De nem azt nyilatkozta Txiki a napokban, hogy Edmilson marad? Én valami ilyesmire emlékszem, lehet, hogy rosszul.ozsimiki írta:Vkp kérdéshez:
Szntem is kell még 1,ha Milka & Motta is elmegy! Bár Rafa tud ott játszani,sőt ha formában van akkor nem is akárhogy![]()
De két vkp kevés lenne szntem egy kerethez....
Barça Igazolások 2007-08
-
- Az Eurobarca Anonymusa
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vkp kérdéshez:
Szntem is kell még 1,ha Milka & Motta is elmegy! Bár Rafa tud ott játszani,sőt ha formában van akkor nem is akárhogy
De két vkp kevés lenne szntem egy kerethez....
Szntem is kell még 1,ha Milka & Motta is elmegy! Bár Rafa tud ott játszani,sőt ha formában van akkor nem is akárhogy

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Miért érzem úgy, hogy nem szoktál a románoknak szurkolni a vb-ken...?Nóbi írta: és ő az egyetlen román ember, aki szimpatikus nekem. román létére az egyik kedvenc playám.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Nóbi
- Capitá del Barça
az egy dolog h az újságírók mit adnak a szájába. Chivu nem igazolna az Interbe, mert Olaszországban csak egy csapat létezik számára és az a Roma. Én mint a Barcán kívül Roma drukker nagyon kedvelem a játékát és ő az egyetlen román ember, aki szimpatikus nekem. Ha nem hozzánk jön akkor a realt választja, ami nagy hiba lenne Txikiék részéről.varga tamás írta:Már 2-3 hete folynak a tárgyalások. Egyszer azt nyilatkozza, h a Barca az én csapatom, majd egy nap múlva az Interről van hasonló véleménye. Tipikus román, olyan mint az egész nemzete: alamuszi, érdekhajhász, megbízhatatlan partner.barca99 írta:Nem mondod komolyan, hogy GMilitot csak azért preferálod jobban, mint Chivut, mert Chivu román. Csak a származása miatt nem szimpatikus?
Szóval Chivu remek játékos, nagyon örülnék ha jönne, román létére az egyik kedvenc playám.
A Madrid B tervnek betűzte Gabi Militot ez azért már télleg nevetséges várom mikor lesz a kivánságlistán Pepe is
UNDORÍTÓAK
UNDORÍTÓAK
-
- Llegenda del Barça
Ha Laportáék képesek elszakadni ettől az 50 milliótól, te is megtehetnédMezner2 írta:Az átigazolási keretünk 50 millió ami sz.tem nevetséges és ebből már nem fog jutni még egy vkp.-ra ezért egy védőnek (Marquez,Motta) kell megoldania ezt a dolgot. Marquezt nem adjuk el ebben biztos vok de azt nem értem hogy Oleguer mit keres még a csapatban

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én csak azt nem értem, miért tökölünk ennyit Chivu ügyben?
Ha egyszer kell egy belső védő, ráadásul Carles sérülése miatt hiányozni fog az első meccsekről, akkor tényleg nem értem.
A vicc az, hogy szerintem max. 3 millió eurón múlik a dolog.
Nekem óriási pénz, egy Barcelonának nem kell, hogy az legyen...
Ha egyszer kell egy belső védő, ráadásul Carles sérülése miatt hiányozni fog az első meccsekről, akkor tényleg nem értem.
A vicc az, hogy szerintem max. 3 millió eurón múlik a dolog.
Nekem óriási pénz, egy Barcelonának nem kell, hogy az legyen...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Az átigazolási keretünk 50 millió ami sz.tem nevetséges és ebből már nem fog jutni még egy vkp.-ra ezért egy védőnek (Marquez,Motta) kell megoldania ezt a dolgot. Marquezt nem adjuk el ebben biztos vok de azt nem értem hogy Oleguer mit keres még a csapatban
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Miért?doki írta:Ha Motta és Edmilson elmegy,akkor ki lesz a csere Vkp poszton Mezner2?
Lehet hogy megoldaná...

Komolyra fordítva: Egyiküket azért meg kellene tartani, bár Marquez is képes kimagaslóra azon a poszton.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Csakhogy ha Edmilson és Motta is megy akkor kevesen lesznek.Mezner2 írta:Doki vkp-t már vettünk Toure személyébendoki írta:Remélem legkésőbb holnap lezárul ez a Chivu ügy.Nagy szükség van rá,és ha Edmilson elmegy ,akkor egy vkp-ra is.

