NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Stelios
Jugador del Barça

2009.03.20. 20:47:14

Már összefoglalókat se adnak a meccsekről, pedig régen legalább az volt az RTL Klubon. Fel kéne oszlatni az egész magyar focit, és amatőr labdarúgássá nyilvánítani.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.20. 20:39:59

don gamper írta:
Rivaldo11 írta:
don gamper írta:Legalább egy x jo lenne ..... de mire leírom 2:0 :cry:
Nem mindegy ki a király ezen a semmirevaló szemétdombon?
Sajnos értéktelen az NB I
De tudom becsülni azokat, akiket még érdekel.
Régen nagyon sokat jártam meccsre a Diósgyőrért szorítva manapság
már csak tv,ujság,net amiből tájékozodom sajnos :cry:
hiányzik ameccsre járás feelingje és fájdalams ha látom a külföldi
teli stadionokat.
Hm. Régi szép idők. Régen ott voltam az üllői úton szélben-hóban. Ott voltam, amikor ütöttük a Portót, amikor tizikkel vertük a CSZKA Moszkvát, meg akkor is, amijkor kaptunk egy ötöst az Ajaxtól.
Volt 1994 nyarán egy cikk a Fradiról, pontosabban arról szólt az írás, hogy akkor (mégegyszer:1994-ben) mennyit is ér egy bajnoki cím, és hogy a régiekhez képest milyen alacsony a szinvonal. A cikkre nem emlékszem, ki írta, de azza kezdte, hogy "az volt csak a csapat, amikor Albert, , Rákosi, Fenyvesi , Varga tartották rettegésben a védőket. És azzal zárta sorait: Csak nehogy tíz, tizenöt év múlva azt kelljen írnunk: Az volt ám a csapat, amikor a Fradi úgy állt fel, hogy : Szeiler, Telek, Keller, stb( sorolta az akkori csapatot.) És ez a vicc. Hogy ma visszasírjuk még 1994-et is :!:
Rivaldo-A Legnagyobb.
don gamper
Capitá del Barça

2009.03.20. 20:25:32

Rivaldo11 írta:
Régen nagyon sokat jártam meccsre a Diósgyőrért szorítva manapság
már csak tv,ujság,net amiből tájékozodom sajnos :cry:
hiányzik ameccsre járás feelingje és fájdalams ha látom a külföldi
teli stadionokat.
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Robee
Barça B
Kapcsolat:

2009.03.20. 20:24:16

nem tudom hogy ti bíztatok-e benne de újpesten sose alkotunk maradandót ): nem törik meg az átok :(
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.20. 20:20:55

Rivaldo-A Legnagyobb.
don gamper
Capitá del Barça

2009.03.20. 20:19:02

Legalább egy x jo lenne ..... de mire leírom 2:0 :cry:
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Katalán88
Capitá del Barça

2009.03.20. 19:59:21

Ilyen nincs :cry: vezet az UTE a DVSC ellen 1-0ra :( HAJRÁÁÁÁÁÁÁ HAJRÁÁÁÁÁ DVSC MINDÖRÖKKÉÉÉÉÉÉÉ LOKI!!!!!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.21. 12:06:43

Nem tudtam eldönteni, hova linkeljem be, ezért ide tettem.

Szülőfalujában meggyilkolták Julius Notát, a Diósgyőr és más első osztályú csapat egykori kapusát. 37 éves volt.

Béke poraira!

http://sportgeza.hu/futball/2009/02/21/ ... i_kapusat/

Teljesen megbolondult ez a világ!
Azt hiszem, Isten levette rólunk a kezét, és elfordította a fejét. Magunkra maradtunk. Magunknak köszönhetjük... :o
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.16. 15:55:44

Ezért tartunk ott,ahol....

Hogy lehet azt az edzőt eltékozolni a szövetségnél,aki csodák-csodájára,több,mint egy évtized után kivezetett egy utánpótlás csapatot egy nemzetközi eseményre, illetve olyan kapcsolatot alakított ki azzal a csapattal, amelyet eddig egyetlen tréner sem tudott? Szerették,tisztelték, itták a szavait, de mégis eltávolították!

