Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most már szerkesztő is lettél,hogy megmondod,hogy itt egy témáról meddig lehet beszélni?JCruyff írta:Olvassátok el ezt a cikket, aztán le is lehet zárni a témát, ebből értő olvasás mellett világos lehet mindenki számára.
http://bit.ly/2gZ0FQl
A lényeg, hogy semmilyen adócsalásról, elmaradásról szó sincs.
Az én szememben meg semmivel több egy adócsaló, mint egy drogos vagy asszonyverő, sőt! Ez lényegében lopás, egy egész államot lopnak meg vele, közvetetten meg a lakosokat, hiszen az az adó rájuk lenne visszaforgatva, nem kevés pénzel. És ezt olyan emberek teszik, akik rohadtul nincsenek rászorulva. Sajnos a közvélemény által tényleg egy elfogadott dologról van szó, de legalábbis semmikép nem ítéli el eléggé, a törvény is nevetségesen bünteti, de akinek még csöpp erkölcsi ítélőképessége maradt, az nem legyinthet rá.ferninho írta:Én ehhez az egész pénzes témához Messi ügyében is úgy álltam hozzá, hogy nem asszonyt vert meg szénné drogozta magát pályán kívül, csak próbáltak okoskodni, ami a mai világban szinte már egy természetes dolog sajnos.
Ettől sztem nem lesz se rosszabb focista, se rosszabb ember, főleg hogy valszeg nem magák a focisták intézik ezeket, mert idejük se lenne rá, max megbíznak vkikben annyira, hogy rábólintanak.
ferninho írta:Én ehhez az egész pénzes témához Messi ügyében is úgy álltam hozzá, hogy nem asszonyt vert meg szénné drogozta magát pályán kívül, csak próbáltak okoskodni, ami a mai világban szinte már egy természetes dolog sajnos.
Ettől sztem nem lesz se rosszabb focista, se rosszabb ember, főleg hogy valszeg nem magák a focisták intézik ezeket, mert idejük se lenne rá, max megbíznak vkikben annyira, hogy rábólintanak.
Az 5 és a 150millió euró között is hatalmas a különbség.Veidt_madridista írta:Nagy a kulonbseg aközött hogy valaki offshore modon adózik, vagy hogy a bevételeit fel sem tunteni sehol.visca el barca írta:nah, most tudtam meg, hogy nem is csalt adót, csak adóoptimalizálás történtés megmagyarázzák... ezt is, mindent....
most lehet ezzel takarózni, de a célja ugyanaz volt cr-nek is, mint messinekVeidt_madridista írta:Nagy a kulonbseg aközött hogy valaki offshore modon adózik, vagy hogy a bevételeit fel sem tunteni sehol.visca el barca írta:nah, most tudtam meg, hogy nem is csalt adót, csak adóoptimalizálás történtés megmagyarázzák... ezt is, mindent....
Amikor Messinél megjelentek az első kis hírek, már akkor ment a woodoozás, boszorkányégetés, börtöntöltelék, rabló, stb jelzők dobálása. (direkt a kulturáltabbakat írtam be, a mindennapos trágárságok, emberi mivoltának gyalázását kihagyom, ami mindennapos)ferninho írta:Először talán nem ártana megvárni mi is ez az egész, mert eddig csak apró infó morzsák voltak, semmi más.
Majd utána ráér CR-t kidumálni, mert ebből lehet tényleg nagy balhé lesz.
jah értem. pedig azt hittem teljesen hülye vagyokVeidt_madridista írta:Nagy a kulonbseg aközött hogy valaki offshore modon adózik, vagy hogy a bevételeit fel sem tunteni sehol.visca el barca írta:nah, most tudtam meg, hogy nem is csalt adót, csak adóoptimalizálás történtés megmagyarázzák... ezt is, mindent....
Bezzeg Messi.visca el barca írta:nah, most tudtam meg, hogy nem is csalt adót, csak adóoptimalizálás történtés megmagyarázzák... ezt is, mindent....
ha meg mégis, majd kimagyarázzátok vhogyVeidt_madridista írta:Semmilyen adocsalasrol nincs szo egyelore. Meg az sem bizonyított hogy CR kapcsolatban áll azzal a céggel...
Az, hogy kapcsolatban áll az biztos, arról nem tudni, hogy ezt a kapcsolatot jelezte e spanyol honban.Veidt_madridista írta:Semmilyen adocsalasrol nincs szo egyelore. Meg az sem bizonyított hogy CR kapcsolatban áll azzal a céggel...
visca el barca írta:majd megmagyarázzák, hogy az nem adócsalás, hanem adókerülésrandomguy írta:meg sem mernek most szólalni Cunci 150 milkója után.
Egy újabb realos troll. Van egy pár...JCruyff írta:Sajnos a mai Barcelona kerete nem könnyíti meg a megbocsátó hangnemet a játékosainkkal szemben, tesznek bőven a negatív megítélésért.
Valljuk be, tele vagyunk "patkánnyal", Jordi Alba is ezek közül a lehető legrosszabb példa.
Nekem nagyon hiányzik az öreg Puyol, sokszor bele is gondolok, hogy mennyire zsibbadna már a keze amiatt, hogy nevelési célzattal hány és hány pofont kellene kiosztania a mai keretnek.
Én, jóérzésű emberként Iniestán kívül nem is nagyon tudok azonosulni más játékosokkal.
Bár engem nagyon sohasem érdekeltek a játékosok, csak a csapat: A Barcelona neve mellett mindig legyen eggyel nagyobb szám mint a másik oldalon, és ennyi.