Tudom, ilyenkor mindenki inni megy, meg élvezi a sikert, de gondoltam megosztok pár gondolatot, ami a meccs alatt/után megfogalmazódott bennem.
Először is,egyes emberek hiába próbáltak meggyőzni róla, a modern futballban sem lehet védekező kp nélkül felállni, főleg nem egy rivális ellen. Ez Benitez hibája, mert bepötyögte a transfermarktot, és az első 11 Real játékost felküldte a pályára. Ronaldot átküldte a jobbszélre, ahol Albával maximum egált tudnak futni. Isco legnagyobb baja, hogy nem 50 milláért vették meg, szerintem ezért nem játszott. Daniloról meg cukik voltak a youtube videók még anno tavaly
Nálunk mindenki komoly teljesítményt hozott le, egyedüli egy kritika érheti a házunk táját, hogy nem tudtunk végig 100%-osan koncentrálni, Valamint LE várhatott volna Messi behozatalával még 15 percet. Munir pedig nem győztes alkat, nem a barcába való... Könyörgöm, fizessünk valamelyik kiscsapatnak, hogy kölcsönvegyék...
Az lett volna a slusszpoén, ha a végén Piqué betalál... Istenem, mit meg nem adtam volna érte... Csak ugye a tini elvette előle az esélyt.
SZERK: Alves szokásához híven ismét a szezon eddigi legjobb meccsét hozta a Real ellen

Hihetetlen az ember...