2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha Mané vagy,akkor szerintem inkább mész a kész Bayernbe,mintsem 30 éves korodban a Barca-nál vársz arra,hogy mikor merre tart a csapat egyáltalán.
Én rohadjak meg nem látom
Hát azért eléggé két szék közt a földre seggeltek. Nemrég még úgy beszéltek, hogy Haaland és Mbappé is meglesz nekik a nyáron, most úgy tűnik egyik se. Ami valószínűbbnek tűnik most az Gnabry leigazolása, illetve Leao a Milánból, aki viszont több mint 120 millió euro lenne.bence0330 írta: ↑2022.05.26. 09:05:48Hát az biztos. Egyre inkább úgy gondolom, hogy igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy Mbappé maradásával még inkább ők jártak jól... Főleg, hogy olyan posztra jött volna, ahol már volt remek játékosuk, és ahová könnyebb mást szerezni.Troym írta: ↑2022.05.26. 07:00:16Annyira azért nem tartom kivételes játékosnak, eddig 1 nagyon jó szezonja volt és ott van Nkunku, Nunez, Salah vagy pl Harry Kane akikről szintén pletykálnak náluk, pénz is van nyilván, ellenük is lenne gond gazdagon. Egy Benzema, Vinicius, Salah trió is elég kemény dió lenne
Hát az biztos. Egyre inkább úgy gondolom, hogy igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy Mbappé maradásával még inkább ők jártak jól... Főleg, hogy olyan posztra jött volna, ahol már volt remek játékosuk, és ahová könnyebb mást szerezni.Troym írta: ↑2022.05.26. 07:00:16Annyira azért nem tartom kivételes játékosnak, eddig 1 nagyon jó szezonja volt és ott van Nkunku, Nunez, Salah vagy pl Harry Kane akikről szintén pletykálnak náluk, pénz is van nyilván, ellenük is lenne gond gazdagon. Egy Benzema, Vinicius, Salah trió is elég kemény dió lenne
Annyira azért nem tartom kivételes játékosnak, eddig 1 nagyon jó szezonja volt és ott van Nkunku, Nunez, Salah vagy pl Harry Kane akikről szintén pletykálnak náluk, pénz is van nyilván, ellenük is lenne gond gazdagon. Egy Benzema, Vinicius, Salah trió is elég kemény dió lennebence0330 írta: ↑2022.05.26. 01:44:27Nem lehetetlen, hogy lesz a nyáron egy nagyobb robbantás, a Real több komolyabb forrás szerint 128 milliót kínál Rafael Leaoért. 160 körül van a kivásárlási ára, nem tudni, a Milan mit fog mondani, mert ugyan ér is már lassan annyit, de ez akkor is sok pénz. Hát, nagyon remélem, hogy nem jön, egyrészt Milanosként nagy érvágás lenne nekem, másrészt meg a jobboldali hátsó részlegünknek akkor kb annyi lenne a Klasszikókon. Az az ember komplett védelmeket reggelizik már most, meccsenként többszöri repetával. A Serie A-ban egyébként az idény legértékesebb játékosának választották, teljes joggal.
És akkor gondolj bele, hogy milyen nehéz szabályozni komplett gazdaságokat, mégis a tapasztalat azt mutatja, hogy szükség van regulációkra, és pár laissez-faire szektán kívül fel sem merül ellenérvként az, hogy nehéz.
Azért nehéz szabályozni, és kordában tartani a fizetéseket, mert a focira iszonyat nagy kereslet van. Egy bajnokok ligája döntőre szinte bármennyiért el lehet adni a jegyeket. Akkor is teltház lesz. Meg a csapatok se úgy állnak hozzá még, hogy kijelentik ha itt akarsz játszani akkor max ennyi pénzünk van rá. Egymást túl licitálják. Barcelona is megvette Griezmann-t 120 ért most meg 40 et nem ér. Akkor se ért annyit mikor eladtákLG írta: ↑2022.05.22. 23:10:50Ahogy írtam én is és mások is: fizetési sapka kellene, illetve szabályozni kellene azt is, hogy mennyit költhet egy klub átigazolásokra (ehhez persze jöhetne hozzá, ami játékoseladásból bejön)Kovbal88 írta: ↑2022.05.22. 13:00:59
Magyarországon pont az állami pénzek tartják életben a focit. Önerőből már rég tönkrementek volna a csapatok. Stadionokat itthon az állam építi. Akkor, hogy is van ez.
