Barcaforever írta:Nem szeretem a holland bajnokságot

nem nézem a holland bajnokságot.
Nem szeretem a real madridot

nem nézem a real madrid oldalát.
Csak az megy a madridistára, akit érdekel is.Akit meg érdekli, h mit írnak a madrid szurkolói, az meg ne legyen felháborodva.
Van nekünk egy sokkal szebb oldalunk, színesebb,frissebb felkészültebb, minek kell oda menni?
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Utána meg itt leírni......

Az egész oldal legértelmesebb hsz-e ez.Na meg LM19-é,h töröl szívfájdalom nélkül
Oké,h ez a BARCA vs real topic,de az onnét áthozott "hülyeségeket" miért itt kell megbeszélni?Akit zavar,az regeljen oda és kezdje el ezt a szópárbajt ott.Szerintem.Itt hazai pályán több segítség akad az tuti,de akkor sem ezen a fórumon kéne reklámozni AZT az oldalt,vmint itt reagálni az ottani cuccosra.Meg különben is,ki a francot érdekli,h ők mit dumálnak ott?Mit vártatok,h nyalogatják Leot?

Az "ellenség" playája,naná,h nem ő a legjobb.Mint ahogy itt sem lesz sosem übergut spíler Pepe.Ennnyi.A suszter maradjon a kaptafájánál!Telehordjátok szeméttel ezt a topicot is...Amúgy is megy itt villongás idevalósi témák miatt,nem kell a plusz feszkógenerálás az ottani dolgok miatt.Nemrég volt egy bevágás,az idény legjobbjai szavazás margitista állása szerint,Leo a 3ban nem volt,akkor ezek után még miért akadtok fent,h nem ismerik el?Az,h ITT hőzöngtök,nem fog változtatni az ő hozzáállásukon.Ha ott,akkor sem,de akkor legalább a maga helyén kardoskodtok!
Igen közkedvelt amúgy is mindkét tábor a másik vadászterületén,miért kell még jobban szítani a tüzet ilyen dőreségeken?
Ők mondják a magukét,mi meg az igazat!

(vicc volt,nem kell leharapni a fejem!

)