Mert szvsz nem önmagától mondott le, mivel úgy vettem ki a nyilatkozataiból, hogy az az u-19-es csapat volt a szíve csücske! Egyértelmű, hogy olyan döntéséket hoztak az MLSZ-ben,amivel tudták, hogy Sisa Tibor nem ért majd egyet... És tessék,sikerült nekik...

Aztán itt van a Diósgyőr, kezd kimászni a csapat a gödörből a vezetésével, erre nem tudják megteremteni neki az alapvető feltételeket!Mert nem kért ő műfüves pályát,stadiont,új,magyar szinten elismert játékosokat, csupán azt,hogy fizessék ki a bérüket!Erre mit ad Isten,azt sem tudják...

Komolyan, így eltékozolni egy ilyen szakembert, aki nem csak azért edzősködik,hogy megéljen, hanem mert ez a hivatása, ennek szenteli az életét és ez legyen a sorsa!

Nagyon szomorú vagyok, mert az az U-19-es csapat kivívta egy ország szeretét, ami - -szerintem - teljes mértékben Sisa Tibornak volt köszönhető!

Kívánom, hogy kapjon egy olyan csapatot majd a jövőben - ha még nem unt bele a magyar fociba, mert ezt is teljesen meg lehetne érteni - amelyik biztos anyagiakon van és akkor az a csapat szárnyalni fog :!:

Magyarország,óó istenem,miért ilyen?!

Szerk: Championshipben kiesőjelölt csapat....
.
Xavi#6
Barça C
Kapcsolat:

2009.01.01. 11:44:57

Remélem hogy olyan csapatok mint a Fradi aki most talált egy gazdag befektetőt van pénzük lesz stadion,és remélem feljutnak elérik az 1.helyet a NB1-ben és a BL selejtezőben is továbbjutnak és az már nagy szó lenne ha 210-ben egy magyar csapat végre megit szerepelt volna a BL-ben :wink: mert a többi MTK,Debrecen is nagyképű volt hogy ők a legjobbak aztán a Debrecen ilyen senki nevű csapattól kapott ki :? Remélem a válogatott elér sikereket mert a VB selejtező ehylezésünka csoportunkba eddig a 2.hely jó lenne megtartani 8) Bizzunk benne!!Mindenkinek Boldog Új ébet és Barca sikerekben gazdak évet kivánok!! :wink:
Gárnát vörös a szív kék a lélek Barcelonas leszek amíg élek!!!
Vamos Catalunya-Barcelona.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.28. 22:58:49

Szerintem jelen formájában semmi szükség profi felnőtt Magyar bajnokságra. Csak akkor léphetnénk előre, ha az összes pénzt az utánpótlásba, 10 éves gyerkőcökbe fektetnénk. Profi edzőket szerződtetni, valódi akadémiákat, műhelyeket létrehozni. Felőlem 7-8 évig szünetelhetne is a bajnokság, aztán amikor ezek a srácok felnőnek, be lehetne indítani újra.
Jelenleg nézhetetlen sz.r az egész, lassan olyanok leszünk, mint az afrikai országok: Egyetlen cél az, hogy külföldre juttassuk a tehetségeket.
A BL főtáblát meg felejtsük el, totál sansztalan a dolog.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.12.28. 22:49:32

hajimegaben írta:
Xavi#6 írta:hát a magyar foci nem nagy szám,de annak jó hogy olyan játékosok mint Gera,Huszti,Hajnal,Dzsudzsak,Király Gábor meg ezek a magyar bajnokságból kerültek ki meg jó páran.Szóval a magyar bajnokság arra jó hogy a magyar játékosok így kerülhetnek ki külfőldre és ráadásúl jól is teljesitenek
Igen ez igaz, hogy vannak jó emberek csak az a baj hogy ezekből kevés van.
Ami van az is külföldön játszik és így az NB1 nem ér semmit és nem is fog amíg nem maradnak itthon a játékosok.Így pedig csak a válogatotnak van esélye hogy valamit csináljon a magyar focival. :? :? :?
Nah meg a külföldi és itthoni befektetők is tehetnek érte :wink:
Szerintem színvonalasabb lesz ha az anyagilag biztos PMFC, no meg a Fradi is följutna, bár nagyon kevés esélyt látok arra hogy 5 éven belül vki is elérje a Bl főtáblát... De a remény hal meg utoljára. Azért az idei bajnokságnak is van pozitívuma és szerintem ez minden kétséget kizáróan a Haladás. Ami pedig a ZTE elleni rangadót illeti: Az év meccse, telt ház, 1 falatnyi nyugat...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
hajimegaben
Barça B
Kapcsolat:

