hogy kaphattunk gólt.... hihetetlen... Messivel az a gond, hogy iszonyatosan sérülékeny... Eto'o-nak ez az első komolyabb sérülése, míg neki igencsak összejött már a sors... Nem hinném, hogy kevesebbet kapott volna, mint Eto'o, Deco, Roni, Xavi, Andréas, Giuly....

Edmilson és ő szinte 1-2 tiszta hónapot sem bírnak ki.... de ennek ellenére tetszik a játéka... csak szerintem erősítenie kellene....

Saviola a BL címért szeretne maradni...(ha jól sejtem neki még nincs ilyen)... ha a vezetőség akarja, még jó éveket tudhatna itt... de rajta is múlik...

Üdv. Andi
elprat
Capitá del Barça

2007.01.23. 18:26:40

Nnna,már rég volt vasárnap+ le is írtátok már jópárszor,de csakazértis! :twisted:
Sz!!!R meccs volt,hoztuk a kötelezőt de nem Barcához méltó teljesítmény.Fel alá mászkálni a pályán akárki tud,Giuly azt sem tudja hol a kapu,nem érzik elől 1mást,nem indulnak be a passzokra , a középpálya gyengus,talán most a védelem volt a legpozitívabb pont,no meg Saviola...!!!!!!!Tudjuk milyen csapás súlyt bennünket több hónapja,azóta kisebb(!) hullámvölgyben vagyunk.A fejekben van probléma,helyre kéne rakni magukban/bevallani maguknak h tényleg nem megy úgy a szekér,és ez csak rajtuk múlik!
Enerváltság itt-ott,kedvetlenség,koncentráció hiánya,és Rijkaard hülyeségei.
Reméljük ha visszatérnek húzóembereink,velük 1ütt visszatér a régi Barca szelleme mivel 2címet illene megvédeni,továbbá egyet megint magunkévá tenni.
Ini-nek meg köszönöm a gólt,megörvendeztetett vele-bíztam benne,csak talált 1et 8)
Persze könnyű kívülről magyarázni de ennél több kell,döbbenjenek rá végre ,kapják össze magukat mert elég egy hazai! vereség pl a Blben a Pooltól,az Anfielden sztem semmit nem tudnának ezzel a hozzáálással/játékkal tenni,a bajnokságbanl meg mindig a legnagyobbat akarják agyonverni és a jelenlegi csapatot lehet is.....aztán meg meg sem kéne utána lepődniük rajta.
De továbbra is Éljen a Barca,mikor lennénk veletek ha nem most????
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.22. 23:00:23

Tudom, hogy nagyon OFF, de ezt be kell ide szúrnom:
http://www.youtube.com/watch?v=xGWrvGTxiPo
Érdemes figyelni a közönség üvöltését, igencsak tele volt az Üllői úti stadion!
Ja, és Kopunovic gólt lőtt a Madridnak a Bernabeuban :) Csak sajnos 6-1-re kikapott a Fradi...
Lezárt