Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hm. Régi szép idők. Régen ott voltam az üllői úton szélben-hóban. Ott voltam, amikor ütöttük a Portót, amikor tizikkel vertük a CSZKA Moszkvát, meg akkor is, amijkor kaptunk egy ötöst az Ajaxtól.don gamper írta:Régen nagyon sokat jártam meccsre a Diósgyőrért szorítva manapságRivaldo11 írta:Nem mindegy ki a király ezen a semmirevaló szemétdombon?don gamper írta:Legalább egy x jo lenne ..... de mire leírom 2:0
Sajnos értéktelen az NB I
De tudom becsülni azokat, akiket még érdekel.
már csak tv,ujság,net amiből tájékozodom sajnos![]()
hiányzik ameccsre járás feelingje és fájdalams ha látom a külföldi
teli stadionokat.
Régen nagyon sokat jártam meccsre a Diósgyőrért szorítva manapságRivaldo11 írta:Nem mindegy ki a király ezen a semmirevaló szemétdombon?don gamper írta:Legalább egy x jo lenne ..... de mire leírom 2:0
Sajnos értéktelen az NB I
De tudom becsülni azokat, akiket még érdekel.
Nem mindegy ki a király ezen a semmirevaló szemétdombon?don gamper írta:Legalább egy x jo lenne ..... de mire leírom 2:0
Nah meg a külföldi és itthoni befektetők is tehetnek értehajimegaben írta:Igen ez igaz, hogy vannak jó emberek csak az a baj hogy ezekből kevés van.Xavi#6 írta:hát a magyar foci nem nagy szám,de annak jó hogy olyan játékosok mint Gera,Huszti,Hajnal,Dzsudzsak,Király Gábor meg ezek a magyar bajnokságból kerültek ki meg jó páran.Szóval a magyar bajnokság arra jó hogy a magyar játékosok így kerülhetnek ki külfőldre és ráadásúl jól is teljesitenek
Ami van az is külföldön játszik és így az NB1 nem ér semmit és nem is fog amíg nem maradnak itthon a játékosok.Így pedig csak a válogatotnak van esélye hogy valamit csináljon a magyar focival.![]()
![]()
Igen ez igaz, hogy vannak jó emberek csak az a baj hogy ezekből kevés van.Xavi#6 írta:hát a magyar foci nem nagy szám,de annak jó hogy olyan játékosok mint Gera,Huszti,Hajnal,Dzsudzsak,Király Gábor meg ezek a magyar bajnokságból kerültek ki meg jó páran.Szóval a magyar bajnokság arra jó hogy a magyar játékosok így kerülhetnek ki külfőldre és ráadásúl jól is teljesitenek
Én meg visszaírtam!Sanama írta:ment a pü.Bányász írta: Ja nagyjából ahogy mondod!
De van ahol intéznek lakást meg melót kint.És akkor még több pénz is összejöhet.Ha úgy van hatod osztályba ami nálunk megye 2 ugye meg lehet keresni olyan 1500-2000 euró között!Szóval eléggé megéri.
1500-2000 euro már term. más tészta. Pm-ben leirtam az álláspontot,amiatt ütköztek az informáciok nálam..
ment a pü.Bányász írta: Ja nagyjából ahogy mondod!
De van ahol intéznek lakást meg melót kint.És akkor még több pénz is összejöhet.Ha úgy van hatod osztályba ami nálunk megye 2 ugye meg lehet keresni olyan 1500-2000 euró között!Szóval eléggé megéri.
Ja nagyjából ahogy mondod!Theo írta:Ausztriában 4-5. osztályban havonta 1000 euro kb. Azért a heti 1000 euro sok lenne azért, hogy pénteken beülsz a kocsiba és levezetsz. Mellesleg adják a kaját, a szállást és szombaton játszol, kaja, szállás + benzinpénz.Sanama írta:
Bányász: 1000eurót ugye hetente kapják ott? gondolom,igy logikus.
Elégnek elég,csak akkor nálam ütközik valami.Bányász írta:Ezer eurót hetente?Osztrák ötbe?Szép is lenneSanama írta:
Havonta ezer euró plusz benzinpénz meg néhány helyen meccspénz.De természetesen ezek nem pontos összegek
Neked nem lenne elég havi 250ezer ft?
Ausztriában 4-5. osztályban havonta 1000 euro kb. Azért a heti 1000 euro sok lenne azért, hogy pénteken beülsz a kocsiba és levezetsz. Mellesleg adják a kaját, a szállást és szombaton játszol, kaja, szállás + benzinpénz.Sanama írta:
Ezer eurót hetente?Osztrák ötbe?Szép is lenneSanama írta:
Neki sem sokon múlott,hogy most nem függőséggel küzd.Blest írta:Például Gera, de más nagyon nem is jut eszembe...Sanama írta: Mert aki szegény családból jött annak biztos kevesebb esélye van erre.
Persze szerintem ő egy hatalmas kivétel. Nagyon szegény családból származik, el is züllött rendesen, neki a foci volt az egyetlen lehetősége, és -kis segítséggel- be is jött neki.
Például Gera, de más nagyon nem is jut eszembe...Sanama írta: Mert aki szegény családból jött annak biztos kevesebb esélye van erre.
Szerintem sokaknak a 2. ligba is vagy mg a 3. is jó lenne olaszban vagy angliában . Vagy csak az,hogy ezekben az országokban játszhasson ,úgy hogy jól meg is élhessen belőle.Bányász írta:Sanama írta:
Más a véleményünk...nem baj az.![]()
Más a véleményünk...nem baj az.Sanama írta:De ez egyéni véleményemBányász írta:...