2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én sem így értettem, hogy tegyük fel a b csapatot, aztán lötyögjenek ők.nzxtpo írta:És az jobb, hogy elengedjük a bajnokságot, még a mostaninál is jobban lötyögünk, aztán jönnek a komoly meccsek a BL-ben, és csak nézünk? Legyünk élesek a szezon végéig egyre jobban, aztán lássuk meg mire elég. Nyilván ha már behozhatatlan lesz a hátrányunk, akkor ne állítsuk a földbe a kulcsjátékosainkat, de ne is játszunk sörmeccseket, mert többet ártunk vele, mint használunk.
Nem lehetetlen, de épp a múltheti Depor elleni meccsekkel rontjuk el az esélyeinket.. Képesek vagyunk egy középcsapattal is ikszelni, rosszabb esetben ki is kapni.. Ennyire nem lehet kiegyensúlyozatlan egy csapat aki bajnok akar lenni. A Real meg kapar amennyire tud, 5 éve nem nyertek bajnokságot, most már talán leesik ez nekik, de ebben megint komoly asszisztot adunk nekik...Nero. írta:Nem nagyon értem. Nyerni kell Madridba a Realnak pedig eggyel többször kell botlania mint nekünk, ez annyira lehetetlen feladat hogy már most március közepén ki kell húzni a fehér zászlót a Nou Campba?
Szerintem ennél tobbet adtak nekünk ezek a fiúk az elmúlt 10-15 évbe hogy most itt egyből feladjuk meg elpártoljunk.
ki írt elpártolásról? te jó ég, senki.Nero. írta:Nem nagyon értem. Nyerni kell Madridba a Realnak pedig eggyel többször kell botlania mint nekünk, ez annyira lehetetlen feladat hogy már most március közepén ki kell húzni a fehér zászlót a Nou Campba?
Szerintem ennél tobbet adtak nekünk ezek a fiúk az elmúlt 10-15 évbe hogy most itt egyből feladjuk meg elpártoljunk.
hát nem én leszek aki emiatt osztani fog...bár gondolom sejtetted.visca el barca írta: a legnagyobb gyengeségünk, hogy nincs stabil játékunk. ezért nem is fogunk bajnokságot nyerni, a reál ezzel az ívelgetős nullával megnyeri és kész. nagyon nem is bánnám ha kikapnánk vagy X-elnénk holnap, akkor talán a játékosok is elengednék a bajnokikat és minden idegszálukkal a BL-re feküdnének rá, hogy "megmentsék" az idényt.
lehet osztani.
a tavalyi hulla gyenge madridból kiindulva innentől kb 3 jó meccs elég. bőven elég lenne ha a negyed meg elődöntőben az első meccseket megnyomnánk annyira, hogy a visszavágókon " le lehessen pörgetni az órát" meg kell egy jó döntő és ennyi. de ha úgy vesszük még akár 5 x is jóTripleH írta:A BL-ben maximum 5 meccsre kell meg teljes idegzettel koncentrálni. Arra idén több esélyt látok.
a legnagyobb gyengeségünk, hogy nincs stabil játékunk. ezért nem is fogunk bajnokságot nyerni, a reál ezzel az ívelgetős nullával megnyeri és kész. nagyon nem is bánnám ha kikapnánk vagy X-elnénk holnap, akkor talán a játékosok is elengednék a bajnokikat és minden idegszálukkal a BL-re feküdnének rá, hogy "megmentsék" az idényt.csababarca írta:Vagy hogy nem kapunk? Annak is tudnék örülni.
Saját gyengeségeink jobban foglalkoztatnak.
Csak halkan jegyzem meg Ancelotti realja, nem egyszer ezt az ivelgetest nyomta, nem mellesleg Zizou állt mellette. Vajon honnan ragadt neki meg?Nero. írta:Szorol szora. Ancelotti mindket Realja sokkal erosebb volt mint ez, megse lettek bajnokok, ezzel meg odafognak erni.Rivaldo11 írta:Az nem létezik, hogy ez a brigád túllépjen a münchenen. Szutyok nulla, semmirevaló jövő nélküli kilátástalan borzalom amit őadnak. Mi pedig nézzünk magunkba mélyen: ezek mögött vagyunk.![]()
Mikor lesz már olyan, hogy mi rúgunk végre egyet????S.Agüero írta:Mikor lesz egy olyan meccsük, ahol nem rúgnak gólt szögletből?
Én elfogadom ha valakinek ez a vélemény, de a Leganes elleni meccs előtt/alatt kb ugyan ezt írták jópáran a barcára. Most akkor egy PSG elleni 6-1 így megváltoztatta az egész évet?Rivaldo11 írta:Az nem létezik, hogy ez a brigád túllépjen a münchenen. Szutyok nulla, semmirevaló jövő nélküli kilátástalan borzalom amit őadnak. Mi pedig nézzünk magunkba mélyen: ezek mögött vagyunk.
5 ponttal mennek.MessiNeymarSuarez írta:Kell ennél nagyobb kritika a srácoknak, hogy egy ILYEN csapat megy előttünk 2 ponttal?
Szorol szora. Ancelotti mindket Realja sokkal erosebb volt mint ez, megse lettek bajnokok, ezzel meg odafognak erni.Rivaldo11 írta:Az nem létezik, hogy ez a brigád túllépjen a münchenen. Szutyok nulla, semmirevaló jövő nélküli kilátástalan borzalom amit őadnak. Mi pedig nézzünk magunkba mélyen: ezek mögött vagyunk.