LG írta:
Hát én megmondom őszintén, először 2004 tavaszán éreztem, h ebből a gyerekből valóban hatalmas játékos lesz. Persze előtte is láthattunk tőle szép dolgokat, de én nem gondoltam volna, h a világ legjobbja lesz, megkérdőjelezhetetlenül. Azt hittem, h csak egy nagy tehetség a sok közül.
Egyáltalán nem azért mondom, hogy valami hű de okosnak, vagy jósnak tűnjek, de emlékszem a '99-es Konföderációs Kupára, amikor az elődöntőben egy szédületes meccsen (8-2) a szakadó esőben hármat vágott Szaúd-Arábiának. Még Ronaldo vol a mezére írva, és én onnantól figyeltem a pályafutását. Nem is tudom, de már akkor bennem volt az érzés, hogy egyszer csak Barca-játékos lesz, és sikerre vezeti a csapatom. Komolyan...
Bocsi az off-ért, de itt kezdtük el a témát.
Hogy egy kicsit "on" is legyek: Aki a francia bajnokságban sztár tud lenni, egyáltalán nem biztos, hogy a három nagy ligában is az lesz. Lásd: Gourcuff a Milanban, vagy Benzema a Realban. Esetleg jó iparosok kerülhetnek ki onnan... szerintem. Legalábbis nagyon régen volt olyan csillag a francia bajnokságban, aki tényleg világsztár lett volna. Ronnie volt az utolsó... talán.