ntibi67 írta:Nem olvastam végig a tegnapi meccsel kapcsolatos véleményeket a hűségesen ide járó real szúrkolóktól,hogy még mindig bíroznak a PSG meccsel kapcsolatba?Azért teszem félve fel a kérdést,hogy felmerült az hogy Navasnak igen korán oszthattak volna törölközőt a zuhanyozáshoz.
Igaziból engem teljesen hidegen hagyott, hogy a barca tovább ment, de az, hogy több nappal a meccs után is még a győzelmet kellett magyarázni mindent elmond. Szerintem minden jóérzésű barca drukker belátja, hogy ahhoz a továbbjutáshoz kellett a bíró, aki nem az meg nem tudom, próbálja meg reálisabban látni a világot. Ezt nem barca utálat mondatja velem (főleg úgy, hogy nem utálom őket, csak ellenfélként tekintek rájuk), de amikor katalánokon kívül mindenki, de tényleg Chelsea, Juve, Bayern, Manchester, Liverpool, Arsenal szurkoló akikkel beszéltem azt mondja, hogy segítette őket a bíró, akkor ott már csak nem lehet mindenki hülye.
Azt adom, hogy ott Navasnak piros lapot kellett volna kapnia, viszont 0-0nál volt és csak szabad lett volna, uh ettől még nem lett volna biztos a vereségünk. De emellett is rengeteget hibázott a meccsen főként a partjelző, aki az elején Moratát elengedte aki tisztán lesen volt, majd CR-nél beintette, aki meg egyáltalán nem volt.