Valahogy én is így vagyok ezzel.Game90 írta:Én valahogy a pekingi olimpiát nem is várom...La Pulga írta:Manipulálják az időjárást a pekingi olimpián![]()
Az a sok kínai aranyérem, ami ott lesz...

Valahogy én is így vagyok ezzel.Game90 írta:Én valahogy a pekingi olimpiát nem is várom...La Pulga írta:Manipulálják az időjárást a pekingi olimpián![]()
Az a sok kínai aranyérem, ami ott lesz...
Én valahogy a pekingi olimpiát nem is várom...La Pulga írta:Manipulálják az időjárást a pekingi olimpián
Megértem, hogy kiszedted, semmi vész. BocsiVito írta:Master! ezt kiszedtem.
egyébként a legborzasztóbb az benne, hogy a mai állapotokért leginkább Európa a felelős!!! és, ahogy a mellékelt 'több száz ábra' mutatja -sajnos szintén Európa az, aki a sárga veszedelemnek a legelső levét issza.
ugyanis Kína sehol sem lenne még most sem, ha az európai ruha-, élelmiszer-, gépipar moguljai ne akartak volna mégolcsóbban (még a kelet-európai munkaerőnél is olcsóbban) dolgoztatni.
mára az 'európai könnyűipar' zömét kínában találhatjuk, arról nem is beszélve, hogy a kínai ügyesemberek is öntudatukra ébredtek.
egyelőre még az USA az egyetlen, aki valamennyire tartani tudja magát (milyen áron? -láthatjuk)...
de szépen, lassan, észrevétlenül 10-15 év alatt oda jutottunk, hogy a fél világ Kínától függ, közvetlenül, vagy közvetetten.
nekik pedig látható, hogy mennyi eszük van...
Vmelyik ismeretterjesztő csatornán láttam tereveket ezekről a felhőkarcolókról...Zozzy 5 írta:Én vmi olyasmit hallottam, hogy mivel már nincs hely, így nem földön, hanem a levegőben akarnak terjeszkedni. Óriási, több felhőkarcoló méretű épületeket emelnének, amibe egy egész város elférne utcástól, iskolástól mindenestől. Persze ez eddig csak merész fantázia szüleménye, de ha így haladunk...
Én vmi olyasmit hallottam, hogy mivel már nincs hely, így nem földön, hanem a levegőben akarnak terjeszkedni. Óriási, több felhőkarcoló méretű épületeket emelnének, amibe egy egész város elférne utcástól, iskolástól mindenestől. Persze ez eddig csak merész fantázia szüleménye, de ha így haladunk...mypeter írta:csak nehogy ők találjanak ki valamit. Pl. hogy nagyobb élettér kellene nekik......
Vito írta:most hallottam, hogy bajban vannak a pekingiek.
ugyanis annyira szennyezett a levegő, hogy a városban csak pár száz méterers a látótávolság. az olimpia előtt ez elég ciki.
16 milliós a lakosságuk és 3 millió (!) regisztrált gépjármű cirkál a városban.
naponta 1000 új autót állítanak hadrendbe.
jön a sárga veszedelem...
Krojf! ez is csak és kizárólag a pénzről szól, semmi másról.Becsülöm őket a sportos életmódra nevelés ilyen volumenű
terjesztéséért, de ők sem teljes emberek, mint ahogyan mi
sem lehetünk azok, hiszen lehetetlen minden embernek
megfelelni és mindent kellő mélységben kipróbálni!
Erről még nem is hallottam...Sharkinho írta:Vecsésen egy csomó romlott húst találtak. Gém, remélem semmi közöd hozzá![]()
![]()
Schobert Norbi is beleesik egy nagy hibába:varga tamás írta:jajdemenőcsávóvagyokmegegykicsitnagyképűmajdjólmegmondomafrankótmerténvagyokasóbertnorbiarékával. hüjekötsöggrecki írta:Norbi&kedves felesége először a szigeten