Bajnoki Mérkőzések 07-08
most nézem a sport klub-on a meccset,hát ez az ürge TRAGÉDIA!!!!!!!!!!Síííík hülye!!!!!!!!!!!!!!4
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hűha itt bajok lesznek félidő és 1-0! Ha valamit nem talál ki a "mester" akkor nagy szívás lesz, és az is idegesít hogy Horti (megjegyzem teljesen jogosan) szidja a Barcát, mondjuk azért ne szaladjon el vele a ló!! 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Persze, levetkőzte az ifjonti bohóckodásait és már érett kapusként bizonyít meccsről meccsre!
- elprat
- Capitá del Barça
Hm,egyetértek azzal amit VV-ről véleményeztek,ÁM!EZ PEDIG AZ ÉN VÉLEMÉNYEM:ke.andy írta:
Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom....
-1982. január 14. -kinek mit mondd ez az évszám?..............Úgy van.Valdés szülinapja(még 1szer utólag is HBday

Ami azt jelenti h 25 éves.
No és mikor került a Barcához?
'02-ben,de a 2003-2004-es szezontól véd e felnőtt 1ütesben, azóta is 1.számú kapusként!!!!!!! Forrófejű???Nyert már a Barcával:
Spanyol Szuperkupát,BL-t,és 2x spanyol bajnokságot,ja és Zamora-díjas.
Ezeknek a "gyümölcsöknek a betakarítását" 21-két évesen kezdte el,tehát még van mit tanulnia,nem ért be+abszolút tehetség és a jövő nagy reménysége.
Vannak hasonló mutatókkal rendelkező kapusok,de ha (már,még?)nem lenne Barca szintű játékos-AMIVEL ABSZOLÚT NEM ÉRTEK EGYET- v nem játszana már itt,illetve kölcsönben játszana vhol másutt esetleg padozna mint állat.
Ezeket sztem figyelembe kéne venni........

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
Az biztos de legalább valaki csatlakozzon már hozzá a góllövésben, vagy ossza neki az a labdákat, ez Roni feladata lenne, remélem minnél hamarabb formába lendüllionelmessi19 írta:Az biztos, h hiányozni fog.Ordog írta:Ha Saviola játszik sok gond nem lehetNagy formában van!
Zambrotta nagyon hiányozni fog
Remélem Saviola ma is jól fogja nyomni. Nem hiszem h örökké tart ez a formája, de minnél később legyen vége...

