Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Real 2010-et kivéve 90 körüli pontokkal végzett, vagyis a 10 évből egyszer volt kimagasló, szerencsétlenségére a Barca akkor volt a csúcson és hozott egy 99 pontos szezont, utána 96, majd 2x 100 pont. A Real ekkor hozta a 91-92 pontokat. Ahogy a többi évben is 90+1-2 körül muzsikált, vagyis tartom: a Real csak hozta a szokásos teljesítményét, semmivel sem volt jobb, mint máskor (kivéve a 2010 évet)! A Barca viszont nem, sajnos. Ha a Barca csak a minimum szintjét hozza, akkor biza bajnok... ennek köszönheti a Real a bajnoki címét, nem azért mert hú mekkorát játszottak idén... de nem akarok vitatkozni, mert nem így lett, ez van. Gratula a Madridnak.Cestus írta:A bemásolt listádon a Real átlagosan 90,33 pontot szerzett, a Barca meg 92,78-at, ami kerekítve 93. Ha a Barca megszerzi a lista szerinti átlagpontszámát, továbbra is bajnok. Nem látom, hogy cáfoltad ezzel Subinho-tt.Figo írta:2008/2009: 1. Barca 87 pont, 2. Real 78 pont
2009/2010: 1. Barca 99 pont, 2. Real 96 pont
2010/2011: 1. Barca 96 pont, 2. Real 92 pont
2011/2012: 1. Real 100 pont, 2 Barca 91 pont
2012/2013: 1. Barca 100 pont, 2. Real 85 pont
2013/2014: 1. Atleti 90 pont, 2. Barca 87, 3. Real 87 pont
2014/2015: 1. Barca 94 pont, 2. Real 92 pont
2015/2016: 1. Barca 91 pont, 2. Real 90 pont
2016/2017: 1 Real 93 pont, 2. Barca 90 pont
Hogy tessék?Utoljára 4 évvel ezelőtt nyertetek 100 ponttal... azóta semmi. Előtte igen két évig majdnem 100 pont, de mi is ott voltunk mögöttetek szorosan... csak hát nekünk nem adtak annyi pontot a bírók, mint nektek, ennyi erővel mi is mondhatjuk akkor... Nem voltunk semmivel sem jobbak, mint máskor, csak ti muzsikáltatok gyengébben? Tavaly is bajnokok lettünk volna ennyi ponttal, 2014-ben is, 2009-ben is. Na mindegy, csak egy kis statisztika, hogy hány ponttal lettetek bajnokok, és hogy milyen szoros volt, és nem volt egyértelmű...
Mondjuk az is kiderül ebből, hogy a Real átlagon felül teljesített a szezonban. De ha a Barca hozza kb. az átlagos szintjét, még elég lett volna.
Neki inkább egy fa szárú nyalóka járna a szájábaMotaro írta:Pfff, ez ám a hisztiKakakos nyalókát kérsz esetleg?
Sikerült megint kiragadni a lényeget...MessiNeymarSuarez írta:Annyi pontot adtak a bírók?
Az a baj hogy a mi meccseinken is 3 pontot ér a győzelem, 1-et az X és 0-t a vereség?![]()
De kedves... tipikus... bár mit várjon el az ember egy ilyen nicknamet használó usertől...Messias2 írta:Ezzel a névvel instantbant érdemelnél.Figo írta:....
Itt most nem az átlagpontszámokról volt szó. Itt most legfőképpen arról volt szó, hogy nem voltunk jobbak most, mint az előző években. Vegyük alapul 2014-től. Azonos pontszámmal végeztünk abban az évben. A következőkben 2+1=3 (a gyengébbek kedvéért) pont különbség a ti javatokra, most meg 3 pont nekünk egy szezonon belül... nem értem akkor a kijelentést a kollégádnak, hogy mi hozzuk az átlagosat, és mikor ti bajnokok voltatok sokkal jobban ,,muzsikáltatok" mint most... semmivel sem voltatok akkor jobb, mint most, mi voltunk kevésbé ilyen jók. Így is fellehet ezt fogni. Miért annyira fájdalmas, és vagbél műtéttel felérő fájdalom beismerni, hogy IDÉN LEGYŐZTÜNK TITEKET! És nem az nyeri a bajnokságot, aki el clasicot nyer (teszem hozzá 10 ember ellen). Tavaly mi is legyőztünk titeket a tavaszi fordulóban, ugyanazt csináltátok akkor, mint most mi, bár kikaptatok de nem engedtétek ki a pontokat a kezeitek közül. Most pedig az idei szezonban mindenre van fogva a mi elsőségünk, csak arra nem, hogy jobbak voltunk. Nem mintha érdekelne bárkitől a semmitmondó elismerése, félreértés ne essék, szó sincs róla. Csak akkor blamákat ne nyomjatok, tisztelet a kivételnek, kinek nem inge ne vegye magára, kinek igen gombolkozzon be.Cestus írta:A bemásolt listádon a Real átlagosan 90,33 pontot szerzett, a Barca meg 92,78-at, ami kerekítve 93. Ha a Barca megszerzi a lista szerinti átlagpontszámát, továbbra is bajnok. Nem látom, hogy cáfoltad ezzel Subinho-tt.
Mondjuk az is kiderül ebből, hogy a Real átlagon felül teljesített a szezonban. De ha a Barca hozza kb. az átlagos szintjét, még elég lett volna.
Tényekkel alátámasztva megcáfolt 1 nem valós állítást, mehet is neki a bann.Messias2 írta:Ezzel a névvel instantbant érdemelnél.Figo írta:....
A bemásolt listádon a Real átlagosan 90,33 pontot szerzett, a Barca meg 92,78-at, ami kerekítve 93. Ha a Barca megszerzi a lista szerinti átlagpontszámát, továbbra is bajnok. Nem látom, hogy cáfoltad ezzel Subinho-tt.Figo írta:2008/2009: 1. Barca 87 pont, 2. Real 78 pontSubinho írta:Ahogy írtam már korábban, a Real semmivel sem volt jobb idén, mint bármelyik másik évben, hozták a 90 körüli pontot, ami általában 2. helyre elég, csak mi idén sokkal gyengébben muzsikáltunk.
2009/2010: 1. Barca 99 pont, 2. Real 96 pont
2010/2011: 1. Barca 96 pont, 2. Real 92 pont
2011/2012: 1. Real 100 pont, 2 Barca 91 pont
2012/2013: 1. Barca 100 pont, 2. Real 85 pont
2013/2014: 1. Atleti 90 pont, 2. Barca 87, 3. Real 87 pont
2014/2015: 1. Barca 94 pont, 2. Real 92 pont
2015/2016: 1. Barca 91 pont, 2. Real 90 pont
2016/2017: 1 Real 93 pont, 2. Barca 90 pont
Hogy tessék?Utoljára 4 évvel ezelőtt nyertetek 100 ponttal... azóta semmi. Előtte igen két évig majdnem 100 pont, de mi is ott voltunk mögöttetek szorosan... csak hát nekünk nem adtak annyi pontot a bírók, mint nektek, ennyi erővel mi is mondhatjuk akkor... Nem voltunk semmivel sem jobbak, mint máskor, csak ti muzsikáltatok gyengébben? Tavaly is bajnokok lettünk volna ennyi ponttal, 2014-ben is, 2009-ben is. Na mindegy, csak egy kis statisztika, hogy hány ponttal lettetek bajnokok, és hogy milyen szoros volt, és nem volt egyértelmű...
Ezzel a névvel instantbant érdemelnél.Figo írta:....
2008/2009: 1. Barca 87 pont, 2. Real 78 pontSubinho írta:Ahogy írtam már korábban, a Real semmivel sem volt jobb idén, mint bármelyik másik évben, hozták a 90 körüli pontot, ami általában 2. helyre elég, csak mi idén sokkal gyengébben muzsikáltunk.
Ezt soha nem értettem. A Pique részéről sem. Veszíteni és nyerni is tudni kell. 5 év után nem lehet úgy örülni a bajnokságnak, hogy nem vesszük elő a másikat?BarcafanTomee írta:Ahogy olvasom, Ramosék torkuk szakadtából énekelték a "Piqué cabron, saluda al campeón"-t. Kíváncsi vagyok lesz-e válasz.
BBC írta:( ámbár le a kalappal,már megy neki 3 méterről,végre befelé pattan a bojler testéről)
Reméljük, hogy a következő szezon végén fog érkezni a válasz.BarcafanTomee írta:Ahogy olvasom, Ramosék torkuk szakadtából énekelték a "Piqué cabron, saluda al campeón"-t. Kíváncsi vagyok lesz-e válasz.
Morata,James,Pepe,Mariano,Coentrao. Ezek szerintem fixek.recrea írta: Sztem tökön szúrás lenne, ha elengednék őket, bár gyanítom, ők elégedetlenek. Azon kívül, h Zidane kedvence, ötletem nincs, h sikerült Benzemának ennyit játszania a szezonban Morata rovására.
Amúgy, h ők ketten elmennek, nyilván 100 m fölött, abból lehet 1-2 kezdő szintű játékost ismét venni.
Sztem tökön szúrás lenne, ha elengednék őket, bár gyanítom, ők elégedetlenek. Azon kívül, h Zidane kedvence, ötletem nincs, h sikerült Benzemának ennyit játszania a szezonban Morata rovására.visca el barca írta:a kérdés az, mi lesz jövőre a reallal a perememberek nélkül, páran biztos elmennek, dzsémsz, morata szinte 100% (mondjuk eladják a kettőt 3000 millióért, szóval lesz lóvé pótolni őketrecrea írta:Sztem a legnagyobb baj, h mentálisan nem lett felhúzva Denis, Gomes vagy Paco, h innentől Barcelona és magas elvárások. Én sokkal jobb focistának nem tartom a Real peremembereit, de náluk ez pl tökéletesen sikerült. Emiatt sem gondolom, h túl nagy bajban lennének, ha CR elköszön.)
a kérdés az, mi lesz jövőre a reallal a perememberek nélkül, páran biztos elmennek, dzsémsz, morata szinte 100% (mondjuk eladják a kettőt 3000 millióért, szóval lesz lóvé pótolni őketrecrea írta:Sztem a legnagyobb baj, h mentálisan nem lett felhúzva Denis, Gomes vagy Paco, h innentől Barcelona és magas elvárások. Én sokkal jobb focistának nem tartom a Real peremembereit, de náluk ez pl tökéletesen sikerült. Emiatt sem gondolom, h túl nagy bajban lennének, ha CR elköszön.
Ez is egy lehetőség, nekem is jobban tetszene, ha így oldaná meg az edző, nagyobb lenne az állandóság. Meglátjuk, hogyan gondolkodik az új edző majd. Lucho is rotálhatott volna így, általában még sem ezt csinálta, pedig így az Alavéshez hasonló betliket biztosabban elkerülhettük volna.visca el barca írta: de, lehet, kb tavalyelőtt is folyamatosan a gála ment. és a végére se fizikáklisan fáradtunk el, hanem egyszerűen jött egy rossz periódus.
pihentetni nem úgy kell, hogy egyes meccseken a B csapatott játszatod, hanem úgy, hogy a kezdőben max 2 embert rotálsz és mikor már 4-0-ra vezetsz a 60. percben, akkor leveszed akit akarsz. ennyi, nem több