MessiNeymarSuarez írta:Kell ennél nagyobb kritika a srácoknak, hogy egy ILYEN csapat megy előttünk 2 ponttal?
5 ponttal mennek.
Nekem is fájó megemészteni ezt az elképesztő mennyiségű szögletgólt, de ha eredményesek belőle jó vicc, hogy ezt csinálják. Az Atletico is ezzel nyert bajnokságot, és most a Madrid még durvább szintre emelte ezt. Játékban tényleg nem sziporkáznak, de csak győznek és győznek, ha rosszul játszanak sem lehet megverni őket, még két gólos előnyben sem. Nagy erényük ez, és amit csinálnak azt magas szinten csinálják. Benéznék egy edzésükre, hogy mennyi munka van a szöglet variációkban, vagy csak ennyire érzik egymást?
Az meg a mi kritikánk, hogy ha nem veszítünk pontokat nulla, kis csapatok ellen, akkor mi vezetnénk a ligát, és nem lennének ennyire magabiztosak a fehérek. De hát ez van, jobbak hosszútávon, fájó kimnodani, de ez van. Utóbbi évekhez képest mindkét csapat gyengébb szerintem, csak ők nem buknak annyi kötelező pontot mint mi, és most már azt sem lehet mondani, hogy majd még most jönnek nekik a nehéz meccsek...
Bayern ellen meg szerintem 50-50. Ha Münchenben is fejelnek 1-2 gólt, vagy elmennek kontrákkak, könnyen kaphatnak megint egy nagy verést a németek.
+ még egy gondolat:
tegyük a szivünkre a kezünket és nézzük kívülállóként vagy madrid szemmel, mi sem játszunk egyáltalán jobban, hány meccsünkön volt kilátástalan a játékunk és csak az ellenfélen múlt a dolog. Ehhez jött még hozzá pár szerencsétlen bírói itélet. Mondjuk azt nem lehet a szemünkre vetni, hogy pontrúgásból lövöldözzük a gólokat.
Sajnos ez van, mindkét oldalról kell nézni a dolgot. Gyengébb játék mindkét oldalon, ők a pontrúgásoktól függnek, mi meg Neymar meg Messi villanásaitól, csak ők egységesebbnek is tűnnek.
és még egy + gondolat:
azt sem érzik meg, hogy CR magáhozt képest nagyon gyéren termel. BL-ben azt hiszem van 2 (?) gólja, bajnokság is 19-el áll. Messiék sincsenek sokkal előtte, de jobban eloszlanak nála a gólok.