Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
6.Bastian írta: ez a Chamak srác hány gólnál jár?
Hát elég parádés találkozó volt. A Ligue1-ban nagyon nagy meccsek vannak az elmúlt időszakban. Szórakoztató, látványos és viszonlyag magas szinvonalú a játék.vargaakos írta:Lille-Lyon 4-3
1-3-ról fordított a hazai csapat. Lisandro mesterhármasa sem volt elég a győzelemhez. Biztos nem volt kis meccs.
Az előbb néztem egy összefoglalót.Nem semmi meccs volt,az tuti.Kár,h nem néztem.gergo9 írta:5-5 a vége.lui1698 írta:Lyon-OM 4-4![]()
![]()
Nem lehet rossz meccs.
Viszont Anfield előtt hazai pályán kaptak ki 2-0rá a Sochaux-tól, persze azért meglepő a sima vereség,de a pontvesztés annyira nekem nem.Barcaman14 írta:A Lyon 4-1-re ég a Nice otthonábanEz elég váratlanul ért, ahhoz képest hogy hétközben a az Anfielden nyertek és nincsenek rossz formában.
A Bordeaux pedig úgy néz ki simán nyer 3-0-ra. Nagy öröm hogy Gourcouff végre teljesen felépül.
HAJRÁ OM!!
Azért a Lyon kerete sem gyenge. Lisandro szvsz tökéletesen tudja pótolni Benzemát. Sztem idén visszatér a trónra a Lyon.kanty írta:Én is ezt mondommiihii írta:Alakul ez megint...
A Marseille lenyomta a Montpelliert 4:2-re,így feljött a második helyre a tabellán.Ha a Lyon nem győz a PSG elleni rangadón,akkor marad is ebben a pozícióban.
Gyerünk,OM!Be kéne már végre érni a célba elsőként![]()
Már tavaly nagyon közel voltak, de a végét a Bordeaux jobban birta.
Ezzel a kerettel azért illene megnyerni a bajnokságot 18 év azért hosszú idő Ligue 1 serleg nélkül.
Én is ezt mondommiihii írta:Alakul ez megint...
A Marseille lenyomta a Montpelliert 4:2-re,így feljött a második helyre a tabellán.Ha a Lyon nem győz a PSG elleni rangadón,akkor marad is ebben a pozícióban.
Gyerünk,OM!Be kéne már végre érni a célba elsőként