varga tamás írta:
jajdemenőcsávóvagyokmegegykicsitnagyképűmajdjólmegmondomafrankótmerténvagyokasóbertnorbiarékával. hüjekötsög
Schobert Norbi is beleesik egy nagy hibába:
"Ne hurrogj le valamit, amit nem ismersz" - ezt tartom én...
Nem szeretek sok rövidet inni, mert nem jó...
Nem szeretek füvezni, mert szerintem nem jó....
Nem szeretek naponta elszívni egy doboz cigit, mert nem jó...
Viszont nincs kedvem kipróbálni semmi kemény drogot, mert tönkreteheti az életem..!
Az meg megint egy más tészta, hogy a baromállat norbinak nem azon kéne sopánkodnia, hogy ide kiengedje a llányát, hanem talán, mint apának (mert ha annyira neokonzervatív, akkor igazán jó apa is...) a lányával meg kell értetni ezeket a dolgokat, ohgy ne ott veszítse el, hanem egy fiúval, akit meg régebb óta ismer, ha enynire ez a mániája...
Nekem meg az a véleményem, hogy "mindent lehet, de csak okosan", ha lányom lenne, megmondanám neki, hogy hülyeség egy siemeretlen csávóval lefeküdnöd édesem, de ha nem fogadod meg a tanácsomat, akkor évek múltán úgy fogsz magadra visszagondolni, mint egy utolsó lotyóra, és akkor majd eszedbe jutnak a szavaim...
Na bocs, hogyha kicsit bő lére eresztettem mondanivalóm, csak nagyon nem értek egyet a videon látottakkal, és szerintem két iszonyatosan buta tipikus magyar sztárocska okoskodása az egész... Náluk millió különb ember él az országban, akikről semmit se hallani a televizióban, és fele ennyi pénzük sincs....