- Andris
- Adminisztrátor
Az biztos, h hiányozni fog.Ordog írta:Ha Saviola játszik sok gond nem lehetNagy formában van!
Zambrotta nagyon hiányozni fog
Remélem Saviola ma is jól fogja nyomni. Nem hiszem h örökké tart ez a formája, de minnél később legyen vége...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nehéz lesz a ma este..remélem végre elkezdünk kilábalni a gödörből,s nyerünk,norm. és kiegyensúlyozott,szép játékkal.Saviola remélem ismét gólt\gólokat lő,s végre Ronaldinho is varázsol.Fel kell ébredni!
Real Betis-FC Barcelona
Sevilla, Ruiz de Lopera
21:00 - SportKlub [ÉLŐ]
Vezeti: Undiano Mallenco
Real Betis: Doblas, Melli, Juanito, Rivas, Fernando Vega, Vogel, Rivera, Sobis, Capi, Xisco és Dani.
F.C.Barcelona: Valdés, Oleguer, Puyol, Márquez (Thuram), Sylvinho, Motta, Xavi, Deco, Gudjohnsen (Giuly), Ronaldinho és Saviola.
ViScA eL BaRcA!
Real Betis-FC Barcelona
Sevilla, Ruiz de Lopera
21:00 - SportKlub [ÉLŐ]
Vezeti: Undiano Mallenco
Real Betis: Doblas, Melli, Juanito, Rivas, Fernando Vega, Vogel, Rivera, Sobis, Capi, Xisco és Dani.
F.C.Barcelona: Valdés, Oleguer, Puyol, Márquez (Thuram), Sylvinho, Motta, Xavi, Deco, Gudjohnsen (Giuly), Ronaldinho és Saviola.
ViScA eL BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó de az rég volt, a Villarrealban magára talált és utána vitte a Pool. Azóta sokat fejlődött, de szerintem nem jobb Valdésnél.Subinho írta:emlékezzetek rá, hogy reina volt a barca kapusa és nem alkotott maradandót... ahogyan évekig sok más kapus, míg valdes évek óta kirobbanthatatlan!!! sztem is lehetne casillas után a 2., mert iker elsősége nem kérdőjelezhető meg!!!
-
Szerintem is, azért Casillast nem lehet kirobbantani, de azért második simán lehetne, Reina kissé lepkevadász, és szerintem Valdes nagyon sokat javult az elmúlt években, és sokat tett a BL győzelemhez is ne feledjétek!
- Subinho
- Director del Fútbol
emlékezzetek rá, hogy reina volt a barca kapusa és nem alkotott maradandót... ahogyan évekig sok más kapus, míg valdes évek óta kirobbanthatatlan!!! sztem is lehetne casillas után a 2., mert iker elsősége nem kérdőjelezhető meg!!!
- VictorValdes19
anti barátom én már az elejétől fogva VV fan vagyok és biztam is benneantiimperialista írta:Én emlékszem egy riportra, amikor Kopunovic mondta a jellegzetes lökött arckifejezéséval és akcentusával:Boixos írta:de nem a Simi mondta ezt a csúszni, mászni témát a kinti grashoppers elleni meccs előtt, amikor a gyökér svájciak leüzemicsapatoztak minket?
"Kell csúszni-mászni..."
Azt nem tudom, melyik meccs előtt, de biztos, hogy a BL-menetelés idején. Azért vagyok biztos benne, mert évekig idéztük ezt a mondatát![]()
Valdes szerintem is jó a Barcába. Sokáig nem így gondoltam, de a teljesítményével meggyőzött.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Andris
- Adminisztrátor
Nálam is simán. Mostanság sokat nézem a pool meccseit, azért Reina nem olyan jó. Régebben jobb is volt, meg hát most vv-nek nagyon megy.Game90 írta:Ugyebár van: Casillas, VV, Reina, Canizares. Lehet, hogy Canizares már visszavonult a válogatottból nem tudomCasillas sztem az elsőszámú kapus. VV és Reina versenyeznek a másodikszámú kapusposztért
nálam VV nyerne
Ő kell h legyen a 2. számú. És a selejtezőkön néha védhetne, jót tenne neki...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Ugyebár van: Casillas, VV, Reina, Canizares. Lehet, hogy Canizares már visszavonult a válogatottból nem tudom
Casillas sztem az elsőszámú kapus. VV és Reina versenyeznek a másodikszámú kapusposztért
nálam VV nyerne 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Ez így van, most viszont nem tudom, h ki a második számú kapusa a válogatottnak (vki segítsen ki pls), de sztem nála mindenképp jobb Valdes.Game90 írta:Hát sztem Casillas jobb kapus. VV ,,csak'' második számú kapus lesz mögötteLos Barrachos írta:Amúgy lassan a válogatottban is átveheti Casillas helyét.![]()
Szóval simán lehet válogatott.
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Hát sztem Casillas jobb kapus. VV ,,csak'' második számú kapus lesz mögötteLos Barrachos írta:Amúgy lassan a válogatottban is átveheti Casillas helyét.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerencsére gyorsan kötő beton van a csukájában, így ha meccs elején odaáll, akkor végig ott is marad és szerencsére nem megy el lepkézni, ami jó dolog tőle.lionelmessi19 írta:Nem hogy mostanában, egyáltalán nem volt még idén rossz kifutása, ami kapura veszélyes lett volna. Tavaly voltak hajmeresztő megmozdulásai, idén viszont már nem. Aki tud ellenpéldát, mutasson.![]()
k.andy! Valdes bőven megüti a barca szintjét, főleg a mostanit, és Toldo biztos , h nem jobb nála.
Valdes jelen pillanatban kifogástalanul, és sokszor nagy bravúrral véd, nem tudok nála jobb kapust elképzelni, Buffon ugye marad a Juvénél, meg aztán....az elmult fél évben nem védett ő se jobban mint v.v.

