Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.06. 14:08:24

Hát akik azt nyomatták hogy a Real mennyivel meggyőzőbb játékot mutat, mig mi milyen rosszat, annak érdemes megnézni a mai Real meccset felvételről... :D

Már odaát is nagyon elégedetlenek a mutatott játékkal.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.06. 12:32:10

Leganes egesz szepen tartja magat, esetenkent meg vissza is tamadnak es eredmenyesen egy-egy labdavesztes utan.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.04. 01:41:56

LG írta:Mezőnyben a múlt szezonban is nagyjából azt hozta, amit most.(...)a Persze az sem lenne rossz, ha már az Atletico megcsapná őket.
Az mar akkor is marha kevés volt. Az Atletico pedig természetesen verni fogja őket a bajnokságba nagyon simán, csak azért hogy utána a BLben pedig szerencsétlenkedjenek ellenük.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.04. 00:17:16

Nero. írta:Mar huszonhétszer átragtuk ezt a témát es nem akarom ujra kezdeni, de érdekes es igaz amire MSN rávilágít; ilyen gyenge szezonja teljesítményben talán meg nem is volt max. az első Unitedes évek dehát ott meg kölyök volt.

Szürreális de én a helyében lehet visszavonultam volna az EB után, főleg annak tükrében hogy nem egyszer nem kétszer kijelentette hogy o nem fog elmenni Katarba vagy Amerikába bohockodni. Amugy o a legidősebb játékos a Real keretében Pepe után.
Én még nem temetném CR-t, a helyzetei most is megvannak, és az, hogy nem lövi be őket nem a kornak tudható be. Mezőnyben a múlt szezonban is nagyjából azt hozta, amit most.

Amúgy Benzema jóval gyengébb formában.

Ez a durva, hogy sérültekkel, formán kívüli játékosokkal is hozzák a pontokat. Szerintem ezt a lendületet azzal tudjuk csak megtörni, ha a Klasszikuson kiosztunk egy kiadóst verést nekik. Tavasszal nagyon jót tett a lelküknek a győzelem, azóta is tart a veretlenségi sorozatuk a bajnokságban, úgy illene, ha mi törnénk meg, ahogy ők a miénket akkor. Persze az sem lenne rossz, ha már az Atletico megcsapná őket.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.03. 21:30:48

Ez a videó a címmel és az aláfestő zenével együtt alkot egy hatalmas egészet :D
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.03. 21:26:58

Mar huszonhétszer átragtuk ezt a témát es nem akarom ujra kezdeni, de érdekes es igaz amire MSN rávilágít; ilyen gyenge szezonja teljesítményben talán meg nem is volt max. az első Unitedes évek dehát ott meg kölyök volt.

Szürreális de én a helyében lehet visszavonultam volna az EB után, főleg annak tükrében hogy nem egyszer nem kétszer kijelentette hogy o nem fog elmenni Katarba vagy Amerikába bohockodni. Amugy o a legidősebb játékos a Real keretében Pepe után.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.03. 20:39:02

Nero. írta:
Nero. írta: Nagy kérdés hogy mi lesz Ronaldoval mert most már a vak is látja hogy komoly fenéksúly ő a Realnak. A múltkor azt nyilatkozta hogy 41 éves koráig szeretne játszani és majd Madridból fog visszavonulni. Én azért ebben koránt sem vagyok annyira biztos, mert ilyen teljesítmény mellett Perez nem lesz gyáva elküldeni, főleg hogy a fizetése fent van egekben. A kérdés csak az, hogy hová menne innen? A United adná magát de most összebalhézott Mourinhoval úgy hogy az kizárt, Guardiola Cityje szintén, és Emery is inkább csapatot próbál most építeni a PSGnél.
Továbbra is tartom hogy egyre aktuálisabb téma. A pali sokkal gyorsabban ég ki mint más sportolók és a folyamat nem most keződött csak a sok show eltakarta.

https://www.facebook.com/fcbcentral/vid ... 5588716033" target="_blank

:lol: :lol: :mrgreen:

Amúgy őszíntén már sajnálom a palit...Igazából nála fejben vannak súlyos gondok..Olyan szinten rágörcsöl hogy hihetetlen.. Ellazulhatna már igazán, és felfoghatná hogy nem csak ő létezik, és a csapat az első, nem kötelező meccsenként 3 gólt rúgni, szóval ahelyett hogy belerúgja a védőkbe, le is passzolhatná jó helyen lévő csapattársnak..