Doki vkp-t már vettünk Toure személyébendoki írta:Remélem legkésőbb holnap lezárul ez a Chivu ügy.Nagy szükség van rá,és ha Edmilson elmegy ,akkor egy vkp-ra is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nahát ez aztán biztosan megbizhato oldalMezner2 írta:Ezt nézzétek www.atigazolasok.gportal.hu
Ez egy viszonylag megbízható honlap

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez egy hülyeség a Roma vezetői asszonták hogy addig nem tárgyalnak a Madriddal ameddig nem zárták le a tárgyalásokat velünkzmodellb írta:Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona kiszállt a Chivuért folytatott harcból.
A román válogatott játékos úgy tűnt, hogy egyre közelebb került a Barcelona csapatához és Daniele Prade a hét elején még azt nyilatkozta, hogy a katalánok ajánlata rendkívül érdekes.
A Barca 7 millió fontot és Ludovic Giulyt ajánlotta vagy 10 millió fontot készpénzben, azonban közben a Real Madrid is beszállt a versenybe egy újabb ajánlattal és a Barcelona úgy döntött, nem akar részt venni egy ajánlat-háborúban. Közben a Barcelona leigazolta Eric Abidalt a Lyontól, ezzel is egyértelművé téve, hogy nincs szükségük Chivura.
"www.asroma.hu"
Ezt nézzétek www.atigazolasok.gportal.hu
-
- Llegenda del Barça
Nem tudok spanyolul, úgyhogy hiszek neked, remélem jól fordítottálbarcamessi írta:http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 11725.html
Hát ha jól sikerült értelmeznem akkor a Romaval már sikerült megállapodnunk a héten, tegnap pedig Chivu ügynöke Barcelonaban járt, ahol állítólag egy 5 éves szerződést kínűltunk Chivunak, szemben az Inter 4 éves szerződésajánlatával!!! A cikk szerint a Roma elfogadta a Barca 14 milliós ajánlatát!!
Ha rosszul értelmeztem volna akkor javítsatok ki, de ha minden igaz akkor szerintem ma vagy holnap be fogják jelenteni hogy Chivu a BARCELONA játékosa!! Hiszen a Romaval már megállapodtunk, tegnap pedig nagyon remélem hogy sikerült megállapodnunk Chivu ügynökével is!!!

- barcamessi
- Jugador del Barça
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 11725.html
Hát ha jól sikerült értelmeznem akkor a Romaval már sikerült megállapodnunk a héten, tegnap pedig Chivu ügynöke Barcelonaban járt, ahol állítólag egy 5 éves szerződést kínűltunk Chivunak, szemben az Inter 4 éves szerződésajánlatával!!! A cikk szerint a Roma elfogadta a Barca 14 milliós ajánlatát!!
Ha rosszul értelmeztem volna akkor javítsatok ki, de ha minden igaz akkor szerintem ma vagy holnap be fogják jelenteni hogy Chivu a BARCELONA játékosa!! Hiszen a Romaval már megállapodtunk, tegnap pedig nagyon remélem hogy sikerült megállapodnunk Chivu ügynökével is!!!
V I S C A E L B A R C A
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Már 2-3 hete folynak a tárgyalások. Egyszer azt nyilatkozza, h a Barca az én csapatom, majd egy nap múlva az Interről van hasonló véleménye. Tipikus román, olyan mint az egész nemzete: alamuszi, érdekhajhász, megbízhatatlan partner.barca99 írta:Nem mondod komolyan, hogy GMilitot csak azért preferálod jobban, mint Chivut, mert Chivu román. Csak a származása miatt nem szimpatikus?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát igen...nekem is szimpi G.M. de Chivut jobbnak tartom,és hát ezekszerint olcsóbb is lenneEtooka írta:rongyos 18 milliót kellene kipengetni a Romának Chivuért és ezt enm birjuk megtenni,akkor mit akarunk Gabi Militoval,amikor az ő !!licitje!!! indul 18-ról.......szal inkább Chivu,mert az olcsobb!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
rongyos 18 milliót kellene kipengetni a Romának Chivuért és ezt enm birjuk megtenni,akkor mit akarunk Gabi Militoval,amikor az ő !!licitje!!! indul 18-ról.......szal inkább Chivu,mert az olcsobb!!!
Én nagyon örülnék neki, ha elmenne egy kisebb csapatba. A helyére meg elképzelném Albeldát, ha tényleg ingyen lehetne elhozni... 

- noname
- Llegenda del Barça
Egyeseknek nem tetszik h Chivu miért nem dönti el hova megy. SZtem ez nem az ő hibája, hanem annak a pénzhajhász managerének, Becalinak.HA csak Chivun múlna a dolog, már a miénk lenne.
Egy másik hír:A goal szerint újra folynak a tárgyalások Edmilsonért(a foci24 szerint már meg is egyeztek az Újvárral, de az abszolút megbízhatatlan).NAgyon remélem h végül eladják Milkát nekik, mert itt már nincs helye.
Egy másik hír:A goal szerint újra folynak a tárgyalások Edmilsonért(a foci24 szerint már meg is egyeztek az Újvárral, de az abszolút megbízhatatlan).NAgyon remélem h végül eladják Milkát nekik, mert itt már nincs helye.
A Fifa egy szégyen