Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
roby122
Entrenador del Barça

2016.03.19. 13:12:56

Tegyük fel, hogy tényleg tolják a Realt, mert vannak gyanus szituációk, viszont azt még mindig nem értem, hogyan kivitelezik ezt?!!!

Zambrotta 50 néző, 20 kamera és 1 milliárd tv néző ember előtt, húzta ki azokat a nyamvatt golyókat... Hogyan lehet ezt megbundázni??

Szerintem sehogy. Ez van el kell fogadni, hogy minden évben kaphatnánk könnyebb ellenfelet, de igazából teljesen mindegy, mert mi egy Arsenalon úgy megyünk tovabb, mint a Real az As Roman.

Ezt a nézettség dolgot is érdekesnek tartom. Akkor tavaly a Reallal döntőztünk volna és nem a Juventussal.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.19. 13:09:04

recrea írta:Mert nekünk most az Arsenal nehéz volt?!
nem végül is teljesen egy szinten van a rómával :roll:
ZBarca írta:Ha tényleg ők párosítanak, akkor semmi értelme megtartani egy-egy sorsolást
szted miért töröltek el X éve az ágakat?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.19. 13:02:59

Mert nekünk most az Arsenal nehéz volt?!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.03.19. 13:00:26

noname írta:Feltételezve h van csalás, erre tudok válaszolni: Mert a Realt kell nyomatni, hiszen nekik anélkül nem megy. A Barcát nyugodtan egybe lehet rakni a nagy csapatokkal, a Barca továbbmegy. A Real nem. Viszont még mindig a Real a 2. legnépszerűbb csapat a világon és azt nem lehet hagyni h hamar kiessen.
Tegyük fel, hogy tényleg csalnak, ebben az esetben ez egy ésszerű érv lehet. Egyébként Tromort teóriája is valós lehet, miszerint az UEFA-nak érdeke, hogy a legjobb csapatok jussanak be az elődöntőbe. Ez utóbbi én pl nagyon undorítónak tartom az UEFA részéről, mert így elveszik a sorsolások esszenciája. Ha tényleg ők párosítanak, akkor semmi értelme megtartani egy-egy sorsolást. Bár ahogy Nero is írta, vajon hogyan csinálják mindezt? Ha tényleg csalnak, hogyan húzzák ki azokat, akiket ők előre összepárosítottak? Meghűtik a golyókat, vagy mi? Amúgy én pont emiatt hoznám vissza az ágakat, ott már az első pillanatból fogva látszódna, hogy valószínűleg ki kivel játszana majd, plusz a csoportköröket leszámítva sorsolgatni sem kellene.

Szóval sok a kérdőjel, mindenesetre nekünk csak magunkra kell koncentrálnunk, bármilyen nehéz ellenfelet is kapunk, mert ez a csapat bárkit ki tud verni.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.19. 12:58:47

Nero. írta:Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, szted létezik ilyen véletlen, hogy minden évben behúznak nekik a legkönnyebbek közül? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.03.19. 12:57:53

Nero. írta:Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
Tehát ha Te látsz egy bűvész showt azt is elhiszed, mert nem tudod rá a magyarázatot?
21. században azért elég kreatívan lehet csalni. Elég utána olvasni lottónál milyen csalások mentek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.03.19. 13:00:37-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.19. 12:39:09

Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.19. 12:22:43

recrea írta:Mennyivel nagyobb érdek őket, mint minket vagy a Bayernt vagy a PSG-t?
ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a psg nagyobb/egyenlő "értékű" mint a real madrid.

minket meg nem kell tolni, a madriddal ellentétben megyünk mi magunktól is :lol:

amúgy ha valaki nagyon unatkozik, adok neki egy kis játékot. itt a madrid elmúlt 5 éve

2016: Roma, Wolfsburg
2015: Schalke, Atletico
2014: Schalke, Dortmund
2013: Man Utd, Galatasaray
2012: CSKA, Apoel

nézze meg, hogy a nekik sorsolható csapatok közül hányadik leggyengébbet kapták (mindenki fel tud állítani egy erőrangsort, ha máshogy nem iffhs alapján) aztán toljon le egy valószínűség számítást, hogy mennyi volt arra az esély, hogy egymás után "véletlenül" pont ilyen sálke, galata apoel szintu csapatok jönnek ki. mindig. nagyon meg fog lepődni.

