Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.13. 17:34:41

markionni írta:Pontosan ez az a tema ami rajtuk kivul senkire nem tartozik a vilagon, eppen ezert felesleges is boncolgatni. (Szerintem.)
bezzeg xaviról, akinek felesége van, simán megállapítottátok és nevetgéltetek rajta éveken keresztül, hogy mivel nem szőrös a lába ezért a fiúkat szeretni.

ronaldo akkor ezek szerint biztos csak azért borotválja, hogy jobb legyen a légellenállás miközben fut :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.13. 16:43:07

Annak ellenere hogy mar a Real egyik leggyengebbje, nagyon elismerem mint sportolo meg amit elert, de agyilag biztos hogy nincs rendben a pali. #-o
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Motaro
Jugador del Barça

2017.03.13. 16:35:53

markionni írta: Pontosan ez az a tema ami rajtuk kivul senkire nem tartozik a vilagon, eppen ezert felesleges is boncolgatni. (Szerintem.)
A kulcsszó a szerinted. Kicsit sok lesz már itt a csendőrködésből, nem?
markionni
Capitá del Barça

2017.03.13. 15:45:54

Capon írta:
hau30 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... boxcikk&ut ... mpaign=ott

Most olvastam,hogy már a férfiak is saját maguk részére rendelik a gyerekeket. Megjegyzem egyedülálló nők ezúton történő anyává válásával kapcsolatban semmi bajom. Elismerésre méltó a pályafutása, de úgy néz ki kb ugyanolyan "műanyag" a magánélete,mint az elmúlt 2-3 év teljesítménye. Jól néz ki, de ha kicsit mögé nézel akkor azt látod szépen lassan rohad! Nem is értem miért nem comingoutol már. Ez az állandó fals kép mutogatás fárasztó lehet.
Előttem van egy karácsonyi ebéd, ahol már kicsit nagyobbacskák a gyerekek és szeretnék megismerni az anyjukat. Ott ül az asztalnál 3 egymásnak vad idegen felnőtt ember a 3 gyerek mellett.
Bemutatás: ők az édesanyáitok, pénzért szültek nekem titeket és aztán mondtak le rólatok, hogy aztán a nagymama neveljen fel titeket mert nekem nincsen időm rátok.
Könnyet csal az ember szemébe ez az idilli kicsit sem a látszatnak épült család.
Pontosan ez az a tema ami rajtuk kivul senkire nem tartozik a vilagon, eppen ezert felesleges is boncolgatni. (Szerintem.)
Capon
Llegenda del Barça

2017.03.13. 15:32:21

hau30 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... boxcikk&ut ... mpaign=ott

Most olvastam,hogy már a férfiak is saját maguk részére rendelik a gyerekeket. Megjegyzem egyedülálló nők ezúton történő anyává válásával kapcsolatban semmi bajom. Elismerésre méltó a pályafutása, de úgy néz ki kb ugyanolyan "műanyag" a magánélete,mint az elmúlt 2-3 év teljesítménye. Jól néz ki, de ha kicsit mögé nézel akkor azt látod szépen lassan rohad! Nem is értem miért nem comingoutol már. Ez az állandó fals kép mutogatás fárasztó lehet.
Előttem van egy karácsonyi ebéd, ahol már kicsit nagyobbacskák a gyerekek és szeretnék megismerni az anyjukat. Ott ül az asztalnál 3 egymásnak vad idegen felnőtt ember a 3 gyerek mellett.
Bemutatás: ők az édesanyáitok, pénzért szültek nekem titeket és aztán mondtak le rólatok, hogy aztán a nagymama neveljen fel titeket mert nekem nincsen időm rátok.
Könnyet csal az ember szemébe ez az idilli kicsit sem a látszatnak épült család.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
markionni
Capitá del Barça

2017.03.13. 15:25:24

ntibi67 írta:Az utólsó mondatoddal kapcsolatban,nem tudom,hogy én nevessek rajtad vagy te nevetsz magadon.
Miert is?
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.13. 15:19:26

