Már odaát is nagyon elégedetlenek a mutatott játékkal.
Az mar akkor is marha kevés volt. Az Atletico pedig természetesen verni fogja őket a bajnokságba nagyon simán, csak azért hogy utána a BLben pedig szerencsétlenkedjenek ellenük.LG írta:Mezőnyben a múlt szezonban is nagyjából azt hozta, amit most.(...)a Persze az sem lenne rossz, ha már az Atletico megcsapná őket.
Én még nem temetném CR-t, a helyzetei most is megvannak, és az, hogy nem lövi be őket nem a kornak tudható be. Mezőnyben a múlt szezonban is nagyjából azt hozta, amit most.Nero. írta:Mar huszonhétszer átragtuk ezt a témát es nem akarom ujra kezdeni, de érdekes es igaz amire MSN rávilágít; ilyen gyenge szezonja teljesítményben talán meg nem is volt max. az első Unitedes évek dehát ott meg kölyök volt.
Szürreális de én a helyében lehet visszavonultam volna az EB után, főleg annak tükrében hogy nem egyszer nem kétszer kijelentette hogy o nem fog elmenni Katarba vagy Amerikába bohockodni. Amugy o a legidősebb játékos a Real keretében Pepe után.
Nero. írta:Továbbra is tartom hogy egyre aktuálisabb téma. A pali sokkal gyorsabban ég ki mint más sportolók és a folyamat nem most keződött csak a sok show eltakarta.Nero. írta: Nagy kérdés hogy mi lesz Ronaldoval mert most már a vak is látja hogy komoly fenéksúly ő a Realnak. A múltkor azt nyilatkozta hogy 41 éves koráig szeretne játszani és majd Madridból fog visszavonulni. Én azért ebben koránt sem vagyok annyira biztos, mert ilyen teljesítmény mellett Perez nem lesz gyáva elküldeni, főleg hogy a fizetése fent van egekben. A kérdés csak az, hogy hová menne innen? A United adná magát de most összebalhézott Mourinhoval úgy hogy az kizárt, Guardiola Cityje szintén, és Emery is inkább csapatot próbál most építeni a PSGnél.
Továbbra is tartom hogy egyre aktuálisabb téma. A pali sokkal gyorsabban ég ki mint más sportolók és a folyamat nem most keződött csak a sok show eltakarta.Nero. írta: Nagy kérdés hogy mi lesz Ronaldoval mert most már a vak is látja hogy komoly fenéksúly ő a Realnak. A múltkor azt nyilatkozta hogy 41 éves koráig szeretne játszani és majd Madridból fog visszavonulni. Én azért ebben koránt sem vagyok annyira biztos, mert ilyen teljesítmény mellett Perez nem lesz gyáva elküldeni, főleg hogy a fizetése fent van egekben. A kérdés csak az, hogy hová menne innen? A United adná magát de most összebalhézott Mourinhoval úgy hogy az kizárt, Guardiola Cityje szintén, és Emery is inkább csapatot próbál most építeni a PSGnél.
Én úgy láttam épp csak hozzáértek, ő meg szépen feldobta magát. De mivel kimaradt, lényegtelen.Veidt_madridista írta:A második teljesen jogos volt, hátulról lerántották.
Visszanézve fújható volt, de mint mondtam lényegtelen.Akkor te ezt rosszul láttad
Az igen...pedig elsőre nekem is úgy tűnt, hogy kéz.Messias2 írta:Valahol már fejjel sem szabad a labdához érni.
Közben Navas szokásos bravúrja is megvolt.
Neten kell megszavazni, innentől ez elkerülhetetlen..Nero. írta: mindkettő irdatlan nagy gól volt de sokat nyomott a latba a név és a körülmények.
Nem azért hogy elindítsak egy újabb balhét, de egyébként számomra meg a Puskás-díjnak nincs jelentősége. Rengeteget számít hogy kinek mi az ízlése (valakinek az olló jön be, valakinek a távoli bomba, valakinek a sok csel) és hogy ki lövi és kik között. Ilyen volt pl. Ronaldo Porto elleni gólja, vagy James VB találata, mindkettő irdatlan nagy gól volt de sokat nyomott a latba a név és a körülmények.TripleH írta:Csak, hogy kicsit megtörjem ezt a felettébb izgalmas Aranylabda témát, Nacho csatarokat megszégyenítő bomba gólt vert. Tudom, hogy 3. Ligás csapat ellen, de maga a gól szerintem simán Puskás-díj esélyes.
Ez tény, de Messinek is van olyan atanylabdaja amit rohadtul nem érdemelt ki.Volt olyan év amikor Xavi vagy Iniesta kellett volna, hogy kapja mégsem így lett.LG írta:Nekem aztán nem fáj, csak szimplán úgy gondolom, nem érdemli meg. Össze lehetne számolni, hány jó meccse volt a szezonban.
Engem például kifejezetten érdekel. Nem annyira mint bármelyik sorozat, de elég jó ha a mi játékosunk kapja az aranylabdát/aranycipőt. Úgy meg pláne marhára érdekel hogy ha egyértelmű hogy 2016 legjobb játékosa nálunk van, de cserébe az örök rivális játékosa kapja meg, aki az elmúlt 2 évbe már a legjobb 3 játékosban sincs benne.recrea írta:Értem én ezt, mind szép és jó, de ez mégis miért fáj nektek vagy miért kell egyáltalán beszélni róla?! Az útszéli döglött kutyát nem érdekli, mit csinál Ronci, de engem semmiképp sem, bár látom nektek nagyon fáj, h megint aranylabdás lesz. Annyira, h mèg az iróniát sem ismeritek fel.
Néha Messinél is elgurul a gyógyszer, ő is ember. De CR mindent megtessz, hogy ő legyen a középpontban, és ezzel az baj, hogy elveszi olyan csapattársaitól a reflektorfényt, akik rászolgának. 14 BL döntőről, és az idei BL és EB döntőről is az ő magánszámai maradnak meg leginkább a közdutadban, miközben a társak szétdolgozták a seggüket, hogy mentsék az övét, mert ezek közül az egyik meccs sem rajta múlott.recrea írta:Ő anyázott volna a nézőknekS.Agüero írta:Jó a marketingje.
De egyébként ez fordított esetben is így lett volna Messinél. Más kérdés, hogy ő nem kezdte volna rázni magát a vonal mellett, meg nem ripacskodott volna...
Ő anyázott volna a nézőknekS.Agüero írta:Jó a marketingje.
De egyébként ez fordított esetben is így lett volna Messinél. Más kérdés, hogy ő nem kezdte volna rázni magát a vonal mellett, meg nem ripacskodott volna...