2025.10.10. 16:11:58
Mondjuk ekkora átformálásoknál mindig kell időt hagyni. A MU nagyon jó játékosokat vett megint (mindegy, hogy esetleg többért-e, mint lehetett volna), akik ott szokás szerint nagyon gyengék lettek. Mbeumo tavaly az egyik legjobb volt a posztján, Cunhát nem ismertem annyira, de ahogy nézed a pályán és átmegy bárkin, nem érted, hogy miért nincs már 8 gólja (itt vagy Cityben lenne) közben Onana az első 1-2 meccsén MOM volt, azóta nem követem, Rashford nem tud lehozni meccset gólpont nélkül, és lehet folytatni a sort. Oda most tényeg összevásárolhatnák a világ 11 legjobb játékosát, és középmezőnyben ragadnának. Amorim rendszere nem működik, ezt meg belátni makacs, a vezetőség meg nem tudja, mit csináljon, mert két ígéretes edző bukott már meg, nem akarnak keringőt, de közben meg ennél azért ETH is sokkal jobb volt. Nekik legenda kéne, mint a Madridnak Zidane, full mindegy, mit tud amúgy edzőként, túl sokat Ole se tudott, és az elmúlt 6-7 év legjobb edzője volt ott, feleilyen jó kerettel is jöttek az eredmények.
Mainoo meg ott ücsörög a padon, és nem tudom, hogy sír vagy nevet magában.
A Poolnál meg nem tudom, túl sok dudás van már egy csárdában? Ők azért még összeállhatnak, de most derül ki igazából, milyen edző Slot. Tavaly kapott egy kész csapatot, ami elvesztette az szikrát a Klopp-ra végére, az új impulzust jól adta meg, de most ez már az ő csapata, és eddig nem működik. Wirtz biztos lesz még megint a világ egyik legjobb játékosa, mint volt, de egyelőre egy megszeppent alsós képét kelti, komolyan rossz volt nézni a hétvégén, mikor már csak annyit várna tőle az ember, hogy menjen 5 métert a labdával, mert egyeneset passzolni nem tud, gólt hagyjuk is, de már szó szerint elesett a labdában.
Közben a City szerintem kijelenthető, hogy visszatért.
Én azt mondom, hogy a legjobb focit kérdés nélkül végig az Arsenal fogja játszani, hogy túllépnek-e az árnyékukon, ki tudja, de lehet. Szerintem ők most top2 PL és top3 BL esélyesek is.
Foci alapján azt mondanám, hogy egy Arsenal/City versenyfutás lesz, a CFC győzelemre sem esélytelenül mögöttük, és 4. a Pool, de aztán ehet, hogy ki tudják majd kaparni a győzelmeket. A Thamet nem tudom hová tenni, jól tolják, erősítettek is szépen, én örülnék, ha beférnének mondjuk a CFC helyett, de gondolom majd 5.-6. hely köré futnak be.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy