Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.11. 16:40:27

Ronal.10 írta:én nem tom h van ez de azért a Nikének is lesz beleszolása.. hát van egy márkája dinhonak a niken belül.. és csak ugy adidasba nyomja majd..? me máshol nem igen láthatjuk me ez a válogatotsági cuccos se jön össze neki..
sok kérdés van még megválaszolatlanul..
ja és sevcsenko 170
dinho 10... igy rendbe van ok? :wink:
egész biztos, hogy ronaldinho a 100, vagy legalább 90. sevcsenko leigazolása ugyanis eddig csak pletykaszinten röppent fel, mostanában mintha kezdene körvonalazódni, de egyelőre csak a játékos, és a klub között van erről szól, tárgyalások nem kezdődtek még a chelsea-vel, úgy tudom.
ellenben ronaldinho ügyében a barca és a milan már több napja egyezkedik. pár nap és vége. ez biztos.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.04.11. 16:37:48

én nem tom h van ez de azért a Nikének is lesz beleszolása.. hát van egy márkája dinhonak a niken belül.. és csak ugy adidasba nyomja majd..? me máshol nem igen láthatjuk me ez a válogatotsági cuccos se jön össze neki..
sok kérdés van még megválaszolatlanul..
ja és sevcsenko 170
dinho 10... igy rendbe van ok? :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.11. 16:33:10

culinho írta:Az Interre nem gondoltam.Jó lenne tudni, hogy mér akar elmenni.Ha játszik, akkor látható, hogy Messivel, Etoval milyen jól megértik egymást. Gondolom Frankkel lehet személyes konfliktusa, de ha így van, akkor mért nem várja meg, hogy a holland maradhat-e nyáron?Hiszen régen anyit dicsérte a klubbot.
Tudom, hogy nem omlik össze a klub nélküle sem, de én Laporta helyében mindent megtennék a megtartása érdekében. De gondolom ez már elkésett dolog, korábban kellett volna az elnöknek reagálnia.
ronaldinho nem akar focizni, legalábbis nem akarja túlerőltetni magát.
ezért barcelonában már nem látják szívesen. ennyi.
culinho
Capitá del Barça

2008.04.11. 16:31:27

Az Interre nem gondoltam.Jó lenne tudni, hogy mér akar elmenni.Ha játszik, akkor látható, hogy Messivel, Etoval milyen jól megértik egymást. Gondolom Frankkel lehet személyes konfliktusa, de ha így van, akkor mért nem várja meg, hogy a holland maradhat-e nyáron?Hiszen régen anyit dicsérte a klubbot.
Tudom, hogy nem omlik össze a klub nélküle sem, de én Laporta helyében mindent megtennék a megtartása érdekében. De gondolom ez már elkésett dolog, korábban kellett volna az elnöknek reagálnia.
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.11. 16:30:05

Gomezinho írta:Tinho irtad hogy R10 előtt volt és lesz is barca utána! ezzel egy a baj! R10 előtt majdnem csődöt jelentett a BArcelona és mi lesz utána? Hm morálisan szétesik a csapat még ennél is jobban! Egyszerüen nemfogjátok fel Ronaldinho jelenlétének mekkora szerepe van! Ebbe nem lehet beletörődni ő volt a legjobb játékosunk és a Világmindenség legjobb játékosa!
Hmm...
1. R10 előtt majdnem csődöt jelentett a Barcelona??? Akkor most mivan az utóbbi 2 évben ha nem csőd??? :D
2. Morálisan még jobban szétesünk??? Ennél jobban már nem nagyon lehet szétesni morálisan... :roll: Illetve Van Gaal-nál lehetett de az más tészta...
3. Ronaldinho-nak a jelenlétével sem mentünk semmire az utóbbi 2 évben...megnyertünk 1 Spanyol Szuperkupát meg egy Katalán kupát...ennyi.
4. Ha nem törődsz bele lassan, akkor annál rosszabb lesz majd nyáron. Ez csak egy jó tanács Gomez.

Én igenis bízok benne, hogy egy új edzővel, új játékosokkal ismét Európa csúcsán leszünk, hiszen mindig ez a folyamat következik be minden klub életében. 2-3 évig jók voltunk, most 2-ig megint nem, lehet a következő 4 évben megint jók leszünk, lehet rosszak. Majd eldől...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.04.11. 16:31:30-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.11. 16:27:11

ráadásul az intert a nike szponzorálja, ahogy ronaldinhot is.
viszont ronaldinho bátyja szerint vagy milan, vagy barca. harmadik opcióról egyelőre nem esett szó.
Replay
Director del Fútbol

2008.04.11. 16:24:12

culinho írta:Azért szerintem a dolog még nem teljesen lefutott. A Milan BL indulása kérdéses és ha nem jön, akkor lehet Roni visszatáncol. Ilyen híres focistáknak fontos a BL. Ez esetben az is előfordulhat, hogy nem a Milan veszi meg Ronit, hanem tőlük veszi meg valaki Kakat.
Ebben az esetben jön szóba az Inter, ráadásul ők többet ajánlanak.
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.11. 16:23:38

Morális válság, ésatöbbi... :lol: Jah persze. Még nevettségesebbé teszed magadat.

