Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként néztem pár meccset kivetítőn egy Arsenalos haverral (útwenger egyik bloggere, Peet ha valakinek ismerős a neveLG írta:De ha már PL topic, még egy nevet említek: Koscielny. Borzasztóan alábecsült, egyébként meg klasszis középhátvéd, legalábbis szerintem. Az EB alatt ment az áradozás Umtitiről, miközben ő mellette még jobb teljesítményt hozott, aztán kb. a kutya nem hozta szóba. Persze tudom, hogy Umtiti rutintalan fiatalként lett bedobva a mélyvízbe, a másik meg rutinos róka, de akkor is, azért látszik mennyit tesz, hogy vki Barca vagy Arsenal játékos.
Igen, ezt a mai nagyobb igazolásokra jellemzően írtam, ahogy később említettem igazából meg is cáfoltam a saját állításom.LG írta:
Mondjuk pont az ilyen Grimaldo féle igazolások cáfolnak rá egy kicsit. A portugál bajnokságból sokszor alig ismert (legalábbis a köztudat számára) játékosokat vesznek komoly pénzekért. Pl. anno Pepe 30 milliós vételára nagyon drágának számított a maga korában, és kb. senki nem ismerte itt a fórumon. Utólag persze még ennyiért is remek igazolás volt.A Geridoss-tétel ( ) szerint manapság: piaci ár = teljesítmény x (1+marketing érték százalékban).
Huh, ezt nagyon remélem.Tromort77 írta:Vagy éppen azért mert Coutinho-ra kp-n számít és ez esetben bal támadó posztra kell inkább valaki,
A cikk írja. Gondolom a pénzügyi források végesek és nem férne bele egy Dahoud szintű játékos és egy kp is. Vagy éppen azért mert Coutinho-ra kp-n számít és ez esetben bal támadó posztra kell inkább valaki,palesz77 írta: Es a kettonek mi koze van egymashoz?
Azért sok a bukdácsolás a többi csapatnál is,nem írnám még őket le,de hajrá Klopp!!TripleH írta:Bajnoksági remények elszállnak 3..2..1... Sajnálom őket, pedig nagyon jó volt idén nézni őket, Alexis nagyon jó formában volt és Bellerín is egyre jobb az összjátékban.
Ezt én is megfigyeltem, hozzáteszem, olyan játékosaik vannak, akik abszolút alkalmasak erre. Coutinho fontos nekünk ilyen szempontból, sokszor feltűnik középen is meccsek alatt, meg lehetne próbálni Ini posztján, Nemyarral jól ellehetnének ott a baloson.Hihetetlen ez a Pool. Volt itt téma, hogy a modern fociban egyre kevésbé vannak posztok, hát a Pool támadásban egészen elképesztő mozgásokkal operál. Van egy alap koncepció de mindenki váltja a pozícióját és az adott támadással mozog együtt. Ha jó napjuk van alig van csapat aki ezt letudja követni. A kisebb csapatokat pedig darabokra szedik ezzel.
Vagy csak az elfogultságom miatt magyaráztam bele.palesz77 írta:Tromort77, koszi. Bar nekem ez a szitu miatt akkor is erthetetlen volt, de a latottak alapjan Klopp egy hajszallal jobban erti nalm, hogy ki mit miert csinaljon, szoval elfogadom..![]()
Ez a meccs meg fergeteges volt, remelem mi se lotyogunk csak este.. Az utolso gol elott meg remelem mindenki latta, hog ki adott sarokkal egy szep labdat Firmininak..
Mindig a labdás embert támadják sok lúd disznót győz elven. Vagyis ez jellemző a Pool-ra. Henderson azt várta, hogy a védelem kilép ami meg is történt volna, csak Matip bent bírkozott és egy ütemmel később ért ki.palesz77 írta:Henderson miert lepett ki a labdas emberre a gol elott?Can embere volt, o zarta is a savot, tok indokolatlannak tunt szerintem, de ha valaki javit azt megkoszonom.
Na kozbe ezt azepen csinalta, labdaszerzrs, picibe kenyszerito, autan szep kiugratas.
Ooooo, hat kit latnak szemeim!
Szerencsetlen Sturridge, 2 bitang nagy kapufa eddig.