azzal semmi baj nem lenne, ha kétévente beszaladnának egy könnyebb csapatba (nekünk hány volt az elúlt 5 évben? 1? talán a kusen elleni X éve). de MINDEN ÉVBEN ez van.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.03.19. 12:18:15

Szavazás szerint a City, Atma, Benfica, Wolfsburg négyes közül a németeknek van a legtöbb esélye. Teljesen reális. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
crixus
Entrenador del Barça

2016.03.19. 12:15:32

palesz77 írta: Tromort alattad levő válaszával inkább értek egyet, hogy nem egy csapatot akarnak nyomni, hanem a showt akarják fenntartani.
Én is ezzel tudok a leginkább egyetérteni. A Real meg sajnos a "show" része. CR-nek van talán a legtöbb facebook-os követője a sportolók közül, a legnagyobb rajongótábora. Ha hamar kiesnek kevesebb lesz az érdeklődő, mint mondjuk egy Juve-nál, ahol nincs ekkora "celeb".
Mondjuk az érdekes, hogy az elődöntőig szinte kizárólag könnyű ellenfeleket kapnak a fehérek mióta Perez újra a bársonyszékben van.. :roll: Tottenham, CSKA, Schalke, APOEL, Lyon, Roma, Galatasaray, Wolfsburg... volt amelyik nem is egyszer akadt az útjukba. Az elődöntőktől pedig már nem érdemes vizsgálni a dolgot, mert oda kicsik szökőévben jutnak csak be. De pl. amikor a dortmundiakkal játszottak a negyeddöntőben, az is akkor volt amikor a németek már lefelé indultak a lejtőn és az akkori mezőnyből a gyengébb játékerőt képviselő csapatok között is a gyengébbek közé tartoztak. Talán a MU volt mellettük akkor (2013-14) a leggyengébb...
Senki se legyen naiv. Manapság (sajnos vagy sem) minden a pénzről szól, a futball pedig óriási pénzeket mozgat meg, így érdekeket is. Most az lényegtelen, hogy pontosan milyen technikával, módszerrel oldják meg a sorsolásokat, de az elég világos, hogy egy olyan sorozatban, ahol nem mindegy, hogy, ki, kivel és mikor játszik nem fogják a vak szerencsére bízni, hogy a két-három legnagyobb klub már az elődöntő előtt egymásnak menjen. :roll: Több meccs=több bevétel. Most komolyan egy Wolfsburg-Benfica-t ki nézett volna meg akár csak órás összefoglalóban, tv-ben? Nem sokan. Így viszont, hogy mindkét "kicsi" (bár magyar csapat lenne ilyen kicsi...), két sztárgárdával játszik, máris van "show". Legalább egy meccsre.
Ki van ez találva rendesen.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.19. 12:10:16

Szerintem mondjuk egy München elleni Barca döntő érdekesebb lenne idén. Pep utolsó éve, hogy sikerüljön Bl-t nyernie a bajorokkal, pont az előző csapata ellen, idén ők is változtak, és van amiben jobbak már, mint tavaly - Costa és Coman elég komoly erősítés lehet - Lucho vs Pep visszavágó, elég pikáns lenne.. Erről meg beugrik, hogy a City-Münchenre is sokan feltették volna a fele királyságukat, aztán elég sanszos, hogy az elmarad. Úgyhogy én speciel nem látom a logikát abban, hogy idén betolják a döntőig a Realt, de lehet bennem a hiba - egy Clásico döntő is jobb lenne akkor, ha mindkét csapat összeállt.
noname
Llegenda del Barça

2016.03.19. 12:00:41

palesz77 írta:de azt nem tudom, hogy miért pont a Realt akarná nyomatni az UEFA jelenleg..
Feltételezve h van csalás, erre tudok válaszolni: Mert a Realt kell nyomatni, hiszen nekik anélkül nem megy. A Barcát nyugodtan egybe lehet rakni a nagy csapatokkal, a Barca továbbmegy. A Real nem. Viszont még mindig a Real a 2. legnépszerűbb csapat a világon és azt nem lehet hagyni h hamar kiessen.
A Fifa egy szégyen
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.19. 11:50:22

Még mindig nem meséltétek el, hogy hogyan kivitelezik a csalást. Amúgy ez pont olyan mikor mindenki azzal jött hogy a Chelsea elleni meccs bunda volt, de arra senki nem tudott választ adni hogy akkor Abidalt miért szórták ki jogtalanul.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.19. 11:48:00

visca el barca írta:
palesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolni :oops:
Akkor nekem, aki nincs otthon a fociban, kérlek, válaszold meg.
Mennyivel nagyobb érdek őket, mint minket vagy a Bayernt vagy a PSG-t?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.03.19. 11:51:28-kor.
palesz77

2016.03.19. 11:35:56

visca el barca írta:ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolni :oops:
Azzal részben egyetértek, hogy nem tiszták ezek a sorsolások, de azt nem tudom, hogy miért pont a Realt akarná nyomatni az UEFA jelenleg.. Nem tudok róla, hogy valaki a fejesek közül nagy Real kapcsolatokkal rendelkezne, szóval én nem értem, hogy miért pont ők lennének a kiválasztott csapat.

Tromort alattad levő válaszával inkább értek egyet, hogy nem egy csapatot akarnak nyomni, hanem a showt akarják fenntartani.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.19. 11:16:53

palesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolni :oops:
Kép
Tromort77

2016.03.19. 10:47:17

Egyszerű a képlet, van pár csapat akinek ott kell lennie mert nyílván ők hozzák a legtöbb bevételt. Minden a pénzről szól, aki elhiszi, hogy a sport nem az nagyon buta ember.

A Real-t is el kell juttatni a végéig ahogy a Barcát is. Csak jelenleg jobb a Barca és nekik nem téma egy Arsenal. Ez ilyen egyszerű. Abban az évben amikor erős volt a Reál akkor ők is bekaptak egy Atmát például. Az elődöntőt nem szabad ide venni mert ott már tényleg nincs kiscsapat.

Egyébként engem nem érdekel, bízok a Barcában, de nagy vakság nem látni ezeket.
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.19. 10:00:48

Erre már nem kapsz választ, csak puffogtatnak. Mondjuk a válasz egyszerű, mivel nincs rá válasz. Pont akkor volt a Real legnehezebb sorsolása, mikor megnyerte a BL-t (Dortmund, Bayern, Atletico), többi évben meg hiába a "könnyű" sorsolás, könnyed búcsút vettünk tőlük.

Óbégattak egyesek, h a 16 között jaj milyen nehéz csapatot kaptunk (Arsenal), aztán a kinti meccset átaludtuk, a hazait meg ellötyögtük, nagyjából a múltkori meccs valamelyik kieső jelölt ellen fárasztóbb és idegörlőbb volt, mint ez a kettő. Akkor rúgtunk gólt, amikor kellett.

Csak a neveket nézik, a meccseket nem. Tavaly szerintem (a Bayern hazait kivéve) kb megerőltetés nélkül nyertük meg a BL-t, holott hű de nehéz volt a sorksolás, ahhoz képest a 2009-es, pláne a 2006-os egy kínkeserves győzelem volt.

Tico meccsen múltkor Koke talált egy gólt, utána 15 perc focival rúgtunk kettőt, onnantól megint lötyögés, még a vita is ment itt erről. Helyzetük nem volt azon a meccsen. Arsenal ellen kaptuk a gólt szerdán, pár percen belül kapták is a következőt. Ezzel csak annyit akarok mondani, h eszméletlenül tud ritmust váltani tét alatt ez a csapat, Pep-nél meg az utódainál ezt nem igazán láttam.

Mindneki nyugodjon meg, a Tico nem fog minket kiejteni, kifujjuk az orrukat, majd szólok, ha izgulni kell a BL-ben :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.19. 09:48:06

Bob_Marley írta:.Remélem érezni hogy mennyire vad már ez az egész össze esküvéselmélet. :D

Rohadt nagy általánosítás ez hogy mindig a könnyebbet kapják. De mondom még egyszer akkor a Bayern is az utóbbi időben. Csoportban meg pl nem kaptak könnyebbet (és ott rendre talán még erősebb is a csoportjuk). Akkor ott miért nem tolják őket?
Nem csalást kiáltok, csak soha nem látott mázlit. Ami tendencia, ha tetszik ha nem.