2008.12.28. 22:24:12

Xavi#6 írta:hát a magyar foci nem nagy szám,de annak jó hogy olyan játékosok mint Gera,Huszti,Hajnal,Dzsudzsak,Király Gábor meg ezek a magyar bajnokságból kerültek ki meg jó páran.Szóval a magyar bajnokság arra jó hogy a magyar játékosok így kerülhetnek ki külfőldre és ráadásúl jól is teljesitenek
Igen ez igaz, hogy vannak jó emberek csak az a baj hogy ezekből kevés van.
Ami van az is külföldön játszik és így az NB1 nem ér semmit és nem is fog amíg nem maradnak itthon a játékosok.Így pedig csak a válogatotnak van esélye hogy valamit csináljon a magyar focival. :? :? :?
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
gárnát vörös a szív kék a lélek antimadridista leszek amíg élek !!
Xavi#6
Barça C
Kapcsolat:

2008.12.28. 20:05:55

hát a magyar foci nem nagy szám,de annak jó hogy olyan játékosok mint Gera,Huszti,Hajnal,Dzsudzsak,Király Gábor meg ezek a magyar bajnokságból kerültek ki meg jó páran.Szóval a magyar bajnokság arra jó hogy a magyar játékosok így kerülhetnek ki külfőldre és ráadásúl jól is teljesitenek
Gárnát vörös a szív kék a lélek Barcelonas leszek amíg élek!!!
Vamos Catalunya-Barcelona.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.12.23. 00:06:41

Sanama írta:
Bányász írta: Ja nagyjából ahogy mondod!
De van ahol intéznek lakást meg melót kint.És akkor még több pénz is összejöhet.Ha úgy van hatod osztályba ami nálunk megye 2 ugye meg lehet keresni olyan 1500-2000 euró között!Szóval eléggé megéri.
ment a pü.
1500-2000 euro már term. más tészta. Pm-ben leirtam az álláspontot,amiatt ütköztek az informáciok nálam.. :)
Én meg visszaírtam!
De ne offoljuk tovább.

A lényeg,h bármilyen [auto_cenzúra] is a focink mindenki aki érez magában tehetséget menjen csak bátran!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2008.12.22. 23:47:14

Bányász írta: Ja nagyjából ahogy mondod!
De van ahol intéznek lakást meg melót kint.És akkor még több pénz is összejöhet.Ha úgy van hatod osztályba ami nálunk megye 2 ugye meg lehet keresni olyan 1500-2000 euró között!Szóval eléggé megéri.
ment a pü.
1500-2000 euro már term. más tészta. Pm-ben leirtam az álláspontot,amiatt ütköztek az informáciok nálam.. :)
Bányász

2008.12.22. 23:42:33

Theo írta:
Sanama írta:
Bányász: 1000eurót ugye hetente kapják ott? gondolom,igy logikus.
Ausztriában 4-5. osztályban havonta 1000 euro kb. Azért a heti 1000 euro sok lenne azért, hogy pénteken beülsz a kocsiba és levezetsz. Mellesleg adják a kaját, a szállást és szombaton játszol, kaja, szállás + benzinpénz.
Ja nagyjából ahogy mondod!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2008.12.22. 23:39:07

Bányász írta:
Sanama írta:
Ezer eurót hetente?Osztrák ötbe?Szép is lenne :)
Havonta ezer euró plusz benzinpénz meg néhány helyen meccspénz.De természetesen ezek nem pontos összegek :)

Neked nem lenne elég havi 250ezer ft? :)
Elégnek elég,csak akkor nálam ütközik valami.
Írok egy pü-t ,ott folytatom.
Theo
Jugador d'estrella