Azért ha már egy fél fórum nem ért veled egyet, azért csak nem bennük van a probléma... :roll:

És ne nekem bizonygasd, hogy milyen szurkoló vagy, mert te egy játékos érdekeit tartod a csapat érdekei előtt.
culinho
Capitá del Barça

2008.04.11. 16:21:01

Azért szerintem a dolog még nem teljesen lefutott. A Milan BL indulása kérdéses és ha nem jön, akkor lehet Roni visszatáncol. Ilyen híres focistáknak fontos a BL. Ez esetben az is előfordulhat, hogy nem a Milan veszi meg Ronit, hanem tőlük veszi meg valaki Kakat.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.04.11. 16:19:11

Azért nem kell ezt ennyire eltúlozni.....Ronaldinho nagy játékos,de voltak,meg lesznek is nála jobb játékosok,itt a Barcában is.
Nehogy már csődbe menjünk,hogyha eligazol.... :o :lol:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.11. 16:18:28

Gomezinho írta:Tinho irtad hogy R10 előtt volt és lesz is barca utána! ezzel egy a baj! R10 előtt majdnem csődöt jelentett a BArcelona és mi lesz utána? Hm morálisan szétesik a csapat még ennél is jobban! Egyszerüen nemfogjátok fel Ronaldinho jelenlétének mekkora szerepe van! Ebbe nem lehet beletörődni ő volt a legjobb játékosunk és a Világmindenség legjobb játékosa!
neked fogalmad sincs róla miről beszélsz. nem azért volt csődben a barcelona ronaldinho előtt, mert nem volt ronaldinho.
istenem, az ilyenek miért írhatnak barca-fórumokba?
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.11. 16:17:42

egyszerű.
ronaldinho - milan: 100%
+ seva - milan: 80%
Capitá del Barça

2008.04.11. 16:17:15

Tinho irtad hogy R10 előtt volt és lesz is barca utána! ezzel egy a baj! R10 előtt majdnem csődöt jelentett a BArcelona és mi lesz utána? Hm morálisan szétesik a csapat még ennél is jobban! Egyszerüen nemfogjátok fel Ronaldinho jelenlétének mekkora szerepe van! Ebbe nem lehet beletörődni ő volt a legjobb játékosunk és a Világmindenség legjobb játékosa!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.04.11. 16:10:32

tv néztem h dinho már eligazolt... ilyen könyü lenne eligazolni a világ egyik legjobb focistáját..?
meg hogy hát még van 3 honap az iagzolásokig.
ha igy van hogyelment igy szo nélkül akkor a számomra egy nagy csalodás a srác!
és ha igy van talán ide a forumba el is küldöm a jo...ba

na most azé ne keverjük h sevcsenko megy milánba 180% ..erre az ujságirok oda irták dinho nevét is de hogy miért?

SZERKESZT!
S.
culinho
Capitá del Barça

2008.04.11. 16:05:32

Én akkor leszek a legszomorúbb, ha Roni Milan mezben varázsolna úgy, mint tette két éve. Mindig arra gondolok, hogy nem kellett volna ennek így történnie.Annak, hogy ezt az embert elengedjük és ilyen körülmények között engedjük el
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.11. 15:57:05

gekkodan írta:Pontosan. Jön majd más és szeretnek mást helyette. Van elég szeretni való emberünk nélküle is és ráadásul még nem tudni, ki jön a helyére.
Így van...én sem örülök, sőt nagyon is szomorú vagyok amiatt, hogy elmegy életem egyik kedvenc játékosa, de nem lehet mit csinálni, sajnos ez van. Lassan kezdem elfogadni, de majd akkor lesz még rossz amikor majd egy másik csapat mezében fogom látni, netán pont a Barca ellen a BL-ben.

Annó én óriási Kluivert fan voltam/vagyok, bevallom miatta szerettem bele a Barcába '99-ben és nagyon szomorú voltam amikor eligazolt innen. De beletörődtem és elfogadtam, hogy hátha így jobb lesz neki. (sajnos nem lett az :( ) De jött egy brazil gyerek 2003-ban akit ugyanúgy imádtam/imádok mint egykor Kluivertet. Ezt a gyereket hívják Ronaldinhonak. Mind a mai napig szeretem és remélem, hogy látom még úgy játszani mint ahogy nálunk játszott a fénykorában. (Bíztam benne, hogy ezt nálunk teszi meg, de ez már lehetetlen :( )

Itt vannak most a fiatalok, Messi, Bojan, Giovani akiket máris szeretek és imádok (főleg Messit) lehet, hogy klub legnagyobb játékosai közé fognak tartozni, de lehet, hogy nem. Ezt nem lehet tudni, ezt majd az idő eldönti... Mindig van és lesz valaki akiért ennyire fog rajongani a nép pláne Barcelonában ahol egy tehetséges fiatal játékost imád és imádni fog mindenki!