Persze folyamatosan feltűnési viszketegségben szenved, és folyamatosan bizonyítani akar hogy ő bizony mennyire a világ legjobbja és jobb mint Messi, de pont ez jelentheti a vesztét is...

Lehet hogy megkapja januárban az aranybogyót, mert megmentették a csapattársak a 2 trófeával, de egyénileg ilyen gyenge teljesítményt nem lehetett tőle látni max nagyon rég...

Messinek sokkal több szerepe volt a bajnokság+kupa megnyerésében, nameg sokszor tavasszal olyan teljesítményt nyújtott, hogy már akkor sokan neki adták volna a bogyót.
Copán is jóval jobb teljesítményt rakott le, annyi hogy amit egy Éder képes volt a döntőben, azt egy 90 milliós Higuain már harmadjára nem. (Nameg persze a szenzációs Agüero visszapasszolni sem volt képes Messinek a labdát de ezt már párszor említettem)
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.03. 20:19:26

Nero. írta: Nagy kérdés hogy mi lesz Ronaldoval mert most már a vak is látja hogy komoly fenéksúly ő a Realnak. A múltkor azt nyilatkozta hogy 41 éves koráig szeretne játszani és majd Madridból fog visszavonulni. Én azért ebben koránt sem vagyok annyira biztos, mert ilyen teljesítmény mellett Perez nem lesz gyáva elküldeni, főleg hogy a fizetése fent van egekben. A kérdés csak az, hogy hová menne innen? A United adná magát de most összebalhézott Mourinhoval úgy hogy az kizárt, Guardiola Cityje szintén, és Emery is inkább csapatot próbál most építeni a PSGnél.
Továbbra is tartom hogy egyre aktuálisabb téma. A pali sokkal gyorsabban ég ki mint más sportolók és a folyamat nem most keződött csak a sok show eltakarta.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.10.31. 16:52:13

Azért durva módon dőlnek ki odaát is a játékosok...

Pepe 4-6 hétre off, lehet a Clasicora sem épül fel.

Alakul ez a Barca B- Real B meccs :D
JCruyff
Barça C

2016.10.29. 18:19:50

Akkor te ezt rosszul láttad. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.29. 18:15:36

Veidt_madridista írta:A második teljesen jogos volt, hátulról lerántották.
Én úgy láttam épp csak hozzáértek, ő meg szépen feldobta magát. De mivel kimaradt, lényegtelen.
Akkor te ezt rosszul láttad
Visszanézve fújható volt, de mint mondtam lényegtelen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.10.29. 18:35:59-kor.
Veidt_madridista
Madridista

2016.10.29. 18:00:49

A második teljesen jogos volt, hátulról lerántották.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.29. 17:21:35

Messias2 írta:Valahol már fejjel sem szabad a labdához érni. :lol:

Közben Navas szokásos bravúrja is megvolt. :D
Az igen...pedig elsőre nekem is úgy tűnt, hogy kéz.

Navas szerintem a legjobb kapus jelenleg, és ez a Real nagy szerencséje.

Varanet is szépen felfújták néhány éve, aztán azóta keresi önmagát. A Bilbao elleni meccs is simán elmehetett volna rajta, előbb is elküldték virágot szedni...

Az igen, ott a második kamu tizi. De a világlegjobbja, aranylabdavárományos kihagyta. :lol:
De mezőnyben is egyértelműen a Realnak fúj a bíró, úgy tűnik kompenzálni kell a Valencia elleni meccsünket. :roll:

Sajna Morata eldöntötte... azért Zidane-nak is feltűnhetne, hogy sokkal jobb formában van, mint Benzema.

Most viszont nagyon szépen csinálta CR Marcelo közreműködésével. A brazil hatalmasat játszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.10.29. 18:01:24-kor.
Messias2
Director del Fútbol

2016.10.29. 17:17:25

Valahol már fejjel sem szabad a labdához érni. :lol:

Közben Navas szokásos bravúrja is megvolt. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.29. 16:52:14

Sajnálom az Alavest, nagyon szimpatikusan játszanak, a Real meg hozza a szokásos 0, fos játékát, erre egy CR büntetővel, és egy megpattanó lövéssel ők vezetnek. :evil:

Na, legalább a félidő végén volt egy szép támadása a fehéreknek, mostanában ilyet nem sokat nyomnak. A baszkok is szétestek a második Real gól után, azt hiszem el kell könyvelni, hogy ezt behúzza a Real.

