Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egész biztos, hogy ronaldinho a 100, vagy legalább 90. sevcsenko leigazolása ugyanis eddig csak pletykaszinten röppent fel, mostanában mintha kezdene körvonalazódni, de egyelőre csak a játékos, és a klub között van erről szól, tárgyalások nem kezdődtek még a chelsea-vel, úgy tudom.Ronal.10 írta:én nem tom h van ez de azért a Nikének is lesz beleszolása.. hát van egy márkája dinhonak a niken belül.. és csak ugy adidasba nyomja majd..? me máshol nem igen láthatjuk me ez a válogatotsági cuccos se jön össze neki..
sok kérdés van még megválaszolatlanul..
ja és sevcsenko 170
dinho 10... igy rendbe van ok?
ronaldinho nem akar focizni, legalábbis nem akarja túlerőltetni magát.culinho írta:Az Interre nem gondoltam.Jó lenne tudni, hogy mér akar elmenni.Ha játszik, akkor látható, hogy Messivel, Etoval milyen jól megértik egymást. Gondolom Frankkel lehet személyes konfliktusa, de ha így van, akkor mért nem várja meg, hogy a holland maradhat-e nyáron?Hiszen régen anyit dicsérte a klubbot.
Tudom, hogy nem omlik össze a klub nélküle sem, de én Laporta helyében mindent megtennék a megtartása érdekében. De gondolom ez már elkésett dolog, korábban kellett volna az elnöknek reagálnia.
Hmm...Gomezinho írta:Tinho irtad hogy R10 előtt volt és lesz is barca utána! ezzel egy a baj! R10 előtt majdnem csődöt jelentett a BArcelona és mi lesz utána? Hm morálisan szétesik a csapat még ennél is jobban! Egyszerüen nemfogjátok fel Ronaldinho jelenlétének mekkora szerepe van! Ebbe nem lehet beletörődni ő volt a legjobb játékosunk és a Világmindenség legjobb játékosa!
Ebben az esetben jön szóba az Inter, ráadásul ők többet ajánlanak.culinho írta:Azért szerintem a dolog még nem teljesen lefutott. A Milan BL indulása kérdéses és ha nem jön, akkor lehet Roni visszatáncol. Ilyen híres focistáknak fontos a BL. Ez esetben az is előfordulhat, hogy nem a Milan veszi meg Ronit, hanem tőlük veszi meg valaki Kakat.
neked fogalmad sincs róla miről beszélsz. nem azért volt csődben a barcelona ronaldinho előtt, mert nem volt ronaldinho.Gomezinho írta:Tinho irtad hogy R10 előtt volt és lesz is barca utána! ezzel egy a baj! R10 előtt majdnem csődöt jelentett a BArcelona és mi lesz utána? Hm morálisan szétesik a csapat még ennél is jobban! Egyszerüen nemfogjátok fel Ronaldinho jelenlétének mekkora szerepe van! Ebbe nem lehet beletörődni ő volt a legjobb játékosunk és a Világmindenség legjobb játékosa!
Így van...én sem örülök, sőt nagyon is szomorú vagyok amiatt, hogy elmegy életem egyik kedvenc játékosa, de nem lehet mit csinálni, sajnos ez van. Lassan kezdem elfogadni, de majd akkor lesz még rossz amikor majd egy másik csapat mezében fogom látni, netán pont a Barca ellen a BL-ben.gekkodan írta:Pontosan. Jön majd más és szeretnek mást helyette. Van elég szeretni való emberünk nélküle is és ráadásul még nem tudni, ki jön a helyére.
Elmegy Ronaldinho mostmár sajnos egyre valószínűbb .Ennek ellenére most full komolyan te a reklámbevétel miatt vagy oda? hát én besz.rok rajtad. Az elmúlt időkben meg amúgy sem nagyon voltak reklámai.djtrack írta:a poén az h igencsak reklámarc volt nálunk és az egyesület is kaszált rendesen a bevételeiből Roninak.hát helyette kell vmi sztárigazolás az biztos! de kit? amikor fgounkhoz verjük a garast még Alves leigazolásánál is
Jó, az oké, hogy meg kéne próbálni, de ha már nem akar itt semmit és EL SZERETNE MENNI akkor szerintem már nincs miről beszélniRivaldo11 írta:Ezt fájlalom a legjobban...hogy -jelen állás szerint-ezt már nem tudhatjuk meg. Pedig egy ilyen játékosért, jelen helyzetünkben, amikor feltehetően az edzőnk is távozik a nyáron, fel kellene áldozni simán Rijkaardot.Victor_Valdes írta: De egy edzőváltás lehet megoldana mindent, de lehet nem....én is azt kívánom támadjon fel!
Pontosan. Jön majd más és szeretnek mást helyette. Van elég szeretni való emberünk nélküle is és ráadásul még nem tudni, ki jön a helyére.pityi írta:Ha el megy akkor sincs semmi baj,akkor is F C BARCELONA maradunk!!!![]()
![]()
![]()