-
- Capitá del Barça
a sportklubbon lesz a mecs???nem is tudtam!jeee akkor legalább birom nézni!és hánytól???fcbarcelonazsombi írta:valaki nemtudd segiteni a holnapi meccsel kapcsolatosan, mert szeretném nézni de nem tudom , mrte nincs sportklubom. Ha valaki tudna adni egy internetes címet ahol majd lehet nézni a holnapi meccset aszt nagyon megköszöném.

Més qué un Club!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sziasztok!
Hát, a Tarragona elleni meccs tényleg gyalázatosan gyenge volt, három épkézláb támadásunk nem futott végig a pályán. Ha ne a Tarragoan az ellenfél, akkor megint égtünk volna. A csapatban sztem a legnagyobb probléma a motiválatlanság, az elképzelés nélküli játék. Ami a legjobban zavar - ugyanaz, ami titeket is -, az Roni ernyedt, tespeteg játéka. Nem látom rajta a tüzet, a harapást, a küzdést. Lehet gyengébben játszani, van úgy hogy nem megy a játék, de az akarat teljes hiányát nem akarom látni rajta. Eltűnt a mosolya, elmúltak a virtuóz cselei. DE! Én nagyon bízom benn, hogy Etoo visszatértével visszatér Roni is a pályára az élők közé. S, nem szabad elfelejtenünk mit tett ezért a klubért. Mielőtt idejött volna, négy év hatalamas csődtömeg voltunk, [auto_cenzúra] játékkal, eredmény nélkül. 2003 óta nyertünk 2 bajnokságot, 2 spanyol Szuperkupát, BL-t, jól játszunk, van remény, van miben gyönyörködnünk. S különben is: minden jó széria után törvényszerűen jön egy kisebb hullámvölgy. Nézzetek vissza: az elmúlt két évet szinte hibátlanul oldottuk meg, nagyobb hullámvölgy nem volt, csak egy-két gyengébb meccs. Idén elért minket, de bizalommal, türelemmel ezt is túléljük, s ha hozzuk a betis elleni meccset pontelőnnyel fordulunk a tavaszi szezonra, s utána jön három verhető ellenfél: celta és bilbao otthon, osasuna idegenben, ezeken én 7 pontot remélek. Szóval, fel a fejjel.
A VV-témához hozzászólva. Sztem is jelentősen javult a teljesítménye, ritkábbak a tavalyi bakijai, de még van mit javulnia. És sztem eléri a barca szintjét, nem kell bántani, mert végig egyenletes teljesítményt nyújtott. FORCA BARCA!
Hát, a Tarragona elleni meccs tényleg gyalázatosan gyenge volt, három épkézláb támadásunk nem futott végig a pályán. Ha ne a Tarragoan az ellenfél, akkor megint égtünk volna. A csapatban sztem a legnagyobb probléma a motiválatlanság, az elképzelés nélküli játék. Ami a legjobban zavar - ugyanaz, ami titeket is -, az Roni ernyedt, tespeteg játéka. Nem látom rajta a tüzet, a harapást, a küzdést. Lehet gyengébben játszani, van úgy hogy nem megy a játék, de az akarat teljes hiányát nem akarom látni rajta. Eltűnt a mosolya, elmúltak a virtuóz cselei. DE! Én nagyon bízom benn, hogy Etoo visszatértével visszatér Roni is a pályára az élők közé. S, nem szabad elfelejtenünk mit tett ezért a klubért. Mielőtt idejött volna, négy év hatalamas csődtömeg voltunk, [auto_cenzúra] játékkal, eredmény nélkül. 2003 óta nyertünk 2 bajnokságot, 2 spanyol Szuperkupát, BL-t, jól játszunk, van remény, van miben gyönyörködnünk. S különben is: minden jó széria után törvényszerűen jön egy kisebb hullámvölgy. Nézzetek vissza: az elmúlt két évet szinte hibátlanul oldottuk meg, nagyobb hullámvölgy nem volt, csak egy-két gyengébb meccs. Idén elért minket, de bizalommal, türelemmel ezt is túléljük, s ha hozzuk a betis elleni meccset pontelőnnyel fordulunk a tavaszi szezonra, s utána jön három verhető ellenfél: celta és bilbao otthon, osasuna idegenben, ezeken én 7 pontot remélek. Szóval, fel a fejjel.
A VV-témához hozzászólva. Sztem is jelentősen javult a teljesítménye, ritkábbak a tavalyi bakijai, de még van mit javulnia. És sztem eléri a barca szintjét, nem kell bántani, mert végig egyenletes teljesítményt nyújtott. FORCA BARCA!
-
- Capitá del Barça
valaki nemtudd segiteni a holnapi meccsel kapcsolatosan, mert szeretném nézni de nem tudom , mrte nincs sportklubom. Ha valaki tudna adni egy internetes címet ahol majd lehet nézni a holnapi meccset aszt nagyon megköszöném.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem hogy mostanában, egyáltalán nem volt még idén rossz kifutása, ami kapura veszélyes lett volna. Tavaly voltak hajmeresztő megmozdulásai, idén viszont már nem. Aki tud ellenpéldát, mutasson.
k.andy! Valdes bőven megüti a barca szintjét, főleg a mostanit, és Toldo biztos , h nem jobb nála.
Valdes jelen pillanatban kifogástalanul, és sokszor nagy bravúrral véd, nem tudok nála jobb kapust elképzelni, Buffon ugye marad a Juvénél, meg aztán....az elmult fél évben nem védett ő se jobban mint v.v.

- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Egy kis javítás (ne vedd mellreke.andy írta: Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom....

Igen, igen Kopunovicsra gondoltam...
ez csak természetes...
Oh azok a gyönyörű idők....Egyébként, nekem is Ő munkája s hozzáállása tetszett jobban....
Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom.... Giuly-t nem védeni akartam, a mostani teljesítménye (kb. fél éve) meg sem közelíti az előző évekét... De nagyon hajt... és sokszor Ő jön hátra védekezni.... Gio meg csak áll és várja, hogy a saját kapunk elé csavarják a labdát és csodálkozik, hogy kaphattunk gólt.... hihetetlen... Messivel az a gond, hogy iszonyatosan sérülékeny... Eto'o-nak ez az első komolyabb sérülése, míg neki igencsak összejött már a sors... Nem hinném, hogy kevesebbet kapott volna, mint Eto'o, Deco, Roni, Xavi, Andréas, Giuly....
Edmilson és ő szinte 1-2 tiszta hónapot sem bírnak ki.... de ennek ellenére tetszik a játéka... csak szerintem erősítenie kellene....
Saviola a BL címért szeretne maradni...(ha jól sejtem neki még nincs ilyen)... ha a vezetőség akarja, még jó éveket tudhatna itt... de rajta is múlik...
Üdv. Andi

