Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Például az ilyen megnyilvánulások miatt sem egy szimpatikus csapat. Nem kár értük.Nervo írta: ↑2022.12.11. 17:58:51Bruno Fernandes is megszólalt: "I don't know if they're going to give the cup to Argentina. I don't care, I'm going to say what I think and screw them.
"It's very strange that a referee from a team that whistles us it's still in the World Cup. They've clearly tilted the field against us."
https://www.mirror.co.uk
Az én szememben soha nem számított annak, de szerintem a saját szemében sem.NovaProspekt írta: ↑2022.12.11. 18:52:59Griezmann elég jól tolta a franciáknál, ha ő még Barca játékosnak számít![]()
E tekintetben én kifejezetten többet vártam. Azt, hogy kitől vagy kiktől, konkrét várakozásom nem volt, de bizakodva reméltem, hogy a környezetváltozás, más társak, más közösség valamelyik barcelonai játékosból (adta volna ég, hogy többes számban) kihoz valami olyat, amivel húzóerővé válhatott volna tavasszal.visca el barca írta: ↑2022.12.11. 13:18:50Ami a barca játékosokat illeti, sajnos egyelore senki nem nyujtott maradandot....
Miért, az argentín Acuna, Mac Allistar, Molina stb akkora világklasszisok? A horvátok egységes csapat, bivaly erős középpályás játék, plusz azt teszik amit kell a győzelemhez. Ha pl Gvardiol végig 3 cm messze lesz Messitől, nem látom mit tudnak tenni az argentínok. Szép focival manapság nem ér el senki semmit kuparendszer alapú lebonyolításban. Pl Man City 0 BLt nyert, Chelsea 2t.
Sajna így van... DJ volt talán a legjobb a játékosaink közül, rajta még a gyenge holland időszakokban is éreztem, hogy megy, csinálja, nem rajta múlik. 1-2 meccsen Depay is rendben volt, szintén 1-2 meccsen Raphinha és talán Dembélé is, de inkább lefelé lógtak ki, még ha erős válogatottakból is. A spanyoljaink is elég gyengék voltak átlagban, ha levesszük a Costa Rica elleni parádézást, Lewy meg kifejezetten borzasztó.visca el barca írta: ↑2022.12.11. 13:18:50Ami a barca játékosokat illeti, sajnos egyelore senki nem nyujtott maradandot.... De legalabb eddig senki nem serult le...
Ez így van, és ez a legnagyobb hozadéka( a sérülés nélküliség) eddig a vb-nek. Addig, amig a franciák versenyben vannak Koundért lehet aggódni, mostmár rendben lehetne a hátsó sorunk.visca el barca írta: ↑2022.12.11. 13:18:50Ami a barca játékosokat illeti, sajnos egyelore senki nem nyujtott maradandot.... De legalabb eddig senki nem serult le...
A VB előtt egy horvát-marokkó döntő csak a vicc-lapokban fordulhatott elő. Még mindig nem ez a realitás, de sok meccsen nem érvényesült már a papírforma. (Nyilván a döntő nézettségének se tenne jót.)Messithebest írta: ↑2022.12.10. 22:07:38Marokkón szerintem már átmennek, reményeim szerint utána meg jöhet az argentínok elleni döntő. Messinek nem lesz egyszerű dolga, de innen már meg kell lennie.
Igen, sajnos jó a hasonlat a RM-al: Játszhatsz ellenük akármennyire jól, ha nem rakod be szigorúan a gombócokat akkor meg van írva hogy előbb-utóbb valahogy betalálnak ellened.LG írta: ↑2022.12.10. 22:26:59Épp emiatt tartom őket favoritnak. A játékukkal ők sem emelkednek ki, de fejben és rutinban számomra ők tűnnek legerősebbnek. Szerintem be is húzzák: nem fognak gálázni, Marokkó ellen megszenvednek ők is, de egy góllal továbbmennek, és a döntőben is ők nyernek majd egy ki-ki meccsen. Ne így legyen, mert bármelyik csapatot szívesebben látnám győztesként, de ezt érzem.bence0330 írta: ↑2022.12.10. 22:10:41Hát itt az egyik csillagnak hullania kellett, szerintem az angolokat a múltjuk is megverte a franciák mellett. Utóbbiaktól többet vártam, szerintem mindkét csapat pont ugyanannyira érdemelte volna meg a továbbjutást. A rutin győzött, Giroud ennek jó példája.
Azért nem feltétlenül foghatatlanok az argentinok számára, már persze ha Messiék megoldják a horvátokat. Nagyobb klasszisok (és jóval többen) vannak, akik eldönthetik a meccset, de a mai után nem verhetetlenek ők sem.
Épp emiatt tartom őket favoritnak. A játékukkal ők sem emelkednek ki, de fejben és rutinban számomra ők tűnnek legerősebbnek. Szerintem be is húzzák: nem fognak gálázni, Marokkó ellen megszenvednek ők is, de egy góllal továbbmennek, és a döntőben is ők nyernek majd egy ki-ki meccsen. Ne így legyen, mert bármelyik csapatot szívesebben látnám győztesként, de ezt érzem.bence0330 írta: ↑2022.12.10. 22:10:41Hát itt az egyik csillagnak hullania kellett, szerintem az angolokat a múltjuk is megverte a franciák mellett. Utóbbiaktól többet vártam, szerintem mindkét csapat pont ugyanannyira érdemelte volna meg a továbbjutást. A rutin győzött, Giroud ennek jó példája.
Azért nem feltétlenül foghatatlanok az argentinok számára, már persze ha Messiék megoldják a horvátokat. Nagyobb klasszisok (és jóval többen) vannak, akik eldönthetik a meccset, de a mai után nem verhetetlenek ők sem.