https://www.youtube.com/watch?v=lQuWtzW9YbU" target="_blank
Készülhet az új klip!

Szép volt srácok! Remélem Benitez és Bale is marad még egy pár évig.

Köhm..palesz77 írta:Fun fact következik: A legutóbbi 2 Clásico ami novemberben volt, az a 10/11-es 5-0 hazai pályán, és a 05/06-os 0-3 Dinho varázslatával idegenben. Ismét 5 év telt el azóta, és még az is közös, hogy mindkétszer piros gatyában toltuk azokon a meccseken, szóval minden egy simázás mellett szól..
1LG írta:Az utóbbi hetek formája alapján úgy gondolom, jó esélyeink vannak a győzelemre, az pedig fantasztikus lenne, ha az idegenbeli Klasszikus után 6 ponttal mennénk úgy, hogy nem igazolhattunk, és jó néhány sérülés is hátráltatta a csapatot. A döntetlen is egyértelműen nekünk kedvezne, de még a vereséggel sem történne tragédia, hisz akkor is csak pont egyenlőség lenne, és én még ebben az esélyben is magunkat tartanám a bajnokság favoritának.
De én bizom benne, hogy győzni fogunk, Messi sérülése ellenére is meggyőzőek voltunk az utóbbi meccseken, a Real meg összességében csalódás nekem eddig a szezonban. Tavaly ősszel erősebbnek éreztem őket, nem is lepett meg, hogy kikaptunk, most azonban nem tartok tőlök, egy x-nél többet nem érzek bennük. Aztán lehet, jól pofára esek, de most ez a benyomásom.
Tippem: 3-1 nekünk.
A francba, lebuktam.palesz77 írta: Jól írtam én, nézd csak meg, te változtatod itt a dolgokat hogy rossz színben tüntess fel..![]()
A műsorról meg nem mondok semmit, nálam már le van halkítva..
Jól írtam én, nézd csak meg, te változtatod itt a dolgokat hogy rossz színben tüntess fel..Messias2 írta:Legalább a nevét írjad le rendesen, ha már így átvert minket.![]()
A Sport 1es műsor pedig rémgyenge.
Messias2 írta:Legalább a nevét írjad le rendesen, ha már így átvert minket.palesz77 írta: Ne aggódj, MSN mindenkit átvert..![]()
![]()
A Sport 1es műsor pedig rémgyenge.
Legalább a nevét írjad le rendesen, ha már így átvert minket.palesz77 írta: Ne aggódj, MSN mindenkit átvert..![]()