Nem lesz jó vége, hogy elszabadultak az árak, de a pénz akkor is pénz, bárhonnan kapod. És ebbe nem is tudom, hogy lenne képes beleszólni az UEFA vagy bármelyik másik szervezet. Ha nem nyíltan, akkor majd szponzori és egyéb néven fogja tolni a pénzt.
Mert azt mondom, hogy ha milliárdos előben akar fm-ezni, tegye meg, az ő pénze, azt csinál vele, amit akar. Valóban inkább ez, mint ami Magyarországon megy. De az viszont nem szabad hagyni, hogy ezzel az egekbe lőjjenek ki az átigazolási díjak, a fizetések meg az aláírási pénzek, és sok tradicionálisan működő klub pedig ellehetlenüljön. Le lehet ezt szabályozni korrekt módon, és akkor is fm-ezhet a milliárdos, csak nem egy 2 év alatt fog top 10-es európai klubot építeni őrült költekezéssel, hanem hosszabb és átgondoltabb stratégiája lesz szüksége. Ehhez persze az kéne, hogy a Fifában, Uefában ne korrupt emberek hozzák meg a döntéseket.
Ahogy írtam én is és mások is: fizetési sapka kellene, illetve szabályozni kellene azt is, hogy mennyit költhet egy klub átigazolásokra (ehhez persze jöhetne hozzá, ami játékoseladásból bejön)Kovbal88 írta: ↑2022.05.22. 13:00:59
Magyarországon pont az állami pénzek tartják életben a focit. Önerőből már rég tönkrementek volna a csapatok. Stadionokat itthon az állam építi. Akkor, hogy is van ez.
Nem lesz jó vége, hogy elszabadultak az árak, de a pénz akkor is pénz, bárhonnan kapod. És ebbe nem is tudom, hogy lenne képes beleszólni az UEFA vagy bármelyik másik szervezet. Ha nem nyíltan, akkor majd szponzori és egyéb néven fogja tolni a pénzt.
Valaki már rég megfogalmazta, és több érve is volt amikkel egyet kell értsek, ezek közül az egyik, hogy a szuperliga (egyik) legnagyobb hátránya, hogy megöli a sportot, megöli a versenyt a bajnokságokban. Ha te vagy pl. a Juventus, nem fogsz azért hajtani, hogy bekerülj a legjobb 3-4 közé, hiszen alanyi jogon jár neked a Szuperliga részvétel.Alapvetően én is támogatom a Szuperligát, csak ahogy írtam, számomra kidolgozatlannak tűnt.
Akkora pénzek mozognak itt, hogy nehéz elképzelni, hogy összehozzanak valamit, ami még működik is. Pl. ebben a pillanatban max 6-8 csapat van, aki alkalmas arra, hogy minden héten minőségi meccseket játsszon. Feltölteni a tabellát olyan csapatokkal, akik 3-4 góllal kapnak ki a legjobbaktól, pedig egy idő után unalmas és érdektelen lenne.ericco írta: ↑2022.05.22. 14:37:10Az NFL hasonloan alakult anno, mint ahogy a Szuperligat terveztek: 10 klub osszeult, es lefektettek az alapokat, azota 32-re duzzadtak, es a donteshozatalokban nem lehet oket megkerulni. Sokkal demokratikusabb az egesz, mint a maffia-szeru FIFA es UEFA mukodese. Nagyon sok pelda van a sport multjabol, amikor a csapatok osszefogtak, es a kezukbe vettek a sorsukat.
Tény. Mondjuk az egy hatalmas facepalm volt nálam, mikor a kritikák után Perez úgy gondolta, hogy az El Chiringuito tökéletes platform a kommunikációhoz.
Akkor is ezt gondolnám, ha jött volna.
Ez lehet szerintem az a pont, amikor majd a debil angol drukkerek szeme is felnyílik, és vagy könyörögni fognak a Szuperligáért, vagy dacból nem, de újra feltalálják azt. Szerintem legfeljebb 5 éve van a focinak ebben a formájában, olyan nincs, hogy ezt még sokáig elnézzék a szurkolók.
Mert akkora lett a siras, szandekos panikkeltes az elso pillanatban, hogy esely sem volt a reszletekig eljutni.
Perez sokadszorra nezi be, hogy bizik valakinek a szavaban, es nem erolteti az eloszerzodeseket.