Na ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy vannak olyanok akik egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy Ronniet többet nem látjuk Barca mezben játszani (esetleg ha bejutunk a BL döntőbe, akkorra talán felépül) és ez érthető is, de nekik csak annyit szeretnék üzenni, hogy: Az FC Barcelona Ronaldinho előtt és után is volt és lesz! Itt lesz nekünk Messi, Bojan meg még kitudja, hogy milyen fiatal tehetséget igazolunk és őket ugyanúgy fogjuk imádni mint Ronaldinho-t és elődjeit! Csak ezt szerettem volna kihangsúlyozni...a Barca örök!!! Távol álljon tőlem, hogy én más véleményét megváltoztassam vagy befolyásoljam, csak egy példával szerettem volna élni a magam részéről, remélem ezért senki nem fog pikkelni rám. :wink:

Na ez egy kicsit hosszú lett, remélem érthetően fogalmaztam néhány helyen...:D :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Z$ołtu
Barça B

2008.04.11. 15:54:37

djtrack írta:a poén az h igencsak reklámarc volt nálunk és az egyesület is kaszált rendesen a bevételeiből Roninak.hát helyette kell vmi sztárigazolás az biztos! de kit? amikor fgounkhoz verjük a garast még Alves leigazolásánál is
Elmegy Ronaldinho mostmár sajnos egyre valószínűbb .Ennek ellenére most full komolyan te a reklámbevétel miatt vagy oda? hát én besz.rok rajtad. Az elmúlt időkben meg amúgy sem nagyon voltak reklámai.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.04.11. 15:07:24

Messi meg Anri is elég nagy reklámarc.... :wink:
+Samu.
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.11. 15:02:22

a poén az h igencsak reklámarc volt nálunk és az egyesület is kaszált rendesen a bevételeiből Roninak.hát helyette kell vmi sztárigazolás az biztos! de kit? amikor fgounkhoz verjük a garast még Alves leigazolásánál is
Replay
Director del Fútbol

2008.04.11. 14:32:26

Ronaldinho és Sevcsenko az AC Milanba igazol
http://www.fn.hu/foci/20080411/ronaldin ... o_milanba/

Galliani szerint...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.11. 14:29:55

Rivaldo11 írta:
Victor_Valdes írta: De egy edzőváltás lehet megoldana mindent, de lehet nem....én is azt kívánom támadjon fel!
Ezt fájlalom a legjobban...hogy -jelen állás szerint-ezt már nem tudhatjuk meg. Pedig egy ilyen játékosért, jelen helyzetünkben, amikor feltehetően az edzőnk is távozik a nyáron, fel kellene áldozni simán Rijkaardot.
Jó, az oké, hogy meg kéne próbálni, de ha már nem akar itt semmit és EL SZERETNE MENNI akkor szerintem már nincs miről beszélni :roll: És jelenleg nagyon így néz ki a szitu. Ha maradni szeretne akkor nem mondja a bátyjának, hogy ülj már le tárgyalni a Milannal...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.11. 14:09:43

pityi írta:Ha el megy akkor sincs semmi baj,akkor is F C BARCELONA maradunk!!! :D :D :D :D
Pontosan. Jön majd más és szeretnek mást helyette. Van elég szeretni való emberünk nélküle is és ráadásul még nem tudni, ki jön a helyére.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
pityi
Jugador del Barça

2008.04.11. 14:08:33

Ha el megy akkor sincs semmi baj,akkor is F C BARCELONA maradunk!!! :D :D :D :D
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.11. 14:05:35

Barca 99! Ez már annyira unalmas érted? Barca vagy Ronaldinho drukker! Szerintem ha csak Ronaldinho drukker lennék akkor már rég azt hajtanám hogy menjen innen a Milanba , de mivel nemezt hajtogatom hanem reménykedek hogy lesz egy ki*aszott uj edzőnk aki helyrerázza a brigádot és igy marad ő is! Érted? Unommár ezt a divatdrukker kifejezést! Szted Barcelonában hányan mondják mér rajtam kivűl ugyanezeket? Imádják! érted? Most akkor azok is divatdrukkerek vagy mi? Gondolkodj!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.11. 14:01:25

Attól, hogy Ronaldinho távozik, még a klub szurkolója marad mindenki. Túlságosan emocionálisan nem szabad megítélni ezt az ügyet.

Aki ennyire betege a dolognak, annak azt tudom javasolni, hogy arra gondoljon, a brazilnak is ez lesz a jó. Új környezet, új motiváció, új társak, új edző. Ez kell neki, csak szeretetből nem kell itt tartani egy ekkora csillagot, ha a környezetben már nem tud megújulni. Itt már megnyert mindent, pályája derekán van, engedni kell neki, hogy bizonyítson.

Remélem értitek.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Lezárt