Valdes-re visszatérve.... nem mondom, hogy az utóbbi időben nem javult, mert ez nem lenne igaz... de nem feltétlen bravúrkapus (így nem Barca szintű.. szerintem).... a kijövetelei kapunkra életveszélyesek... és sokszor felelőtlen... Czeh, Buffon, de még Toldo is jobb nála.... De abban igazatok van, hogy a mostani teljesítménye pontokat hozott... azonban nem szabad elfelejteni... hogy a jobb időnkben igen is pontokat vesztettünk a hülyeségei miatt... De mindegy.... én bátani igazán nem akarom.... Giuly-t nem védeni akartam, a mostani teljesítménye (kb. fél éve) meg sem közelíti az előző évekét... De nagyon hajt... és sokszor Ő jön hátra védekezni.... Gio meg csak áll és várja, hogy a saját kapunk elé csavarják a labdát és csodálkozik, hogy kaphattunk gólt.... hihetetlen... Messivel az a gond, hogy iszonyatosan sérülékeny... Eto'o-nak ez az első komolyabb sérülése, míg neki igencsak összejött már a sors... Nem hinném, hogy kevesebbet kapott volna, mint Eto'o, Deco, Roni, Xavi, Andréas, Giuly....
Edmilson és ő szinte 1-2 tiszta hónapot sem bírnak ki.... de ennek ellenére tetszik a játéka... csak szerintem erősítenie kellene....
Saviola a BL címért szeretne maradni...(ha jól sejtem neki még nincs ilyen)... ha a vezetőség akarja, még jó éveket tudhatna itt... de rajta is múlik...
Üdv. Andi
- elprat
- Capitá del Barça
Nnna,már rég volt vasárnap+ le is írtátok már jópárszor,de csakazértis!
Sz!!!R meccs volt,hoztuk a kötelezőt de nem Barcához méltó teljesítmény.Fel alá mászkálni a pályán akárki tud,Giuly azt sem tudja hol a kapu,nem érzik elől 1mást,nem indulnak be a passzokra , a középpálya gyengus,talán most a védelem volt a legpozitívabb pont,no meg Saviola...!!!!!!!Tudjuk milyen csapás súlyt bennünket több hónapja,azóta kisebb(!) hullámvölgyben vagyunk.A fejekben van probléma,helyre kéne rakni magukban/bevallani maguknak h tényleg nem megy úgy a szekér,és ez csak rajtuk múlik!
Enerváltság itt-ott,kedvetlenség,koncentráció hiánya,és Rijkaard hülyeségei.
Reméljük ha visszatérnek húzóembereink,velük 1ütt visszatér a régi Barca szelleme mivel 2címet illene megvédeni,továbbá egyet megint magunkévá tenni.
Ini-nek meg köszönöm a gólt,megörvendeztetett vele-bíztam benne,csak talált 1et
Persze könnyű kívülről magyarázni de ennél több kell,döbbenjenek rá végre ,kapják össze magukat mert elég egy hazai! vereség pl a Blben a Pooltól,az Anfielden sztem semmit nem tudnának ezzel a hozzáálással/játékkal tenni,a bajnokságbanl meg mindig a legnagyobbat akarják agyonverni és a jelenlegi csapatot lehet is.....aztán meg meg sem kéne utána lepődniük rajta.
De továbbra is Éljen a Barca,mikor lennénk veletek ha nem most????

Sz!!!R meccs volt,hoztuk a kötelezőt de nem Barcához méltó teljesítmény.Fel alá mászkálni a pályán akárki tud,Giuly azt sem tudja hol a kapu,nem érzik elől 1mást,nem indulnak be a passzokra , a középpálya gyengus,talán most a védelem volt a legpozitívabb pont,no meg Saviola...!!!!!!!Tudjuk milyen csapás súlyt bennünket több hónapja,azóta kisebb(!) hullámvölgyben vagyunk.A fejekben van probléma,helyre kéne rakni magukban/bevallani maguknak h tényleg nem megy úgy a szekér,és ez csak rajtuk múlik!
Enerváltság itt-ott,kedvetlenség,koncentráció hiánya,és Rijkaard hülyeségei.
Reméljük ha visszatérnek húzóembereink,velük 1ütt visszatér a régi Barca szelleme mivel 2címet illene megvédeni,továbbá egyet megint magunkévá tenni.
Ini-nek meg köszönöm a gólt,megörvendeztetett vele-bíztam benne,csak talált 1et

Persze könnyű kívülről magyarázni de ennél több kell,döbbenjenek rá végre ,kapják össze magukat mert elég egy hazai! vereség pl a Blben a Pooltól,az Anfielden sztem semmit nem tudnának ezzel a hozzáálással/játékkal tenni,a bajnokságbanl meg mindig a legnagyobbat akarják agyonverni és a jelenlegi csapatot lehet is.....aztán meg meg sem kéne utána lepődniük rajta.
De továbbra is Éljen a Barca,mikor lennénk veletek ha nem most????
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Director del Fútbol
Tudom, hogy nagyon OFF, de ezt be kell ide szúrnom:
http://www.youtube.com/watch?v=xGWrvGTxiPo
Érdemes figyelni a közönség üvöltését, igencsak tele volt az Üllői úti stadion!
Ja, és Kopunovic gólt lőtt a Madridnak a Bernabeuban
Csak sajnos 6-1-re kikapott a Fradi...
http://www.youtube.com/watch?v=xGWrvGTxiPo
Érdemes figyelni a közönség üvöltését, igencsak tele volt az Üllői úti stadion!
Ja, és Kopunovic gólt lőtt a Madridnak a Bernabeuban