ezt a mondatomat emésszed inkább.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fz9999
Barça B

2016.03.19. 09:43:55

S.Agüero írta:
Most mondom, ha továbbjutunk, akkor Barca - Bayern, Real - PSG! Majd keressük vissza a hozzászólásomat az elődöntő sorsolás után...
33% esélyed lesz rá. :P :mrgreen:

Amúgy ha papírforma lesz, akkor remélem, a Realt kapjuk.
Szerintem ez 100%, bár ne így lenne...
Messias2
Director del Fútbol

2016.03.19. 09:37:33

Szerintem nem csak a Real tolásáról van szó, hanem az UEFA érdekében az áll, hogy a Barca, Bayern, Real hármas mindenképp ott legyen a legjobb 4 között. Mivel a München és a Madrid sincs kirobbanó formában, megkapták a 2 leggyengébb csapatot, hogy biztosan ott legyenek az elődöntőben. Míg a Barca formáját elnézve, egy Atleti sem okozhat gondot, ezért kaptuk őket. Ilyen egyszerű.

Egyébként engem egyáltalán nem zavar, hogy 1 erős ellenfelet kaptunk, mivel sokkal jobban fogom élvezni ezt a 2 meccset, mintha pl. egy Wolfsburg ellen bohóckodnánk.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.19. 08:06:57

Amikor uefalonáztak mi arsenalt kaptunk, cityt, chelseat, atma-t...amikor mi ezt említjük apoel, schalke, wolfsburg, roma szintű csapatokról beszélünk.
Szerintem kommentár nélkül érezni a difit. Aki nem érzi, és belemagyaráz annál komoly bajok vannak.
Ezt nem is értem, mert a csapatok hogy jönnek ide? A hasonlat arra utalt, hogy tegyük fel régen toltak minket a bírók (abszurdnak gondoltam azt is akkor) most meg tolják a RM-t sorsolás kapcsán mármint a szövetség. De akkor még a sorsolásnál tolták a RM-t is anno mikor minket meccsen? :D Mert a fent említett példák erre utalnak, legalábbis számomra. :D De akkor nekünk jobb volt, mert egymás ellenin is minket toltak.Remélem érezni hogy mennyire vad már ez az egész össze esküvéselmélet. :D

Rohadt nagy általánosítás ez hogy mindig a könnyebbet kapják. De mondom még egyszer akkor a Bayern is az utóbbi időben. Csoportban meg pl nem kaptak könnyebbet (és ott rendre talán még erősebb is a csoportjuk). Akkor ott miért nem tolják őket?
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.19. 07:59:49

Amikor uefalonáztak mi arsenalt kaptunk, cityt, chelseat, atma-t...amikor mi ezt említjük apoel, schalke, wolfsburg, roma szintű csapatokról beszélünk.
Szerintem kommentár nélkül érezni a difit. Aki nem érzi, és belemagyaráz annál komoly bajok vannak.

És igen, mindenre ugyanannyi esély van, de hogy ők mindig könnyut kapnak (ők is tudják), az már nevetséges. Ugyanannyi esély lenne nehezet kapniuk, most is kaphattak volna 4 nehezebbet, de nem még véletlen sem.
Nem csalást kiáltok, csak soha nem látott mázlit. Ami tendencia, ha tetszik ha nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.19. 07:44:10

Abban az évben mi meg a Shaktart kaptuk egyébként ha már a Tottenham került szóba. Előtte meg az Arsenalt ők meg Lyont, itt sincs akkora különbség. Valóban hasonló, hogy most nem uefalona hanem a RM-nek húznak jót, de mint írtam meg a Bayernnek is meg mindenki másnak. :D

Németek meg egyáltalán nem rosszak a spanyolok ellen. Elég csak arra gondolni, hogy a Dortmund pár éve Malga-RM keresztül ment döntőbe. Bayern ejtett már ki minket is RM-t, nyert Valencia ellen az elmúlt években. Leverkusen Sociedad ellen volt nyertes, most velünk ikszeltek stb stb. Nagy bajnokságokat nézzük, megkockáztatom top helyek egyikén vannak az utóbbi időket figyelembe véve eredményesség terén a spanyolok ellen, megjegyzem sajnos.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.03.19. 07:43:26

Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Válasz küldése