Pedig szép lett volna a nap végére 1. helyen állni, de eljön hamarosan az az idő is. :twisted:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.10.27. 08:24:21

Nero. írta: mindkettő irdatlan nagy gól volt de sokat nyomott a latba a név és a körülmények.
Neten kell megszavazni, innentől ez elkerülhetetlen.. :D

Nacho gólja viszont tényleg apróbb lett, akit érdekelne.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.27. 01:49:47

TripleH írta:Csak, hogy kicsit megtörjem ezt a felettébb izgalmas Aranylabda témát, Nacho csatarokat megszégyenítő bomba gólt vert. Tudom, hogy 3. Ligás csapat ellen, de maga a gól szerintem simán Puskás-díj esélyes.
Nem azért hogy elindítsak egy újabb balhét, de egyébként számomra meg a Puskás-díjnak nincs jelentősége. Rengeteget számít hogy kinek mi az ízlése (valakinek az olló jön be, valakinek a távoli bomba, valakinek a sok csel) és hogy ki lövi és kik között. Ilyen volt pl. Ronaldo Porto elleni gólja, vagy James VB találata, mindkettő irdatlan nagy gól volt de sokat nyomott a latba a név és a körülmények.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.10.27. 00:44:11

Csak, hogy kicsit megtörjem ezt a felettébb izgalmas Aranylabda témát, Nacho csatarokat megszégyenítő bomba gólt vert. Tudom, hogy 3. Ligás csapat ellen, de maga a gól szerintem simán Puskás-díj esélyes.
Feast4
Director del Fútbol

2016.10.25. 09:06:27

LG írta:Nekem aztán nem fáj, csak szimplán úgy gondolom, nem érdemli meg. Össze lehetne számolni, hány jó meccse volt a szezonban.
Ez tény, de Messinek is van olyan atanylabdaja amit rohadtul nem érdemelt ki.Volt olyan év amikor Xavi vagy Iniesta kellett volna, hogy kapja mégsem így lett.

Amúgy már az aranylabda 1000 éve fonalat veszített.Amióta ez a Messi és Ronaldo hype van a sajtó rájuk hegyezi ki az egészet, rajtuk kívül más nem is kaphatja.Az egész egy szimpátia szavazás, ahol a sajtóviszhang meg a csintradatta döntő a két legértékesebb legjobb játékos között.Mindenki már csak a futottak még kategoria.Amióta ez igy van a győztes az aki közülük több vagy értékesebbnek tartott címet nyer.
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2016.10.25. 00:11:24

Engem annyi zavar az egész idei esélylatolgatásban, hogy 2016-ban CR magához illetve a Messi-Suárez duóhoz képest rettentő gyengén játszik. Eddig nem az volt a "nyerő", ha valaki egyénileg alakított nagyot és az kutyát sem érdekelt, hogy miket is nyert a csapatával? Most akkor hirtelen megint ilyen k..a fontos, hogy ki mit is nyert csapatszinten? Tőlem aztán nyerheti a rinyagép, ha a szezon végén mi visszük a fontosabb kupákat és nem a fehérek. Ami igazán zavar az a média vergődése, hogy mikor épp "mit kell nézni", csak, hogy Barbibaba is újra aranylabdás legyen.. :roll: Persze, elismerem, hogy a portugál nagy játékos, szép karrierrel, de szerintem jóval több aranybogyót gyűjtött be annál, mint amennyit megérdemelt. (Ilyen tekintetben Messi-vel sem vagyok kibékülve, mert nála is legalább 1gyel több van.)
Jó lenne, ha az aranylabdához is lefektetnének olyan alapelveket, hogy mi alapján is lehessen voksolni. Itt meg ugyanoda jutunk el, hová az utóbbi években mindig. Mi is a fontosabb: egyéni sikerek, gólok, stb vagy a csapat eredményeihez mennyit is tett hozzá az adott játékos. A kettő között persze van átfedés.
Az én szubjektív véleményem az, hogy első körben azt kellene "összehasonlítani", hogy az adott játékos szerepe mennyire volt meghatározó egy-egy sorozat megnyerésében az adott csapatnál. Szerep alatt pedig nem csak a gólokat kell érteni. El lehetne gondolkodni, hogy pl. Neuernek mi kellett volna még 2014-ben ahhoz, hogy feljebb végezzen a rangsorban...Ő ennél többet nem tud. Gólkirály nem lehet. De Müller egész éves teljesítményét eléggé alulértékelték 2014-ben. Hasonló posztokon játszó, hasonló szerepkört betöltő játékosoknál lehetne differenciálni gólok alapján, ha a csapatuk sikerében mindketten kivették nem kis részüket. Olyan játékosokat pedig akiknek nem volt domináns részük egy-egy sikercsapatban fontolóra sem érdemes venni.
Nálam ez alapján minden további nélkül az eddigi "győztesek" az utóbbi éveket tekintve:
2010: Xavi
2011: Messi
2012: Iniesta
2013: Ribery
2014: Neuer
2015: Messi
2016: Messi
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.24. 21:23:40

