2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez addig oké,nyilván nem lehet mindenki Agárd vagy a Hungária körút szülöttje, de nem ez az akadémiák lényege?összegyűjteni a tehetségeket, nagyszerű körülmények között, jó edzők felügyelete mellett fejlődni, megadni a lehetőséget a felnőtt első osztályban, majd külföldre mennekOleguer írta:MTKról amit gondolsz, az tévhit, nem ők nevelik ki a játékosokat, hanem kb 16évesen összevásárolják. Aztán 1 évig van náluk és megy tovább. Németh Krisztián Győri, Simon András pedig Miskolci. Ráadásul az MTK nem igazán a fiatalokat szolgálja, pl.: Filkor esete.
MTKról amit gondolsz, az tévhit, nem ők nevelik ki a játékosokat, hanem kb 16évesen összevásárolják. Aztán 1 évig van náluk és megy tovább. Németh Krisztián Győri, Simon András pedig Miskolci. Ráadásul az MTK nem igazán a fiatalokat szolgálja, pl.: Filkor esete.huevos írta:igen, tűnjön el az MTK, Magyarország legfejletteb utánpótlásképző akadémiájának a felnőtt csapata.gratulálokOleguer írta:Nem vagyok, nagy fradista, sőt nem szeretem a fradt. De az NB1ből tényleg hiányoznak. Loki-FTC vagy FTC-Ujpesteken voltak azrét nézők, MTKnak és társainak meg elkéne tűnni egy deka ember nemszurkol nekik. PL.: Szerintem egy NB1es Szegeden vagy Szolnokon lennének azért nézők az MTK 250es átlagát sztem ütnék![]()
![]()
a fradi meccsekre vonatkozóan egyetértek veled, de azért nem csak a nézőszám a fontos
igen, tűnjön el az MTK, Magyarország legfejletteb utánpótlásképző akadémiájának a felnőtt csapata.gratulálokOleguer írta:Nem vagyok, nagy fradista, sőt nem szeretem a fradt. De az NB1ből tényleg hiányoznak. Loki-FTC vagy FTC-Ujpesteken voltak azrét nézők, MTKnak és társainak meg elkéne tűnni egy deka ember nemszurkol nekik. PL.: Szerintem egy NB1es Szegeden vagy Szolnokon lennének azért nézők az MTK 250es átlagát sztem ütnék![]()
Nem vagyok, nagy fradista, sőt nem szeretem a fradt. De az NB1ből tényleg hiányoznak. Loki-FTC vagy FTC-Ujpesteken voltak azrét nézők, MTKnak és társainak meg elkéne tűnni egy deka ember nemszurkol nekik. PL.: Szerintem egy NB1es Szegeden vagy Szolnokon lennének azért nézők az MTK 250es átlagát sztem ütnékvarga tamás írta:randalírozni, hanem tenni a feljutásért. Mellesleg, ez a Fradi nem hiányzik az első osztályból, a szinvonalat nem emelné egy dekát sem. .
Pedig mekkora Isten volt 2-3 éve. Ontotta a gólokat. Jobbal,ballal, fejjel...Atesz írta:Sidibe eligazolt Belgiumba...
Elvileg tegnapra vagy jövő szerdára ígérték a bejelentést, nos ilyenkor, amikor két dátum van, akkor mindig a későbbi a helyes, vagy egy azutáni.Ordog írta:Mellesleg ha jön az angol befektető, márpedig jön akkor ígéretük szerint itt 2-3 éven belül nagy csapat lesz a Fradiból (közép-európai léptékkel mérve). Meglátjuk mi lesz belőle... remélem nem azon gondolkoznak már ott egyesek, hogy mennyi pénzt lehet majd ellopni
Azért tettem oda hogy "magyar foci terén is", mert sztem is béke segge alatt van. Ezen nem fogunk összeveszni.raulreal írta:igény? magyar focinál?alacsony igényűek lehetnek még magyar foci terén isörülhetünk ha néha eléri a színvonal a béka seggét
a magyar csapatoknak már csak szurkolni lehet, a magyar futballban még jó 20 évig biztos nem leljük örömünket ami a játékot illeti
igény? magyar focinál?alacsony igényűek lehetnek még magyar foci terén is
Akkor igen kevés magyar focit kedvelő ismerősöd lehet, ha pedig mégis van akkor elég alacsony igényűek lehetnek még magyar foci terén is...raulreal írta:ez csak a fradisták agyszüleménye hogy fradi nélkül nincs NB1...
csak nektek hiányoznak