Azt hiszem a sok Chelsea elleni szenvedesetek utan talan ti tudjatok a legjobban hogy mennyire nehez jo meccset varazsolni egy ilyen csapat ellen aki meg hatranyban se kockaztat hanem varja a csodat pontrugasoknal es fellott labdaknal.
Mondjuk nekünk éppen sikerült 2012-ben a visszavágón, ott nagyjából csak a Jóisten mentette meg a Chelseat a kieséstől, míg a ti játékotok a City ellen rohadt messze volt attól. Sok helyzetetek azért nem volt, dögunalom volt a 180 perc, nem kell szépíteni.
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.13. 15:04:04

Az utólsó mondatoddal kapcsolatban,nem tudom,hogy én nevessek rajtad vagy te nevetsz magadon.
markionni
Capitá del Barça

2017.03.13. 14:51:42

ntibi67 írta:
markionni írta: Kedves szurkoló társam,hadd tehessem már meg,hogy az általad erős ellenfelek közé felsorot Cityvel kapcsolatban,egy kérést (kérdést) megfogalmazhasak feléd,Barca szurkolóként egy Barca oldalon!Amúgy én úgy emlékszem,hogy az a meccs két bűn gyenge csapat a futballt megszégyenítő produkciója volt,ahol 180 perc alatt egy db öngóllal jutottatok tovább.Azt meg nem értem az hogy máshol miket irogatsz itt mitől releváns.
En meg ugy emlekszem (sot tudom), hogy a Real vegig beszoritotta a Cityt akik folyamatosan 11 emberrel vedekeztek 20-30 meteren es meddo foleny alkult ki, amivel nem tudtunk sokat kezdeni de becsulettel probalkoztunk. Azt hiszem a sok Chelsea elleni szenvedesetek utan talan ti tudjatok a legjobban hogy mennyire nehez jo meccset varazsolni egy ilyen csapat ellen aki meg hatranyban se kockaztat hanem varja a csodat pontrugasoknal es fellott labdaknal.
A masik dologhoz: kerdezted hogy megemlitettuk-e a biroi tevedeseket, en meg elmondtam hogy igen csak nem itt. :)
hau30
Capitá del Barça

2017.03.13. 14:45:49

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... boxcikk&ut" target="_blank ... mpaign=ott

De hogy a fociról is legyen szó neki évvégén azt kell mondania, hogy "köszönöm szépen amit lehet megtettem" és a Real Madrid történelmének egy meghatározó játékosaként mennie kell különben lefogja rombolni az általa felépített képet. Már most inog, de ha marad, jövőre ilyenkor már non-stop fütyülni fogják. Kiváncsian várom mennyire lesz okos.

Tegnapi meccsüket nézve pedig én már csak legyintek. Egyszerűen sorra így húzzák be a meccseket. Szöglet vagy szélről jövő beadás,fejes. El kell fogadni, hogy így eredményesek. Nekik most a legfontosabb az eredményesség,így nyilván abból élnek amiből tudnak.
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.13. 14:26:42

Te óriási tévedésben vagy barátom,ugyan is ti jöttetek ide a meccs után bírózni.Tehát jogos volt a kérdésem,hogy most azzal kezdtétek-e a hétfői napotokat,hogy itt a Barca-real topikban esetleg felhoztátok-e a tegnapi számotokra nem kicsit előnyős tévedést.Aműgy meg elég érdekes a felvetésed,hogy az még nem befolyásolta volna az eredményt,hiszen akkor még 0-0 volt.Meg ezek a mindent tudó barátaid...Ne felejtsd el hogy ti ember előnyben lőttétek a győztes gólt.Azért nem mindegy,hogy ti lettetek volna kb 70 percig hátrányban.De látom ez számodra mellékes.Ez a dolog a megadott és megnemadott büntetőkkel kapcsolatban,gondolkozz el azon,hogy mindkét esetben még azokat be is kell lőni.Egyik sem automatikusan gól!
Florentino Perez
Barça C

2017.03.13. 14:09:08

ntibi67 írta:Nem olvastam végig a tegnapi meccsel kapcsolatos véleményeket a hűségesen ide járó real szúrkolóktól,hogy még mindig bíroznak a PSG meccsel kapcsolatba?Azért teszem félve fel a kérdést,hogy felmerült az hogy Navasnak igen korán oszthattak volna törölközőt a zuhanyozáshoz.
Igaziból engem teljesen hidegen hagyott, hogy a barca tovább ment, de az, hogy több nappal a meccs után is még a győzelmet kellett magyarázni mindent elmond. Szerintem minden jóérzésű barca drukker belátja, hogy ahhoz a továbbjutáshoz kellett a bíró, aki nem az meg nem tudom, próbálja meg reálisabban látni a világot. Ezt nem barca utálat mondatja velem (főleg úgy, hogy nem utálom őket, csak ellenfélként tekintek rájuk), de amikor katalánokon kívül mindenki, de tényleg Chelsea, Juve, Bayern, Manchester, Liverpool, Arsenal szurkoló akikkel beszéltem azt mondja, hogy segítette őket a bíró, akkor ott már csak nem lehet mindenki hülye.

Azt adom, hogy ott Navasnak piros lapot kellett volna kapnia, viszont 0-0nál volt és csak szabad lett volna, uh ettől még nem lett volna biztos a vereségünk. De emellett is rengeteget hibázott a meccsen főként a partjelző, aki az elején Moratát elengedte aki tisztán lesen volt, majd CR-nél beintette, aki meg egyáltalán nem volt.
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.13. 14:00:40

markionni írta:
ntibi67 írta:Nem olvastam végig a tegnapi meccsel kapcsolatos véleményeket a hűségesen ide járó real szúrkolóktól,hogy még mindig bíroznak a PSG meccsel kapcsolatba?Azért teszem félve fel a kérdést,hogy felmerült az hogy Navasnak igen korán oszthattak volna törölközőt a zuhanyozáshoz.
Miert mi koze a PSG elleni meccs biroi hibainak a tegnapi Real meccshez? A vegevel egyetertek.
A két mérkőzésnek semmi köze egymáshoz,(bár mint bírói tévedések összevethetők)csak kiváncsi voltam rá,hogy felhoztad-e témaként a meccsetekről a mérkőzést befolyásoló bírói tévedést.De örülök hogy Te reagáltál,mert pár napja nem reagáltál a kérésemre,amiko is megkértekek,hogy pár összetett mondatban írjál már valami pozitív dolgot a City elleni dupla meccsetekről,hiszen többek között őket is felsoroltad,mint nem bohocligás csapatot akiket az uróbbi években kaptatok a BL-ben.
markionni
Capitá del Barça

2017.03.13. 13:45:16

Miert mi koze a PSG elleni meccs biroi hibainak a tegnapi Real meccshez? A vegevel egyetertek.
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.13. 13:05:56

Nem olvastam végig a tegnapi meccsel kapcsolatos véleményeket a hűségesen ide járó real szúrkolóktól,hogy még mindig bíroznak a PSG meccsel kapcsolatba?Azért teszem félve fel a kérdést,hogy felmerült az hogy Navasnak igen korán oszthattak volna törölközőt a zuhanyozáshoz.
markionni
Capitá del Barça

2017.03.13. 09:10:57

Messias2 írta:Stat of the day: Since Zidane took over Real Madrid have scored 79% of their goals from crosses. [opta]

Fehér balett.
Ennek erősen megkérdőjelezem a hitelességét, de az biztos, hogy addig nem lesz változás amíg mindenkit verünk vele, még ha nyögvenyelősen is. BL-ben kiderül majd mennyit ér.
Messias2
Director del Fútbol

2017.03.13. 08:54:33

Stat of the day: Since Zidane took over Real Madrid have scored 79% of their goals from crosses. [opta]

Fehér balett.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Veidt_madridista
Madridista

2017.03.13. 08:32:55

LG írta: CR Aranylabdái és rekordjai ellenére ha én madridista lennék, akkor Ramost nagyobb klubikonnak tartanám. CR hajlamos a legfontosabb meccseken pocsék teljesítményt nyújtani, ellenben Ramos akkor jön, amikor leginkább szükség van rá. A két BL győzelemben is szvsz a spanyolnak volt nagyobb szerepe.
Ramos nagyobb klubikon, ez szerintem nem is kérdés. Egyszerűen olyan a személyisége, a kisugárzása, hogy teljesen mindegy hogy CR hány gólt rak el évente. Ráadásul sevillaiként így "befutni" Madridban...
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2017.03.13. 06:23:59

Ramos hihetetlen. Nagyon rendben van a pali fejben. A Real játéka tényleg nem szemet gyönyörködtető, de nekik jelenleg sokkal nagyobb szükségük van az eredményre, mint a szép játékra. Mert ha mi is ilyen régóta szívnánk a bajnokságban, itt se érdekelne túl sok embert a "hogyan értük el", csak legyen már végre meg. Viszont, ha így is elbuknak, akkor talán ideje lenne a komolyabb változtatásoknak. Arra azért mégsem apellálhatnak, hgy a középső védőjük szezonokon keresztül megnyeri nekik a meccseket...
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.03.13. 00:41:55

csababarca írta:
S.Agüero írta:Ha így folytatja Ramos és CR, akkor az előbbi Aranylabdájára nagyobb esély lesz... :)
Előbb nyelném le ezt, mint CR 5. lasztiját. Pláne hogy ha az utóbbi két évet nézzük, vagy hármat, akkor Ramos veri CRt fociban is. Most meg már a pontokat is ő hozza.
CR Aranylabdái és rekordjai ellenére ha én madridista lennék, akkor Ramost nagyobb klubikonnak tartanám. CR hajlamos a legfontosabb meccseken pocsék teljesítményt nyújtani, ellenben Ramos akkor jön, amikor leginkább szükség van rá. A két BL győzelemben is szvsz a spanyolnak volt nagyobb szerepe.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.13. 00:11:39

Kercsó írta:Madridistaként mondom, hogy sír a szívem ettől az ívelgetős focitól. és mégis eredményes...
Úgyfest, hogy amíg Ronaldo érinthetetlen, addig itt nem lesz változás.

A múltkor az Eibar volt játék és volt szemnek jól eső futball, akkor CR nem játszott.
Már pedig még legalább további 2 szezont ott lesz.

Off: Instagramon véletlenül rád találtam még korábban. Nem semmi pali vagy :D Minden tiszteletem, sokan dobták volna már a türcsit.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.12. 23:14:18

Kercsó írta:Madridistaként mondom, hogy sír a szívem ettől az ívelgetős focitól. és mégis eredményes...

A múltkor az Eibar volt játék és volt szemnek jól eső futball, akkor CR nem játszott.
Szerintem a világ hülyesége volt a plusz 5 év, vagy mennyi. Mert hiába nem jó a játéka, akkora PR értéke van, hogy akkor is játszatni kell, mert az insta followerek nagyrésze, miatta megy ki a meccsre.
Kercsó
Barça C
Kapcsolat:

2017.03.12. 22:56:26

Madridistaként mondom, hogy sír a szívem ettől az ívelgetős focitól. és mégis eredményes...

„Jó estét, jó szurkolást!”.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.12. 22:48:31

S.Agüero írta:Ha így folytatja Ramos és CR, akkor az előbbi Aranylabdájára nagyobb esély lesz... :)
Előbb nyelném le ezt, mint CR 5. lasztiját. Pláne hogy ha az utóbbi két évet nézzük, vagy hármat, akkor Ramos veri CRt fociban is. Most meg már a pontokat is ő hozza.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.03.12. 22:48:01

Sajnos ez a pontrúgósdi a különbség a két csapat között ebben a szezonban. Döntőnek bizonyul, hogy amíg mi kapjuk a gólokat pontrúgás okból, ők meccseket döntenek el velük.
Válasz küldése