Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nem azt nyilatkozta Txiki a napokban, hogy Edmilson marad? Én valami ilyesmire emlékszem, lehet, hogy rosszul.ozsimiki írta:Vkp kérdéshez:
Szntem is kell még 1,ha Milka & Motta is elmegy! Bár Rafa tud ott játszani,sőt ha formában van akkor nem is akárhogy![]()
De két vkp kevés lenne szntem egy kerethez....
Miért érzem úgy, hogy nem szoktál a románoknak szurkolni a vb-ken...?Nóbi írta: és ő az egyetlen román ember, aki szimpatikus nekem. román létére az egyik kedvenc playám.
az egy dolog h az újságírók mit adnak a szájába. Chivu nem igazolna az Interbe, mert Olaszországban csak egy csapat létezik számára és az a Roma. Én mint a Barcán kívül Roma drukker nagyon kedvelem a játékát és ő az egyetlen román ember, aki szimpatikus nekem. Ha nem hozzánk jön akkor a realt választja, ami nagy hiba lenne Txikiék részéről.varga tamás írta:Már 2-3 hete folynak a tárgyalások. Egyszer azt nyilatkozza, h a Barca az én csapatom, majd egy nap múlva az Interről van hasonló véleménye. Tipikus román, olyan mint az egész nemzete: alamuszi, érdekhajhász, megbízhatatlan partner.barca99 írta:Nem mondod komolyan, hogy GMilitot csak azért preferálod jobban, mint Chivut, mert Chivu román. Csak a származása miatt nem szimpatikus?
Ha Laportáék képesek elszakadni ettől az 50 milliótól, te is megtehetnédMezner2 írta:Az átigazolási keretünk 50 millió ami sz.tem nevetséges és ebből már nem fog jutni még egy vkp.-ra ezért egy védőnek (Marquez,Motta) kell megoldania ezt a dolgot. Marquezt nem adjuk el ebben biztos vok de azt nem értem hogy Oleguer mit keres még a csapatban
Miért?doki írta:Ha Motta és Edmilson elmegy,akkor ki lesz a csere Vkp poszton Mezner2?
Csakhogy ha Edmilson és Motta is megy akkor kevesen lesznek.Mezner2 írta:Doki vkp-t már vettünk Toure személyébendoki írta:Remélem legkésőbb holnap lezárul ez a Chivu ügy.Nagy szükség van rá,és ha Edmilson elmegy ,akkor egy vkp-ra is.
Doki vkp-t már vettünk Toure személyébendoki írta:Remélem legkésőbb holnap lezárul ez a Chivu ügy.Nagy szükség van rá,és ha Edmilson elmegy ,akkor egy vkp-ra is.
nahát ez aztán biztosan megbizhato oldalMezner2 írta:Ezt nézzétek www.atigazolasok.gportal.hu
Ez egy viszonylag megbízható honlap
Ez egy hülyeség a Roma vezetői asszonták hogy addig nem tárgyalnak a Madriddal ameddig nem zárták le a tárgyalásokat velünkzmodellb írta:Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona kiszállt a Chivuért folytatott harcból.
A román válogatott játékos úgy tűnt, hogy egyre közelebb került a Barcelona csapatához és Daniele Prade a hét elején még azt nyilatkozta, hogy a katalánok ajánlata rendkívül érdekes.
A Barca 7 millió fontot és Ludovic Giulyt ajánlotta vagy 10 millió fontot készpénzben, azonban közben a Real Madrid is beszállt a versenybe egy újabb ajánlattal és a Barcelona úgy döntött, nem akar részt venni egy ajánlat-háborúban. Közben a Barcelona leigazolta Eric Abidalt a Lyontól, ezzel is egyértelművé téve, hogy nincs szükségük Chivura.
"www.asroma.hu"
Nem tudok spanyolul, úgyhogy hiszek neked, remélem jól fordítottálbarcamessi írta:http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 11725.html
Hát ha jól sikerült értelmeznem akkor a Romaval már sikerült megállapodnunk a héten, tegnap pedig Chivu ügynöke Barcelonaban járt, ahol állítólag egy 5 éves szerződést kínűltunk Chivunak, szemben az Inter 4 éves szerződésajánlatával!!! A cikk szerint a Roma elfogadta a Barca 14 milliós ajánlatát!!
Ha rosszul értelmeztem volna akkor javítsatok ki, de ha minden igaz akkor szerintem ma vagy holnap be fogják jelenteni hogy Chivu a BARCELONA játékosa!! Hiszen a Romaval már megállapodtunk, tegnap pedig nagyon remélem hogy sikerült megállapodnunk Chivu ügynökével is!!!
Már 2-3 hete folynak a tárgyalások. Egyszer azt nyilatkozza, h a Barca az én csapatom, majd egy nap múlva az Interről van hasonló véleménye. Tipikus román, olyan mint az egész nemzete: alamuszi, érdekhajhász, megbízhatatlan partner.barca99 írta:Nem mondod komolyan, hogy GMilitot csak azért preferálod jobban, mint Chivut, mert Chivu román. Csak a származása miatt nem szimpatikus?
Hát igen...nekem is szimpi G.M. de Chivut jobbnak tartom,és hát ezekszerint olcsóbb is lenneEtooka írta:rongyos 18 milliót kellene kipengetni a Romának Chivuért és ezt enm birjuk megtenni,akkor mit akarunk Gabi Militoval,amikor az ő !!licitje!!! indul 18-ról.......szal inkább Chivu,mert az olcsobb!!!