Subinho írta:Lehet tudni, hogy most akkor mi a helyzet a klasszikusra nézve? Rakitic, Busi, Neymar, most Alba, előtte még Iniesta...???
Neymar kisárgázta magát,ezért biztosan nem játszik a második válogatott meccsen.
Rakéta gyanítom semmi komoly, Busi úgyszintén.Érdekességképp megnéztem, már a március 16-odikai Arsenal elleni BL visszavágón is be volt kötve az ujja és olyan mintha sínbe lett volna téve.
Alba tegnap végig tolta a meccset a románok ellen, ezután gondolom rögtön jön is vissza.
Iniesta meg ha jól tudom már kb egy hete kiírta magát fájdalmakra panaszkodva, ezért nem utazott el, szóval várhatóan ő is fitt lesz és kipihent.
Ez azért jó hír, kipihent KP-nk lesz a Clasico-Atleti meccsekre, plusz Neymar is pihenhet ha nem fog össze-vissza utazgatni a napokban szokásához híven.
Messi-Mascherano-Alves-Suarez négyes pedig 30-én hajnali 2-3-kor játszik mégegy VB selejtező meccset, utána meg jönnek vissza készülni erre a pár fontos meccsre. Délelőttre szerintem ide is érnek, aztán pihennek egy nagyot és nem szabad hogy probléma legyen, persze remélhetőleg nem lesznek sérülések, nagyon csúnya lenne ha most sérülne le valaki a nagyon fontos meccsek előtt.