2008.12.22. 23:38:36

Sanama írta:
Ausztriában 4-5. osztályban havonta 1000 euro kb. Azért a heti 1000 euro sok lenne azért, hogy pénteken beülsz a kocsiba és levezetsz. Mellesleg adják a kaját, a szállást és szombaton játszol, kaja, szállás + benzinpénz.
Bányász

2008.12.22. 23:38:10

Sanama írta:
Ezer eurót hetente?Osztrák ötbe?Szép is lenne :)
Havonta ezer euró plusz benzinpénz meg néhány helyen meccspénz.De természetesen ezek nem pontos összegek :)

Neked nem lenne elég havi 250ezer ft? :)
Kép

Sanama
Llegenda del Barça

2008.12.22. 23:34:46

Blest írta:
Sanama írta: Mert aki szegény családból jött annak biztos kevesebb esélye van erre.
Például Gera, de más nagyon nem is jut eszembe...
Persze szerintem ő egy hatalmas kivétel. Nagyon szegény családból származik, el is züllött rendesen, neki a foci volt az egyetlen lehetősége, és -kis segítséggel- be is jött neki.
Neki sem sokon múlott,hogy most nem függőséggel küzd.

Blest
Jugador d'estrella

2008.12.22. 23:24:55

Sanama írta: Mert aki szegény családból jött annak biztos kevesebb esélye van erre.
Például Gera, de más nagyon nem is jut eszembe...
Persze szerintem ő egy hatalmas kivétel. Nagyon szegény családból származik, el is züllött rendesen, neki a foci volt az egyetlen lehetősége, és -kis segítséggel- be is jött neki.
Bányász

2008.12.22. 23:24:01

Na akkor elmondom Neked,h osztrák 4ed ötöd osztályba ezer eurókat kapnak magyar emberkék.Németbe hasonló árfolyamok vannak.

És nem nehéz ám kikerülni ilyen helyekre.Jó kell valamilyen szintű ismeretség.De ha focizol x évet akkor azért az alapok meglesznek.És megye 1es csapatokból viszik ki az embereket ezekre a helyekre szóval még nagyon ügyesnek se kell lenni.

Nem sokkal nehezebb a fociból megélni mint Angliában pincérkedni :wink:

Ezer euróból pedig vígan megélnék én személy szerint.A Németh,Dzsudszák az nagyon más kategória... :)
Kép

Sanama
Llegenda del Barça

2008.12.22. 23:20:09

Bányász írta:
Sanama írta:
Más a véleményünk...nem baj az. :wink:
Szerintem sokaknak a 2. ligba is vagy mg a 3. is jó lenne olaszban vagy angliában . Vagy csak az,hogy ezekben az országokban játszhasson ,úgy hogy jól meg is élhessen belőle.
Csak én erre sem látom az esélyt.
Hogy pl: Mintha kimenne Londonba pincérnek,ami elég jövedelmező állás,csak az eleje nehéz. Ismerősöm ezt csinálja és mesélt róla.

erre nem nagyon látok esélyt,hogy valaki itthon a focinak éljen és külföldre kerüljön és annyit keressen,mintha elment volna pincérnek Londonban.
persze vannak kivételek,mint Németh Krisztián.
Csak nem tudom,hogy mennyi anyagi támogatás van mögöttük(Németh,Dzsudzsák,),hogy kijutottak.
Mert aki szegény családból jött annak biztos kevesebb esélye van erre.
De valóban mind1,túlragoztuk,majd meglátjuk 10év mulva. :)
Bányász

2008.12.22. 23:09:23

Sanama írta:
Bányász írta:...
De ez egyéni véleményem
Más a véleményünk...nem baj az. :wink:

És egy kicsit másról is beszéltünk lehet.Mert én a megélhetésről beszéltem.Nem a külföldi karrier befutásáról.

De tudod az meg aki letesz a fociról mert nem játszhat a SerieA-ban az jobb is,h így tesz.Mert az nem is szeret igazán focizni szvsz.

Na mindegy túlragoztuk a dolgot.Más a véleményünk ez van.
Kép

Válasz küldése