2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kizárt h a Reál ne legyen benne, se Tottenham, rossz a listaKassandra írta: ↑2022.08.30. 18:34:52Sir Alex visszavonulása utáni költések a transferpiacon, az eladásokkal csökkentve;
ManU - 1,1b font
ManCity - 985m
PSG - 940m
Barcelona - 650m
Arsenal - 583m
Juventus - 560m
AC Milan - 432m
Everton - 430m
Aston Villa - 424m
Chelsea - 413m
Durva, hogy lenyomják a Cityt, és ebben Antony még nincs benne. Nagyokat tud változni a futball világa.
nekem a Cucurellaért 65 misi volt a csúcs. Spanyolországban egy nevenincs 5 milliós, kvázi értéktelen játékos volt. Angliában egy szezon, és 65 misi.visca el barca írta: ↑2022.08.30. 16:40:18Eszmeletlen penz egy olyan gyerekért aki a holland bajnoksagbol is alig tunt ki. Komolyan mondom, kb dzsudzsak szintu szamokat hozott. 50et se ért, nem hogy 100at. Nyúkasztl is kifizetett isakért 70 milliot...ezeket mindenki ott húzza le ahol tudja....
Az összeg sok, de mondjuk a megye 3-as Fred meg Mctominay helyére elfér.visca el barca írta: ↑2022.08.20. 11:27:30
2x annyi pénzzel.
Vilag vicce h 80 millio eurot fizetnek ezert a kozepszerert.
2x annyi pénzzel.
Ez azért is érdekes lehet, mert a ManU kb. a de Jongra szánt pénzt fektette Casemiróba, ők szerintem ezzel végképp kiszálltak a versenyből.
Pénzben zárja ki. Eddig is olyan cikkek voltak, hogy a Juve esetén is gond a FFP.
Amolyan támogató, támadó szellemű szélső, felállástól függően szélső középpályásként, vagy támadóként, ráadásul ballábas. Memphis szerintem is elférne elé, legalábbis nem feltétlenül zárja ki.