recrea írta:Értem én ezt, mind szép és jó, de ez mégis miért fáj nektek vagy miért kell egyáltalán beszélni róla?! Az útszéli döglött kutyát nem érdekli, mit csinál Ronci, de engem semmiképp sem, bár látom nektek nagyon fáj, h megint aranylabdás lesz. Annyira, h mèg az iróniát sem ismeritek fel.
Engem például kifejezetten érdekel. Nem annyira mint bármelyik sorozat, de elég jó ha a mi játékosunk kapja az aranylabdát/aranycipőt. Úgy meg pláne marhára érdekel hogy ha egyértelmű hogy 2016 legjobb játékosa nálunk van, de cserébe az örök rivális játékosa kapja meg, aki az elmúlt 2 évbe már a legjobb 3 játékosban sincs benne.

Abban viszont egyetértünk, hogy nekem is felfoghatatlan hogy tudták/tudják eltűrni a csapattársak. A Unitedbe még egész normális volt, meg Pellegrini alatt a Realba is (mondjuk akkor még az öltözőbe ott voltak azok a karakterek akinek ott kellett lennie), de ahogy megjött Mourinho, akkor kezdett elkanászkodni, hihetetlenül önző lett, pökhendi nyilatkozatok(ha mindenki olyan jó lenne mint én bajnokok lettünk volna, Messi aranylabdái a maffia művei, stb), és a legidegesítőbb ez az állandó mutogatás a társaknak. Ezt sose értettem hogy ezt hogy meri megengedni magának valaki. :shock:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.24. 20:07:18

Nekem aztán nem fáj, csak szimplán úgy gondolom, nem érdemli meg. Össze lehetne számolni, hány jó meccse volt a szezonban.
recrea
Llegenda del Barça

2016.10.24. 20:05:00

Értem én ezt, mind szép és jó, de ez mégis miért fáj nektek vagy miért kell egyáltalán beszélni róla?! Az útszéli döglött kutyát nem érdekli, mit csinál Ronci, de engem semmiképp sem, bár látom nektek nagyon fáj, h megint aranylabdás lesz. Annyira, h mèg az iróniát sem ismeritek fel.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.24. 18:54:18

recrea írta:
S.Agüero írta:Jó a marketingje.

De egyébként ez fordított esetben is így lett volna Messinél. Más kérdés, hogy ő nem kezdte volna rázni magát a vonal mellett, meg nem ripacskodott volna... :roll:
Ő anyázott volna a nézőknek :lol:
Néha Messinél is elgurul a gyógyszer, ő is ember. De CR mindent megtessz, hogy ő legyen a középpontban, és ezzel az baj, hogy elveszi olyan csapattársaitól a reflektorfényt, akik rászolgának. 14 BL döntőről, és az idei BL és EB döntőről is az ő magánszámai maradnak meg leginkább a közdutadban, miközben a társak szétdolgozták a seggüket, hogy mentsék az övét, mert ezek közül az egyik meccs sem rajta múlott. :roll:
recrea
Llegenda del Barça

2016.10.24. 18:29:38

S.Agüero írta:Jó a marketingje.

De egyébként ez fordított esetben is így lett volna Messinél. Más kérdés, hogy ő nem kezdte volna rázni magát a vonal mellett, meg nem ripacskodott volna... :roll:
Ő anyázott volna a nézőknek :lol:
Válasz küldése