Már nem sokáig...Nero. írta:Április 12 óta veretlen a Real. Az azért nem rossz.

Érdemes elolvasni a madridistak véleményét, pedig ok meg sokszor elfogultak is vele kapcsolatba. 2018ban o mar MLS játékos lesz es elkezdi épiteni a marketingjét Amerikában erre van egy fogadasom.brownieheaven írta:Ha a továbbiakban is úgy fog játszani, mint ma a Leganes ellen, akkor ennek mi Barca szurkolók örülhetünk a legjobban.PCsabi írta:Real Madrid have announced that Cristiano Ronaldo will sign a new contract until 2021 tomorrow. (Source: @realmadriden)
Ha a továbbiakban is úgy fog játszani, mint ma a Leganes ellen, akkor ennek mi Barca szurkolók örülhetünk a legjobban.PCsabi írta:Real Madrid have announced that Cristiano Ronaldo will sign a new contract until 2021 tomorrow. (Source: @realmadriden)
Ezzel nem értek egyet, Chile sem a játék ölésével nyerte meg a Copát kétszer egymás után.MessiNeymarSuarez írta:Sampaolit ismerve ölni fogják a játékot és keményen focizni.
Ez igaz, de kb olyan arányban mi is. Pl Granada ellen ki voltunk akadva (részben jogosan) mikor 3 pontot bezsebeltünk, és páran mondták hogy bezzeg a Real Madrid jobb játékot mutat.Vakmacska írta:de a pontokat attól még szépen gyűjtikMessiNeymarSuarez írta:Hát akik azt nyomatták hogy a Real mennyivel meggyőzőbb játékot mutat, mig mi milyen rosszat, annak érdemes megnézni a mai Real meccset felvételről...
Már odaát is nagyon elégedetlenek a mutatott játékkal.
Ez tény, de eddig nekik voltak a legkönnyebb meccseik. Az Atletico pl. már letudott minket és a Sevillát idegenben, nem mindegy!Vakmacska írta:de a pontokat attól még szépen gyűjtikMessiNeymarSuarez írta:Hát akik azt nyomatták hogy a Real mennyivel meggyőzőbb játékot mutat, mig mi milyen rosszat, annak érdemes megnézni a mai Real meccset felvételről...
de a pontokat attól még szépen gyűjtikMessiNeymarSuarez írta:Hát akik azt nyomatták hogy a Real mennyivel meggyőzőbb játékot mutat, mig mi milyen rosszat, annak érdemes megnézni a mai Real meccset felvételről...
Az mar akkor is marha kevés volt. Az Atletico pedig természetesen verni fogja őket a bajnokságba nagyon simán, csak azért hogy utána a BLben pedig szerencsétlenkedjenek ellenük.LG írta:Mezőnyben a múlt szezonban is nagyjából azt hozta, amit most.(...)a Persze az sem lenne rossz, ha már az Atletico megcsapná őket.
Én még nem temetném CR-t, a helyzetei most is megvannak, és az, hogy nem lövi be őket nem a kornak tudható be. Mezőnyben a múlt szezonban is nagyjából azt hozta, amit most.Nero. írta:Mar huszonhétszer átragtuk ezt a témát es nem akarom ujra kezdeni, de érdekes es igaz amire MSN rávilágít; ilyen gyenge szezonja teljesítményben talán meg nem is volt max. az első Unitedes évek dehát ott meg kölyök volt.
Szürreális de én a helyében lehet visszavonultam volna az EB után, főleg annak tükrében hogy nem egyszer nem kétszer kijelentette hogy o nem fog elmenni Katarba vagy Amerikába bohockodni. Amugy o a legidősebb játékos a Real keretében Pepe után.
Nero. írta:Továbbra is tartom hogy egyre aktuálisabb téma. A pali sokkal gyorsabban ég ki mint más sportolók és a folyamat nem most keződött csak a sok show eltakarta.Nero. írta: Nagy kérdés hogy mi lesz Ronaldoval mert most már a vak is látja hogy komoly fenéksúly ő a Realnak. A múltkor azt nyilatkozta hogy 41 éves koráig szeretne játszani és majd Madridból fog visszavonulni. Én azért ebben koránt sem vagyok annyira biztos, mert ilyen teljesítmény mellett Perez nem lesz gyáva elküldeni, főleg hogy a fizetése fent van egekben. A kérdés csak az, hogy hová menne innen? A United adná magát de most összebalhézott Mourinhoval úgy hogy az kizárt, Guardiola Cityje szintén, és Emery is inkább csapatot próbál most építeni a PSGnél.
Továbbra is tartom hogy egyre aktuálisabb téma. A pali sokkal gyorsabban ég ki mint más sportolók és a folyamat nem most keződött csak a sok show eltakarta.Nero. írta: Nagy kérdés hogy mi lesz Ronaldoval mert most már a vak is látja hogy komoly fenéksúly ő a Realnak. A múltkor azt nyilatkozta hogy 41 éves koráig szeretne játszani és majd Madridból fog visszavonulni. Én azért ebben koránt sem vagyok annyira biztos, mert ilyen teljesítmény mellett Perez nem lesz gyáva elküldeni, főleg hogy a fizetése fent van egekben. A kérdés csak az, hogy hová menne innen? A United adná magát de most összebalhézott Mourinhoval úgy hogy az kizárt, Guardiola Cityje szintén, és Emery is inkább csapatot próbál most építeni a PSGnél.
Én úgy láttam épp csak hozzáértek, ő meg szépen feldobta magát. De mivel kimaradt, lényegtelen.Veidt_madridista írta:A második teljesen jogos volt, hátulról lerántották.
Visszanézve fújható volt, de mint mondtam lényegtelen.Akkor te ezt rosszul láttad
Az igen...pedig elsőre nekem is úgy tűnt, hogy kéz.Messias2 írta:Valahol már fejjel sem szabad a labdához érni.
Közben Navas szokásos bravúrja is megvolt.