gekkodan írta:Pontosan. Jön majd más és szeretnek mást helyette. Van elég szeretni való emberünk nélküle is és ráadásul még nem tudni, ki jön a helyére.
Így van...én sem örülök, sőt nagyon is szomorú vagyok amiatt, hogy elmegy életem egyik kedvenc játékosa, de nem lehet mit csinálni, sajnos ez van. Lassan kezdem elfogadni, de majd akkor lesz még rossz amikor majd egy másik csapat mezében fogom látni, netán pont a Barca ellen a BL-ben.
Annó én óriási Kluivert fan voltam/vagyok, bevallom miatta szerettem bele a Barcába '99-ben és nagyon szomorú voltam amikor eligazolt innen. De beletörődtem és elfogadtam, hogy hátha így jobb lesz neki. (sajnos nem lett az

) De jött egy brazil gyerek 2003-ban akit ugyanúgy imádtam/imádok mint egykor Kluivertet. Ezt a gyereket hívják Ronaldinhonak. Mind a mai napig szeretem és remélem, hogy látom még úgy játszani mint ahogy nálunk játszott a fénykorában. (Bíztam benne, hogy ezt nálunk teszi meg, de ez már lehetetlen

)
Itt vannak most a fiatalok, Messi, Bojan, Giovani akiket máris szeretek és imádok (főleg Messit) lehet, hogy klub legnagyobb játékosai közé fognak tartozni, de lehet, hogy nem. Ezt nem lehet tudni, ezt majd az idő eldönti... Mindig van és lesz valaki akiért ennyire fog rajongani a nép pláne Barcelonában ahol egy tehetséges fiatal játékost imád és imádni fog mindenki!
Na ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy vannak olyanok akik egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy Ronniet többet nem látjuk Barca mezben játszani (esetleg ha bejutunk a BL döntőbe, akkorra talán felépül) és ez érthető is, de nekik csak annyit szeretnék üzenni, hogy: Az FC Barcelona Ronaldinho előtt és után is volt és lesz! Itt lesz nekünk Messi, Bojan meg még kitudja, hogy milyen fiatal tehetséget igazolunk és őket ugyanúgy fogjuk imádni mint Ronaldinho-t és elődjeit! Csak ezt szerettem volna kihangsúlyozni...a Barca örök!!! Távol álljon tőlem, hogy én más véleményét megváltoztassam vagy befolyásoljam, csak egy példával szerettem volna élni a magam részéről, remélem ezért senki nem fog pikkelni rám.
Na ez egy kicsit hosszú lett, remélem érthetően fogalmaztam néhány helyen...